Mikä on vieraspostitus ja miten se toimii?

Ogi Djuraskovic
Päivitetty: 4
11 min luettu
FirstSiteGuidea tukevat lukijamme. Kun ostat sivustollamme olevien linkkien kautta, voimme ansaita palkkion. Lue lisää
Mikä on vieraspostitus ja miten se toimii?

Yleisenä nyrkkisääntönä on, että jos haluat tehostaa orgaanista markkinointia, kasvattaa verkkosivuston liikennettä ja tavoittaa laajempia yleisöjä, sinun on sitouduttava luomaan laadukasta sisältöä – mutta ei välttämättä vain omaa sisältöäsi varten. blogi tai verkkosivuilla. 

Laadukas sisältö voi saada sinut huomioiduksi silloinkin, kun se julkaistaan ​​kolmannen osapuolen sivustoilla, kunhan se liittyy markkinarakoon. Tämä käytäntö, joka tunnetaan nimellä vieraspostitus, tarjoaa sinulle ainutlaatuisia mahdollisuuksia levittää brändiviestiäsi, muodostaa yhteys kohdemarkkinoihisi ja vakiinnuttaa itsesi alan johtajana. 

Ota selvää, mitä vieraiden lähettäminen on, miten se toimii ja miten voit saada sen toimimaan puolestasi. 

Sisällysluettelo

Vierasviesti selitetty 

Vieraiden lähettäminen tai vierasbloggaaminen tarkoittaa alkuperäisen sisällön luomista ja sen julkaisemista sivustolla, joka ei ole omasi. Vaikka se saattaa tuntua kielteiseltä – miksi ponnistella luoda mahtavia blogipostauksia vain julkaista ne jonkun muun sivustolla? – Siitä voi olla hyötyä sekä kirjoittajalle että kustantajalle. 

Vaikka julkaiset julkaisusi eri sivustoilla, saisit silti kirjoitushyvityksen ja, mikä tärkeintä, mahdollisuuden lisätä linkkejä sivustoosi, tuotteisiisi tai jopa affiliate kumppanit

Voit luoda sisältöä, joka tukee markkinointitoimiasi ja mahdollistaa brändiviestisi nopean levittämisen. 

Kuinka prosessi toimii 

Vierailevan blogin pitämisen aloittamiseksi sinun on otettava yhteyttä mahdollisiin julkaisijoihin. Useimmat vierailevat bloggaajat hoitavat tiedotusprosessin itse. Rehellisesti sanottuna on pieni mahdollisuus, että sivuston omistaja lähestyy sinua ja pyytää sinua kirjoittamaan heille, joten tämä yhteydenotto on tärkeää.

Monilla tunnetuilla sivustoilla on vieraileville kirjoittajilleen erityiset ohjeet, joita sinun on noudatettava. Saat yleensä valikoiman hyväksyttyjä aiheluokkia, artikkelisi vähimmäis- ja enimmäissanojen lukumäärän, tietyn kirjoitustyylin, jota sinun on noudatettava, ja muita kriteerejä. Jos sisältösi ei vastaa julkaisijan ohjeita, he eivät hyväksy vierailijapostauksiasi. 

Useimmissa tapauksissa tarjoat sisältöäsi ilmaiseksi keinona lisätä oman ja julkaisijan verkkosivuston liikennettä. Jotkut julkaisijat kuitenkin veloittavat sinulta maksun vierasbloggaamisesta, koska se on käytännössä sinulle markkinointikanava. 

Vierasblogin edut 

Kuten aiemmin mainittiin, vierasbloggaaminen tarjoaa ainutlaatuisia etuja sekä kirjoittajille että julkaisijoille. Siksi se on niin yleinen käytäntö ja miksi niin monet verkkosivustot etsivät vierailevia kirjoittajia. 

Katso vain joitain etuja, joista voit nauttia. 

