Parhaat WordPress-teemat vuonna 2023

50 WP-teemaa eri tarkoituksiin (ilmainen ja premium)

Artem Minaev
Päivitetty: 4
28 min luettu
FirstSiteGuidea tukevat lukijamme. Kun ostat sivustollamme olevien linkkien kautta, voimme ansaita palkkion. Lue lisää
Parhaat WordPress-teemat vuonna 2023

Verkkosivuston aloittaminen tyhjästä on monimutkainen tehtävä, varsinkin jos et ole taitava suunnittelemaan työkaluja. Mutta on olemassa tapa, jolla voit luoda nykyaikaisen verkkosivuston, joka on suunniteltu uusimpien trendien mukaan, mutta ilman luomisprosessia.

WordPress-teemat ovat parantuneet paljon viime vuosina, ja niiden pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi tyydyttämään verkkosivustosi tarpeet. WordPress tarjoaa sinulle muutamia vaihtoehtoja, joista voi olla hyötyä. Se on esimerkiksi erittäin helppo käyttää ja määrittää, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta. Se tarjoaa myös nopean ja luotettavan verkkosivuston suorituskyvyn.

Sinun ei tarvitse luoda verkkosivustoja tyhjästä vuonna 2023, kun on niin monia kauniita WordPress-teemoja, joiden avulla voit saada sivustosi erottumaan joukosta.

Käytimme aikaa selataksemme suosituimpia teemoja ja valitsimme muutamia kymmeniä vaihtoehtoja, jotka tekevät sivustostasi ikimuistoisen. Jotkut niistä ovat ilmaisia, kun taas toiset vaativat kertamaksun.

50 parasta WordPress-teemaa eri käyttöön

Ennen kuin voit valita teeman, sinun tulee tietää, että sinun on käytettävä itseisännöityä WordPress.org-verkkosivustoa, jotta voit käyttää teemoja suoraan sivustollesi. Itseisännöidyn monikäyttösivuston rakentaminen on helpompaa kuin uskotkaan. Kaikki mitä tarvitset on a verkkotunnus ja verkkosivustojen ylläpito.

Kun sinulla on se, voit valita yhden parhaista WordPress-teemoista ja varmistaa, että verkkosivustollasi on se mitä tarvitset, jotta se seisoo aivan Internetin parhaiden WordPress-sivustojen vieressä. Kaikki toimii kuin legopalikat, joten kaiken yhdistämisessä ei pitäisi olla suuria ongelmia.

Tässä ovat vuoden 2023 parhaat WordPress-teemat. Valitse yksi ja pysy ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä.

Paras ilmainen WordPress-aihe

Koska erilaisia ​​malleja on niin monia, päätimme aloittaa luettelomme suosituimmista ilmaisista WordPress-teemoista, joita voit käyttää. Jokainen luettelon teema on erittäin suosittu vuonna 2023, joten jos aiot perustaa sivuston kuluttamatta senttiäkään, jatka lukemista ja valitse suosikkiteemasi juuri nyt.

Sinun tulisi ladata vain teemoja, jotka ovat saatavilla virallisessa WordPress-arkistossa. Näin tiedät, että teema on suunniteltu standardien mukaan. Useimmat kehittäjät lataavat mallinsa viralliseen WordPress-hakemistoon.

Top 5 ilmaista teemaa

1. Kaksikymmentä kaksikymmentä – Kehittänyt WordPress.org

Kuten nimikin jo kertoo, Twenty Twenty on suosittu teema tänä vuonna. Se ei ole vain tyylikäs, vaan se on myös erittäin joustava. Sitä käyttävät laajasti yritykset ja yritykset, jotka etsivät dynaamista aloitussivun suunnittelua rajoittamattomilla asetteluilla. Voit yhdistää sarakkeita ja ryhmälohkoja parhaaksi katsomallasi tavalla. Se toimii myös klassisilla blogisivuilla, koska siinä on hienosäädetty typografia ja keskitetty sisältösarake. Eri editorityylien avulla voit nopeasti nähdä, miltä verkkosivusto näyttää ennen sen julkaisua. Voit myös muuttaa taustavärejä luodaksesi tunnistettavan tuotemerkin.

Hinnoittelu
  • 100% ilmainen kaikille

Katso live-demo

2. Jupiter X Lite – Artbeesin kehittämä

Jupiter X Lite on ilmainen versio suositusta Jupiter X WordPress -teemasta. Tässä on joitain Lite-version tärkeimmistä ominaisuuksista. Se sisältää 30 elementtiä sivujesi rakentamiseen ja 6 valmiita verkkosivustomallia palveluille, agentuurille, sovellukselle, portfoliolle, Life Coachille ja joogalle.