Edut vieraille 

Kirjailijana alias vieras, saat mahdollisuuden tehdä yhteistyötä toimialasi organisaatioiden kanssa, luoda yhteyksiä ja parantaa verkostoitumistasi. Voit hyödyntää julkaisijasi kattavuutta bränditietoisuuden lisäämiseen ja yhteydenpitoon kohdeyleisöihisi. Voit jakaa asiantuntemustasi, rakentaa mainettasi ja vahvistaa verkkonäkyvyyttäsi. 

Mikä tärkeintä, tämä harjoitus auttaa sinua rakentamaan markkinarakoa ja innostamaan brändiluottamusta lukijoiden keskuudessa. 

Edut julkaisualustalle 

Vierasviestiesi julkaisijalla on joitain omia etujaan. Ilman näitä etuja monet sivustojen omistajat eivät olisi kiinnostuneita vierailevan sisällön lähettämisestä. 

Kustantajan tärkein etu on tuore uusi sisältö ainutlaatuisella näkökulmalla. Monet julkaisualustat kamppailevat säännöllisen, alkuperäisen sisällön toimittamisen kanssa, joka resonoi lukijoidensa keskuudessa ja herättää heidän kiinnostuksensa. Vierasviestit antavat heille mahdollisuuden pitää lukijat kiinnostuneina, jolloin he haluavat tulla takaisin katsomaan lisää. 

Kustantajat saavat myös SEO-vahvistus, mahdollisesti parempi SERP-sijoitus ja suurempi liikenne. He rakentavat auktoriteettiaan tekemällä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden (vierasbloggaajien) kanssa ja lisäämällä omaa bränditietoisuuttaan. 

Vieraiden lähettämistavoitteiden asettaminen 

Ottaen huomioon, kuinka hyödyllistä vieraiden lähettäminen voi olla brändillesi, saattaa tuntua, että on hyvä idea hypätä siihen suoraan. On kuitenkin muutamia asioita, jotka sinun tulee tehdä ennen kuin alat tavoittaa mahdolliset julkaisijat. Ensimmäinen tehtävä on määrittää vieraiden lähettämisen tavoitteet. 

Sisällön luominen ilman selkeää tavoitetta ei tuota mitattavia tuloksia, joten sinun on harkittava, miksi edes harkitset vierailijoiden lähettämistä. 

Tuotteiden/palvelujen tai tuotemerkkien mainostaminen 

Tuotteiden/palvelujen mainostaminen on yksi yleisimmistä syistä, miksi brändit harkitsevat vierailevien bloggaamista. Sen avulla voit esitellä tarjouksesi parhaassa mahdollisessa valossa, korostaa vahvuuksiasi ja antaa hyvin harkitun myyntipuheen aivan uusille yleisöille. 

Jos sinulla ei ole omia tuotteita/palveluita, voit jopa käyttää vierailevia blogeja mainostaaksesi yhteistyökumppaneitasi ja mainostaaksesi muita brändejä. 

Kuitenkin riippumatta siitä, haluatko mainostaa omaa vai kumppanikumppanisi tuotemerkki, sinun on oltava varovainen tämän tyyppisen vieraslähetystavoitteen kanssa. Monet julkaisutoimittajat ovat yhtä mieltä siitä, että heidän vastaanottamansa vierassisältö on liian myynninedistämistarkoituksessa, mikä tekee siitä yleensä käyttökelvottoman. 

Voit voida Käytä sisältöäsi tehostaaksesi markkinointiponnistelujasi, mutta varmista, että kaikki mainitut brändit, tuotteet tai palvelut on integroitu saumattomasti artikkeliisi. 

Liikenteen rakentaminen 

Vierasbloggaaminen on erinomainen tapa edistää verkkosivustojen liikenne ja luo kelvollisia liidejä, mutta vain jos teet sen oikein. 

Haluat julkaista korkealaatuista sisältöä, joka tarjoaa arvoa kustantajan lukijoille. Sinun täytyy herättää heidän kiinnostuksensa ja tehdä heihin vaikutuksen ainutlaatuisilla taidoillasi ja asiantuntemuksellasi, jos haluat houkutella heidät sivustollesi. 

Backlink rakennus 

Käänteiset linkit ovat SEO:n kriittinen osa jotka voivat auttaa sinua sijoittumaan korkeammalle SERP:ssä. Pohjimmiltaan ne toimivat luottamuslauseena ja osoittavat hakukoneille, että sivustollasi on jotain arvokasta tarjottavana. 

Kun yksi sivusto sisältää linkin sivustoosi, se pohjimmiltaan suosittelee sen kävijöitä käymään luonasi, koska saamasi tiedot ovat luotettavia. Mitä enemmän sivustoja linkittää omiin sivustoihisi, sitä luotettavammilta näytät hakukoneiden silmissä ja sitä korkeammalle ne antavat sinulle sijoituksen. Se on yksinkertaista matematiikkaa. 

Vaikka lähes jokaisen luomasi vierasviestin tavoitteena on käänteisen linkin rakentaminen, sinun on oltava varovainen sen kanssa ja varmistettava, että se ei ole ainoa tavoitteesi. Google ja muut hakukoneet eivät ole suuria käänteisohjelmien ja vastaavien faneja black hat SEO strategioita

Käänteisten linkkien on oltava järkeviä luomasi sisällön kannalta, ja niiden on tuotava arvoa lukijalle. Jos he eivät tee, voit saada rangaistuksia. 

Valtuutuksen perustaminen 

Paras tavoite vieraillessasi on vahvistaa auktoriteettisi. 

Vieraileminen on pohjimmiltaan kuin vieraileva puhuja tärkeässä seminaarissa – voit jakaa asiantuntemuksesi maailman kanssa, olla yhteydessä oman markkinaraon yleisöön ja rakentaa mainettasi. Se tarjoaa mahdollisuuden vakiinnuttaa itsesi todellisena auktoriteettina alallasi. 

Tällaisella tavoitteella sinun on helpompi luoda mielekästä sisältöä, joka kouluttaa lukijoitasi ja korostaa brändisi vahvuuksia. Pystyt houkuttelemaan yleisöä, luomaan mielekkäitä yhteyksiä heidän kanssaan, aktivoimaan ja inspiroimaan heitä. Mikä tärkeintä, voit erottua joukosta ja esitellä ainutlaatuista brändiarvoasi. 

Hyvät vieraspostimahdollisuudet tiedostetaan 

Kun aloitat vierailijoiden kirjoittamisen tutkimisen, huomaat, että lähes jokainen blogi ja verkkosivusto etsii vierailevia kirjoittajia. Mutta se ei tarkoita, että jokainen blogi ja verkkosivusto olisi hyvä julkaisija sinulle. 

Erinomaisten vierailevien bloggaamismahdollisuuksien löytämiseksi sinun on tutkittava jokainen sivusto ja opittava tunnistamaan parhaat julkaisijat tarpeidesi mukaan. Voit tehdä sen vastaamalla muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen: 

Onko blogin markkinarako relevantti alasi? 

Luot vieraspostauksia herättääksesi huomiota ja luodaksesi laadukkaita liidejä julkaisijasi kautta. Et voi tehdä sitä, jos julkaisija ei ole millään tavalla sidoksissa toimialaasi. 

Jos tarjoat koirankoulutuspalveluita ja haluat houkutella uusia asiakkaita, artikkeli "koiran koulutusvirheistä, joita on vältettävä" ei herätä suurta kiinnostusta pilvipalveluratkaisuille omistetulla sivustolla. Näillä kahdella toimialalla ei ole mitään yhteistä, joten artikkelisi näyttäisi lukijoille oudolta ja epäilyttävältä, etkä saisi mitään etuja vierailemisesta tällaisen julkaisijan kanssa. 

Onko blogin yleisö kiinnostunut toimialastasi? 