Hinnoittelu
  • Ilmainen kaikille

Katso live-demo

3. Astra – Brainstorm Forcen kehittämä

Astra on toinen responsiivinen, täysin muokattavissa oleva WordPress-teema kaikenlaisiin verkkosivustojen suunnitteluun. Se sisältää yrityssivustot, blogit, henkilökohtaiset portfoliot ja niin edelleen. Se on yksi kevyimmistä malleista, mikä tekee siitä myös yhden nopeimmista. Se käyttää Schema.org-koodia, ja se on myös Native AMP -valmis, mikä helpottaa hakukoneiden löytämistä. Astra sisältää ominaisuuksia ja malleja, jotka toimivat täydellisesti kaikkien sivujen rakentajien kanssa. Jotkut edistyneistä ominaisuuksista voidaan avata hankkimalla saman tiimin kehittämiä premium-lisäosia. Jos etsit parasta WordPress-pohjateemaa, Astra on erinomainen valinta.

Hinnoittelu
  • Perussuunnitelma – ilmainen
  • Astra Pro -suunnitelma - 41 dollaria
  • Minitoimistopaketti – 169 dollaria
  • Toimistopaketti – 249 dollaria

4. OceanWP – OceanWP:n kehittämä

Mitä tulee parhaisiin WordPress-teemiin, OceanWP on yksi, jota sinun tulee harkita. Se on kevyt teema, ja voit laajentaa sitä monilla maksullisilla lisäominaisuuksilla. Se on yksi parhaista monikäyttöteemoista, ja se toimii hyvin blogeissa, yrityssivustoissa, portfolioissa ja WooCommercessa. Ammattimainen suunnittelu on helppo navigoida, ja latausnopeudet ovat erittäin vaikuttavia. OceanWP käyttää uusimpia SEO-tekniikoita, ja sen mukana tulee ainutlaatuiset WooCommerce-ominaisuudet, jotka auttavat sinua lisäämään konversiota. Voit muokata teemaa kaikilla laitteilla, ja se toimii hyvin sekä mobiili- että pöytätietokoneilla.

Hinnoittelu
  • Perussuunnitelma – ilmainen
  • Henkilökohtainen suunnitelma – 39 dollaria (yhdelle sivustolle)
  • Liiketoimintasuunnitelma – 79 dollaria (3 sivustolle)
  • Toimistosuunnitelma – 129 $ (25 verkkosivustolle)

Katso live-demo

5. Qi -teema - Qode Interactiven kehittämä

Palkittujen ammattilaisten joukkueen suunnittelema Qi Theme on joustava ja kattava teema, joka on täynnä 100 valmista demoa, jotka sopivat sekä luoville että yrityksille. Upeista portfolioista ja verkkokaupoista blogeihin, esittelyihin ja web-esityksiin monille eri toimialoille ja markkinarakoille – Qi Theme auttaa sinua käynnistämään täysin toimivan sivuston, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi nopeasti ja helposti. Teema sisältää myös erityisen medialisenssin, jonka avulla voit käyttää ilmaiseksi kaikkia premium-kuvia verkkosivustosi eri teemademoista. 

Hinnoittelu
  • Ilmainen kaikille

Katso live-demo

Parhaat yksinkertaiset/minimaaliset WordPress-teemat

WordPress-teemoja on kaikissa väreissä ja malleissa, joten verkkosivustollesi sopivan teeman löytäminen voi olla vaikea tehtävä. Hyviä minimalistisia teemoja on vaikea löytää, varsinkin jos tarvitset erityisiä ominaisuuksia ja suunnitteluvaihtoehtoja.

Hyvien minimalististen teemojen tulisi sisältää ominaisuuksia, kuten sosiaalisen median widgetit, kaunis typografia, monet värivaihtoehdot ja ennen kaikkea toimivuus. Joten jos etsit sitä, tässä on valintamme parhaista WordPress-teemoista, joissa on minimalistinen muotoilu.