Kun olet löytänyt alallasi julkaisijan, kuten esimerkiksi lemmikkihoitopalvelun, sinun on otettava se askel pidemmälle ja arvioitava lukijoiden kiinnostuksen kohteita. 

Ehkä lemmikkien majoituspalvelu on suositumpi kissojen omistajien kuin koiranomistajien keskuudessa. Siinä tapauksessa koiran koulutusta koskeva artikkeli herättäisi vain vähän kiinnostusta. 

Tee due diligence, tutustu julkaisijasi suosituimpiin blogikirjoituksiin, tutki kommenttiosioita ja selvitä, mitä heidän lukijansa haluavat nähdä. Vasta sitten päätä, sopiiko julkaisija brändillesi.  

Onko blogilla aktiivinen yhteisö? 

Kuten mainittiin, vieraiden lähettämisen ideana on tavoittaa laajempi yleisö. Et voi tehdä niin, ellei julkaisijalla ole aktiivista verkkoyhteisöä. 

Arvioi heidän lukijakuntansa, tutki blogin lukijoiden sitoutumistasoa, katso julkaisijan sosiaalisen median tilejä ja katso kuinka aktiivinen yhteisö on. 

Vaikka julkaisijan ei tarvitse olla tunnetuin olemassa oleva sivusto, haluat kuitenkin vierailla jonkun kanssa, joka voi auttaa sinua levittämään bränditietoisuutta, ja sitä varten tarvitset aktiivisen yhteisön, joka ottaa yhteyttä sisältöösi. 

Onko blogilla vakiintunut näkyvyys verkossa? 

Lopuksi sinun kannattaa tutkia mahdollisen julkaisijasi online-näkyvyyttä. Onko blogi suosittu? Onko sillä hyvä online-maine? Ovatko lukijat tyytyväisiä olemassa olevaan sisältöön ja luottavatko he sivustoon? 

Julkaiseminen sivustolle, jolla on huono maine, kuvastaa vain huonosti brändiäsi. Kaikki online-yhteisöjen julkaisijaa koskevat mielipiteet välitetään suoraan sinulle. Jos julkaisija on epäluotettava, sinä vaikutat epäluotettavalta. Jos julkaisija on luotettava tietolähde, sinua pidetään luotettavana tietolähteenä. Valitse siis julkaisija huolellisesti. 

Kuinka löytää parhaat sivustot vierasbloggaamiseen 

Kun olet vastannut yllä oleviin kysymyksiin, on aika ryhtyä töihin ja löytää sivusto, joka hyväksyy vieraiden viestejä. Joskus se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita: 

1. Googlea avainsanasi asiaankuuluvilla termeillä 

Vieraiden viestejä hyväksyvillä sivustoilla on melkein aina sivu, joka on omistettu kirjoittajien kirjoittamisohjeille tai vaiheille, joita kirjoittajien on noudatettava. 

Löytääksesi tällaisia ​​sivustoja sinun tarvitsee vain käyttää asianmukaisia ​​vierailevien termejä ja lauseita yhdessä avainsanasi tai aiheesi kanssa. 

Käytännössä Google-hakusi näyttäisi tältä: 

  • [aiheesi] "vierasviesti";
  • [aiheesi] "kirjoita meille"; 
  • [aiheesi] "ryhdy avustajaksi"; 
  • [aiheesi] "ehdota viestiä"; 
  • [aiheesi] "kirjoita"; tai
  • [aiheesi] "tuottajaohjeet". 

Löydät luettelon suosituimmista hakuasi vastaavista sivustoista, ja voit alkaa tutkia niitä löytääksesi sinulle parhaiten sopivan sivuston. 

2. Etsi kilpailijoiden käänteisiä linkkejä 

Toinen tapa löytää hyviä vieraiden lähettämismahdollisuuksia on etsiä kilpailijoiden käänteisiä linkkejä. Suurin osa SEO-työkaluja kuten SEMRush avulla voit etsiä heidän käänteisiä linkkejä ja tutkia kaikkia URL-osoitteita, jotka johtavat niihin. 

On mahdollista, että jos URL-osoite linkittää takaisin kilpailijasi kirjoittamaan vierasviestiin, he sallivat myös vierasviestisi ja linkin takaisin sinulle. 

3. Tarkista löytämäsi sivustot 

Kun olet suorittanut vaiheet yksi ja/tai kaksi, voit alkaa tutkia potentiaalisia julkaisijoita tarkemmin. Tarkista heidän verkkosivustonsa perustilastot, kuten verkkotunnuksen auktoriteetti, artikkelikohtaisten näyttökertojen keskiarvo, päivittäinen liikenne ja tykkäykset. Tutki heidän blogejaan ja sosiaalisen median kanavia, arvioi heidän yleisöään ja analysoi heidän yhteisöjään. Hyväksy sivustot ja luo luettelo niistä, joista pidät eniten. 

4. Arvioi julkaisijan sisältöpuutteita 

Jopa sivustolla, joka on lähettänyt artikkeleita päivittäin vuodesta 1999 lähtien, on sisältöaukkoja, jotka saatat pystyä täyttämään. Ehkä he eivät ole koskaan koskettaneet tiettyä aihetta. Ehkä heillä on vanhentunut artikkeli. Vai onko sinulla uusia oivalluksia toimialalta, jotka voisivat lisätä heidän nykyistä sisältöään? 

Tunnista kaikki sisällön puutteet ja katso sitten, voitko täyttää ne. Jos voit, keksi muutamia sisältöideoita, jotka voit esittää ottaessasi yhteyttä julkaisijaan, ja esitä sitten viestisi. 

Kuinka kirjoitat viestisi 

Kun julkaisijasi on valittu, on aika julkaista viestisi. Monet blogit ovat erittäin huolellisia vierailevien kirjoittajiensa valinnassa. Loppujen lopuksi he eivät halua vaarantaa mainettaan suosittelemalla epäluotettavia brändejä ja palveluita. 

Varmistaaksesi julkaisijallesi brändisi arvon, sinun on esitettävä viestisi oikealla tavalla. 

Näytä kirjoituksesi 

Aiemmat artikkelisi ovat erinomaisia ​​laadun mittareita. Riippumatta siitä, onko sivustollasi vain muutama blogiteksti tai olet luonut vierailevia viestejä muille julkaisijoille, muista lähettää muutama esimerkki kirjoituksistasi pitchsi mukana. 

Kustantaja pääsee näkemään kirjoitustyylisi, perehtymään töihisi ja oppimaan lisää yrityksestäsi. Heidän on helpompi antaa sinulle asiaankuuluvaa palautetta ja antaa sinulle ohjeita, joiden avulla voit erottua heidän lukijoiltaan. 

Tuo arvokasta tutkimusta 

Harvat julkaisijat hyväksyvät satunnaisia ​​vieraspostauksia, jotka tulevat tyhjästä. Jos haluat tulla hyväksytyksi, sinun on osoitettava, että olet juuri se kirjoittaja, jota he tarvitsevat. Voit tehdä sen tuomalla arvokasta tutkimusta pöydälle. 

Tutustu julkaisijan sivustoon ja viittaa heidän jo julkaisemiinsa artikkeleihin, jotka liittyvät pitcheesi. Rakenna joidenkin aiempien artikkeleiden ideoihin ja jaa, kuinka voit luoda jatkosisältöä, joka on järkevää heidän yleisölleen. Jos sinulla on lukijoiden kommentteja, jotka liittyvät vierailijapostauksiin, jaa näkemykset. 

Mitä paremmin tutkit julkaisijaa ja mitä enemmän suhtaudut heihin, sitä helpompi heidän on hyväksyä puhepuheesi. 

Kunnioita toimittajaa 

Julkaisijat, jotka hyväksyvät vierailevia viestejä, voivat vastaanottaa satoja, ellei tuhansia pitchaja joka ikinen viikko. Et saa vastausta heti, ja on hyvin harvinaista, että artikkelisi julkaistaan ​​heti seuraavana päivänä. 