5 parasta yksinkertaista/minimillistä WordPress-teemaa

1. Kalium – Kalium-teeman kehittämä

Kalium-teema on ensimmäinen listallamme, koska se on ihanteellinen monille eri verkkosivustotyypeille. Niihin kuuluvat portfoliosivustot, tuotteiden aloitussivut, blogit, yritykset ja niin edelleen. Teema tarjoaa kymmeniä asettelumalleja ja teemavaihtoehtoja, jotka voit koota nopeasti upealla Drag & Drop -sisällönrakennustyökalulla. Kalium on niin helppokäyttöinen, että voit koota sivuston muutamassa minuutissa. Kalium tunnistetaan puhtaista linjoistaan, ei sotkusta ja melkein ilman animaatioita. Heidän huomionsa yksityiskohtiin on korkeimmalla tasolla. Lopuksi se sisältää joukon kehittyneitä kykyjä, jotka on erityisesti tehty WooCommercea varten.

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 60 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 1,599 XNUMX dollaria

Katso live-demo

2. Arnold – Seathemen kehittämä

Arnold on toinen ensiluokkainen, kevyt WordPress-design, jossa on minimalistisia ominaisuuksia. Se on ammattimainen teema, jolla on nopeat latausajat, ja se toimii hyvin kaikilla laitteilla. Voit koota verkkosivustosi nopeasti ilman aikaisempaa kokemusta. Pääpaino on työsi esittelyssä tuleville asiakkaille, joten se on ihanteellinen portfoliosivustoille. Siinä on ainutlaatuinen Drag & Drop -työkalu ja mielenkiintoisia vuorovaikutuksia. Siinä on tehokkaat teemavaihtoehdot, jakopainikkeet, yli 600 Google-fonttia ja niin edelleen. Se on myös SEO optimoitu ja käännös valmis. Mitä muuta voisit koskaan tarvita?

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 59 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 2,450 XNUMX dollaria

Katso live-demo

3. Lue WP – Pixelwarsin kehittämä

Voit jo arvata, että Read WP on WordPress-teema, joka keskittyy luettavuuteen. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan blogisivustoille ja portfoliosivuille. Read WP tarjoaa minimalistisen muotoilun, joka pitää vierailijat keskittyneenä tekstiin. Teema tarjoaa nopeat latausnopeudet, ja se toimii hyvin kaikilla laitteilla. Jotkut ominaisuudet, jotka tekevät tästä teemasta erinomaisen valinnan, ovat kolme erilaista blogiasettelua, SEO-valmis koodaus, täydellinen blogijärjestelmä, yli 600 Google-fonttia ja niin edelleen. Read WP on yksi vuoden 2020 parhaista minimalistisista malleista.

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 49 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 1,950 XNUMX dollaria

Katso live-demo

4. Kori – NeuronThemesin kehittämä

Crate on ammattilaisten suunnittelema WordPress-teema ammattilaisille. Se tarjoaa minimalistisen muotoilun puhtaalla käyttöliittymällä ja muutamalla edistyneellä toiminnolla. Voit mukauttaa esitystä valitsemalla yleisen tyylin, värit ja muut elementit Live Customizerin avulla. Kaikki muutokset otetaan käyttöön välittömästi. Teema on täysin reagoiva, verkkokalvovalmis ja SEO-optimoitu. Voit lisätä portfolioita, sivupalkkeja ja muita ominaisuuksia haluamallasi tavalla. Tämän teeman takana olevat ihmiset tarjoavat kattavan dokumentaation ja erinomaisen asiakastuen, jos tarvitset kaikenlaista apua. Se on ehdottomasti yksi parhaista minimalistisista teemoista tällä hetkellä.

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 69 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 2,100 XNUMX dollaria

Katso live-demo

5. typologia – Meksin kehittämä

Viimeinen parhaiden WordPress-sivustojen luettelossamme, joissa on minimalistinen muotoilu, on Typology. Se on tekstipohjainen blogiteema, joka on ihanteellinen nykypäivän bloggaajille ja kirjojen kirjoittajille. Ainutlaatuinen muotoilu perustuu henkeäsalpaavaan typologiaan, joka eliminoi kokonaan kuvat verkkosivustoltasi. Se todistaa, että sivustot voivat näyttää upeilta ilman kuvia. Tällaista minimalistista teemaa varten Typology tarjoaa kaikenlaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia. Sen avulla voit mukauttaa kaikkea kotisivulta brändisuunnitteluun ja mukautettuihin widgetteihisi. Se on responsiivinen, helppokäyttöinen ja tarjoaa täyden WooCommerce-tuen. Yhden napsautuksen päivitykset ovat kirsikka kakun päällä.

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 59 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 2,600 XNUMX dollaria

Katso live-demo

Parhaat premium-WordPress-teemat

Jos raha ei ole ongelma, sinun kannattaa harkita premium-WordPress-teeman hankkimista. Nämä teemat tarjoavat sinulle demoja kaikentyyppisiin projekteihin, jotka voivat auttaa sinua visualisoimaan suunnittelusi paremmin. Lisäksi saat käyttöösi edistyneitä sivunrakennustyökaluja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisia malleja helpommin kuin koskaan ennen. Tässä on joitain teemoja, jotka auttavat verkkosivustoasi erottumaan joukosta ja lisäämään tuloksia.

5 parasta WordPress-teemaa

1. divi – Elegant Themesin kehittämä

Divi on yksi suosituimmista WordPress-teemoista, koska se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Se sisältää muutamia laajennuksia, jotka auttavat sinua luomaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Divi sisältää ainutlaatuisen Drag & Drop -työkalun, jonka avulla voit luoda ja suunnitella verkkosivustosi muutamassa minuutissa. Voit kokeilla useita rivejä ja sarakkeita sekä kaikenlaisia ​​moduuleja. Divi tarjoaa monia sivuston rakentamisvaihtoehtoja, kuten painikkeita, lainausmerkkejä, gallerioita ja niin edelleen. Sen avulla voit luoda, testata ja optimoida verkkosivustosi helposti.

Hinnoittelu
  • Divi on saatavilla hintaan 89 dollaria.

Katso live-demo

2. X – Themecon kehittämä

X:tä pidetään voimakkaana WordPress-teemana, joka voi auttaa sinua luomaan minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Se on yksi suosituimmista premium-teemoista, koska se tarjoaa neljä pääluokkaa valmiiksi rakennettuja demoja. Voit alkaa rakentaa sivustoasi yhden niistä lisäämällä muunnelmia, joita tarvitset kaiken yhdistämiseen. Teema voi käsitellä minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja, mukaan lukien yrityssivustot, online-portfoliot, verkkokaupat, blogit. Drag & Drop -työkalun avulla voit suunnitella käyttöliittymän nopeasti, ja moduulien avulla voit luoda ainutlaatuisia malleja muutamalla napsautuksella. X on yksinkertaisesti vaikuttava!

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 35 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 3,200 XNUMX dollaria

Katso live-demo

3. UNCODE – Undsgn:n kehittämä

Uncode on yksi niistä teemoista, joita näet jatkuvasti kaikkialla Internetissä. Se on yksi suosituimmista monikäyttöisistä premium-WordPress-teemoista, koska se tarjoaa vaikuttavan luettelon ominaisuuksia. Teeman uusin versio sisältää valtavan valikoiman ainutlaatuisia verkkosivustoideoita ja demoja, joista voit valita. Se on lähes vaivaton käyttää, ja sen avulla voit lisätä sisältöä suunnitteluasi minuuteissa. Sen mukana tulee WPBakery Page Builder -laajennus, jonka avulla voit mukauttaa esittelysisältöä Drag & Drop -visuaalisen editorin avulla. Se on ihanteellinen kaikentyyppisille verkkosivustoille.

Hinnoittelu
  • Normaali lisenssi - 59 dollaria
  • Laajennettu lisenssi – 2,950 XNUMX dollaria

Katso live-demo

4. 2 Rose – Pixelgraden kehittämä

Rosa on yksi suosituimmista WordPress-teemoista ravintoloissa ympäri maailmaa. Uusin teema nimeltä Rosa 2 on parannettu versio Rosasta, mutta siinä on joitain hyödyllisiä lisäyksiä, jotka auttavat verkkosivustoasi erottumaan entistä enemmän. Se tekee vaikeista tehtävistä erittäin yksinkertaisia, jolloin voit siirtää kuvia ja videoita vaikuttavalla parallaksivieritystehosteella. Rosa 2 tarjoaa upeita animaatioita, ennalta määritettyjä fontteja ja väripaletteja ja niin edelleen. Se on mobiilivalmis, responsiivinen ja täysin integroitu Weglot-käännöslaajennukseen. Tämän seurauksena verkkosivustosi näyttää miljoonalta dollarilta.