Todennäköisesti joudut keskustelemaan editorin kanssa edestakaisin. Sinun on luultavasti tehtävä joitain muutoksia sisältöösi, mukautettava kirjoitustyyliäsi ja tehtävä artikkelistasi paremmin sivustolle sopiva. Mitä tahansa palautetta saat toimittajalta, sinun on kuunneltava sitä. 

Huolimatta siitä, kuinka täydellistä uskot sisältösi olevan, on tärkeää kunnioittaa toimittajaa ja tehdä tarvittavat muutokset, jos haluat julkaista. 

Selitä, kuinka kumppanuutesi toimii 

Sinulla ja julkaisijallasi voi olla yllättävän erilaisia ​​odotuksia suhteestasi, joten on tärkeää tehdä kaikki selväksi heti alusta alkaen. Selitä, miten kumppanuutesi toimii, kerro, mitä haluat artikkeleillesi saavuttavan, ja selvitä, onko vierasviestisi kertaluonteinen vai haluatko lähettää artikkeleita säännöllisesti. 

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin 

Parantaaksesi menestymismahdollisuuksiasi sinun tulee olla hyvin yksityiskohtainen pitchissäsi. Kaiken sähköpostisi aiherivistä kirjautumiseen tulee olla olennaista julkaisijalle, ja itse sisällön tulee olla virheetöntä. 

Jos julkaisijalla on vierailijapostauksen ohjeet, noudata niitä T-kirjaimeen asti. Älä mene sanamäärän alapuolelle tai yli. Jos haluat sisällyttää kolme kuvaa, sijoita ne strategisiin paikkoihin. Jos he pyytävät Poppinsin kirjasinkokoa 12.5, kahta saapuvaa linkkiä, luettelomerkittyä luetteloa ja 50 sanan pituista päätelmää, varmista, että sisältösi täyttää vaatimukset. 

Pidä se lyhyenä, mutta asiaankuuluvana 

Pidä puheenvuorosi lopuksi lyhyt ja makea. Kukaan ei halua lukea 1000 sanan pituista sähköpostiviestiä käydessään läpi hakijoita vieraillessaan. Esittele itsesi nopeasti, selitä lyhyesti, miksi olisit hyvä kumppani heidän blogiinsa, anna muutamia aiheideoita ja kerro, kuinka voit hyödyttää heidän lukijoitaan. Jos haluat näyttää kirjoituksesi, liitä se liitteenä. 

Kuinka luoda asiaankuuluvia aiheita kyseiselle blogille 

Vierailevana kirjoittajana sinun tehtäväsi on keksiä sopivia aiheita artikkeleillesi. Ihannetapauksessa haluat esittää ainakin muutamia ideoita, jotka voivat olla tärkeitä julkaisijalle. Se on usein helpommin sanottu kuin tehty, joten tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit keksiä aiheita. 

Tunne blogin lukijat 

Yksittäinen, tärkein asia, jonka vierasviestisi on tehtävä, on houkutella blogin lukijoita. Se voi tapahtua vain, jos tiedät, keitä lukijat ovat ja mitä he haluavat. 

Käytä aikaa analysoimalla julkaisijan yleisöjä, arvioimalla heidän kipupisteitään, tykkäyksiään, ei-tykkäyksiään ja mieltymyksiään. Ota selvää, mitä he etsivät, ja anna se sitten heille. 

Keskity arvoon 

Vieraspostauksia pidetään usein vain yhtenä markkinointikanavana, jolla korostetaan tuotettasi/palveluitasi, lisätään mahdollisimman paljon käänteisiä linkkejä ja mainostetaan brändiäsi jokaisessa lauseessa. Kustantajat eivät vain paheksu sitä, vaan myös hakukoneet tekevät

On tärkeää keskittyä arvoon lukijalle. Kouluta, tiedota ja viihdyttää lukijaa. Tarjoa korkealaatuisia artikkeleita, jotka tarjoavat jotain arvokasta yleisöllesi. 