Hinnoittelu
  • $95 kertaostos
  • tai 75 XNUMX dollaria vuodessa

Katso live-demo

5. Sumu – Kehittäjä ZozoThemes

Mist on yksi niistä WordPress-teemoista, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen, silmiinpistävän verkkosivuston muutamassa minuutissa. Se on edistynyt usean konseptin teema, jonka avulla yrityksesi verkkosivusto erottuu joukosta. Se on ihanteellinen kaikentyyppisille verkkosivustoille, mukaan lukien yrityksille, yhtyeille, muoti-, portfolio-, blogi-, hyväntekeväisyys-, arkkitehti- ja niin edelleen. Teema sisältää kaikki mahdolliset lisäominaisuudet, joiden avulla voit keksiä jotain kunnioitusta herättävää. Responsiivinen muotoilu on erittäin puhdas ja toimii hyvin kaikilla laitteilla. Hanki se, et tule katumaan.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

Parhaat WordPress-teemat blogeille

Jos etsit aloittaa blogin, paras tapa tehdä se on käyttää yhtä monista erityisistä WordPress-teemoista. Valittavana on tuhansia teemoja, joten on tärkeää, että löydät parhaat WordPress-teemat verkkosivustollesi. Valitsimme suosituimmat vaihtoehdot auttaaksemme sinua löytämään ihanteellisen teemasi juuri nyt.

5 parasta WordPress-blogiteemaa

1. Kaksikymmentä yhdeksäntoista – Kehittänyt WordPress.org

Twenty Nineteen on vuoden 2019 oletusteema, ja se on loistava lohkoeditori. Teema sisältää ennalta määritetyt mukautetut tyylit jokaiselle lohkolle, joten voit rakentaa verkkosivustosi tyhjästä. Näet, miltä kaikki näyttää, kun työ on tehty koko prosessin ajan. Tämä teema sopii erinomaisesti bloggaamiseen, mutta se sopii myös yritysten verkkosivustoille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille. Twenty Nineteen on yksi parhaista vaihtoehdoista tällä hetkellä suurilla välilyönneillä ja huomiota herättävillä otsikoilla sekä suositulla serif-tekstillä.

Hinnoittelu
  • Ilmainen kaikille

Katso live-demo

2. kirjoittaminen – A-worksin kehittämä

Kun nimi on kirjoittaminen, ei ole epäilystäkään siitä, että tämä teema keskittyy tekstiin. Siinä on kaikki mitä kirjoittaja tarvitsee työnsä esittelyyn, mukaan lukien luovia mutta yksinkertaisia ​​tehosteita ja ominaisuuksia, jotka kiinnostavat lukijaa. Blogissasi on moderni tunnelma yhdistettynä klassisiin elementteihin, jotka yhdessä muodostavat puhtaan blogin alusta alkaen. Sen määrittäminen ja käyttäminen on vaivatonta, ja hyvin suunnitellun ja reagoivan blogin luominen vie vain muutaman minuutin. Kirjoittajien tulisi keskittyä kirjoittamiseen, ja tämä teema tarjoaa juuri sen.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 49 dollaria

Katso live-demo

3. TheBlogger – Pixelwarsin kehittämä

Bloggaajaksi tuleminen on yksi asia, mutta kirjoituksesi esittäminen parhaalla tavalla on jotain täysin erilaista. No, TheBlogger on teema, joka on suunniteltu pitämään lukijat keskittyneinä blogeihisi. Tarvitset vain muutaman minuutin luodaksesi ainutlaatuisen mallin, josta tulee tavaramerkkisi. TheBloggerissa on kaikki tärkeät ominaisuudet, mukaan lukien tehokas live-muokkaus, WooCommerce-tuki, portfoliotuki, satoja asetteluvaihtoehtoja ja niin edelleen. Se on myös erittäin SEO-optimoitu, käännösvalmis ja sen latausnopeus on nopea. Lisäksi saat käyttöösi laajan dokumentaation ja nopean asiakastuen. Ei ihme, miksi se on niin suosittu.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

4. foodie Pro – Kehittänyt Fast Design Co

Foodie Pro on markkinoiden myydyin Genesis-lasteema. Se tarjoaa minimalistisen ilmeen, jossa on paljon erilaisia ​​typografioita ja värivaihtoehtoja. Foodien idea on tarjota ravintoloille ja ruokablogeille täydellinen alusta reseptien esittelyyn. Tulos on enemmän kuin tyydyttävä; se on virheetön. Luontiprosessi on niin yksinkertainen kuin se voi olla. Kirjasinten ja värien valitsemisen lisäksi voit myös muokata kaikkea mukautettuja widgetejä, reseptisivujen malleja, gallerioita, viestejä ja niin edelleen. Lopuksi voit tuoda esittelysisältöä ja widgetejä muutamalla napsautuksella.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 75 dollaria

Katso live-demo

5. Didi – Kehittäjä AnarielDesign

Jos haluat luoda tunnistettavan brändin muotiblogillesi, Didi on suosituin WordPress-teema. Modernin responsiivisen teeman, kauniin typografian ja puhtaan, minimalistisen ulkoasun ansiosta se on juuri sitä, mitä tarvitset pitääksesi lukijat sitoutuneina sisältöösi. Luontiprosessi on helppoa, ja voit valita yhden kuudesta blogin asetteluvaihtoehdosta, mukautetuista sivumalleista ja laajasta valikoimasta kirjasimia, jotta blogistasi tulee ainutlaatuinen. Se on yksi parhaista WordPress-malleista aikakauslehtiin, muoti- ja lifestyle-sivustoihin.