Käytä työkaluja aiheiden tutkimiseen 

Alkuperäisten aiheideoiden keksiminen yksin voi olla vaikeaa, joten älä pelkää käyttää apua. Käytössäsi on monia työkaluja, joiden avulla voit tutkia kiinnostavia aiheita ja ala-aiheita, avainsanoja, avainsanoja, usein kysyttyjä kysymyksiä ja paljon muuta. 

Lue toimialastasi / markkinaraostasi 

Yleisösi ovat usein yhtä kiinnostuneita alasi trendeistä ja ajankohtaisista tapahtumista kuin sinäkin. He haluavat pysyä ajan tasalla kaikista viimeisimmistä uutisista ja saada ensikäden tietoa luotettavista lähteistä. 

Sinusta voi tulla luotettava lähde lukemalla markkinaraostasi ja toimittamalla tuoretta, asiaankuuluvaa sisältöä. 

Tutkia avainsanoja 

Avainsanatutkimus on kriittinen vierailevien viestien onnistumiselle. Se antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä yleisö etsii, ja auttaa sinua luomaan osuvampia artikkeleita. Lisäksi se auttaa sinua parantamaan viestisi sijoitusta hakukoneissa (niin kauan kuin et käytä avainsanojen täyttämistaktiikkaa). 

Ole rohkea 

Älä pelkää kirjoittaa näennäisesti epäsuosituista aiheista. Tutki alaasi liittyviä blogeja, tutustu kilpailijoiden sivustoihin ja löydä sisältöaukkoja, jotka voit täyttää. 

Käytä sosiaalista mediaa tutkimukseen 

Sosiaalinen media voi olla loistava inspiraation lähde seuraavaa vieraspostausta varten. Tutustu suosittuihin hashtageihin, katso, mistä kohdemarkkinasi puhuvat sosiaalisessa mediassa, ja katso omia (ja kilpailijoiden) kommenttiosioita löytääksesi sopivia aiheita. 

Vieraspostausten mainostaminen 

Lopuksi, kaiken kovan työn jälkeen, sinun on varmistettava, että vierasviestisi tavoittavat mahdollisimman monet lukijat. Useimmissa tapauksissa julkaisija huolehtii julkaisusi mainostamisesta, mutta sinäkin voit tehdä oman osasi: 

  • Jaa julkaisu sosiaalisen median kanavillasi; 
  • Sisällytä se uutiskirjeisiisi; 
  • Jaa se sosiaalisen median ryhmissä ja foorumeissa; 
  • Mainitse alan johtajat, julkkikset tai vaikuttajat, joita olet lainannut; ja
  • Linkki vieraspostaukseesi jossakin oman blogisi artikkeleista.

Ei riitä, että jaat vierailijapostauksen linkin kerran ja olet valmis. Jatka sen mainitsemista muutaman viikon ajan, viittaa siihen tulevissa viesteissäsi ja jatka sen mainostamista. 

Luo blogiin mikrorako 

Sinun on luotava mikro-niche julkaisijan blogiin. Luo molempia osapuolia hyödyttävä suhde julkaisijan kanssa ja tarjoa säännöllisiä julkaisuja. Osallistu kommenttiosaan, vastaa kysymyksiin ja kohtele lukijoita omana pienenä yhteisönäsi. 

Yhteenveto 

Vieraiden lähettäminen on samanaikaisesti yksinkertaisin ja haastavin taktiikka bränditietoisuuden levittämiseen, maineen rakentamiseen ja kohdeyleisöjesi tavoittamiseen. Kuitenkin, kun olet onnistunut tekemään sen kerran, siitä tulee paljon helpompaa. 

Joten ryhdy hommiin, löydä ihanteellinen julkaisijasi ja ala kirjoittaa vieraspostauksia, jotka puhuttelevat yleisöäsi. 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä tämä ystävälle