Hinnoittelu
  • Hanki se 59 dollarilla

Katso live-demo

Parhaat WordPress-salkkuteemat

Jos olet suunnittelija, kuvittaja, valokuvaaja tai mikä tahansa muu kuvataiteilija, tarvitset verkkosivuston, joka voi näyttää työsi parhaassa mahdollisessa valossa. Monet WordPress-teemat on suunniteltu erityisesti portfolioita varten, mutta oikean löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Siksi loimme tämän luettelon parhaista WordPress-salkun teemoista juuri nyt.

5 parasta WordPress-portfolion teemaa

1. oshine – Oshine WP Themesin kehittämä

Oshine on ensimmäinen teema luettelossamme syystä. Sen mukana tulee kaikki mitä tarvitset, jotta portfoliosi erottuu joukosta. Se on ihanteellinen kaikille luoville käyttäjille, sillä sen mukana tulee 51 ainutlaatuista henkeäsalpaavaa demoa, joilla voit pelata. Voit kokeilla kymmeniä latausanimaatioita sekä monia erilaisia ​​tyylikkäitä esitystyylejä. Teema on myös täysin yhteensopiva WooCommercen kanssa, joten voit esitellä ja myydä tuotteita suoraan. Oshine sisältää edistyneitä työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan parhaan käyttökokemuksen nopeasti.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

2. Massiivinen dynaaminen – Pixflow:n kehittämä

Pixflow's Massive Dynamic on yksi edullisimmista teemoista luettelossamme, mutta se tarjoaa 70 erilaista teemaa. Se on käyttäjäystävällinen verkkosivustojen rakentaja, jossa on enemmän ominaisuuksia kuin odotit. Teeman avulla voit rakentaa monisivuisia verkkosivustoja, lisätä mukautettuja widgetejä, animaatioita ja niin edelleen. Tietenkin se tarjoaa RTL-tuen, ilmoituskeskuksen ja 76 lyhytkoodin sarjan. Tuloksena on erittäin responsiivinen verkkosivusto, joka toimii täydellisesti kaikilla laitteilla. Voit kokeilla rajattomasti asetteluja, ja voit asettaa jokaisen sarakkeen leveyden käsin.

Hinnoittelu
  • Saatavana vain 39 dollarilla

Katso live dem

3. Asata – Kehittäjä Bears Theme

Asata on erikoistunut portfolioiden luomiseen digitaalisen markkinoinnin toimistoille. Se on täydellinen teema myös verkkoyrityksille. Teema tarjoaa saumattoman, tyylikkään muotoilun, jossa on erittäin helppo navigoida. Se on erittäin reagoiva monikäyttöinen malli, joka osoittaa, kuinka ammattimainen ja luova olet. Teemassa on monia erilaisia ​​kotisivutyylejä ja asetteluja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen tavaramerkin, jonka ihmiset muistavat. Kaikki rakennuspalikat ovat siellä, sinun on vain valittava ne, joista pidät, ja sivustosi on valmis ennen kuin huomaatkaan.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 14 dollaria

Katso live-demo

4. Helmi – Kehittänyt CodexThemes

Lopullisena luovana monikäyttöisenä työkalupakina tunnettu TheGem on yksi monipuolisimmista portfolioteemoista. Se tarjoaa yhdistelmän innovatiivisia malleja, älykkäitä työkaluja, korkeaa suorituskykyä ja viimeisimmät SEO-trendit. Kaikki tässä joukkueessa tuntuu hyvin suunnitellulta, eikä se koskaan petä. TheGem antaa sinun muokata melkein kaikkea verkkosivustostasi. Se antaa sinulle täyden hallinnan verkkosivuston suunnittelusta, eikä sinulla ole ongelmia keksiä jotain hämmästyttävää, vaikka olisitkin aloittelija.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

5. sadepilvi – WebGeniusLabin kehittämä

Portfolioiden tulee olla moderneja ja yksinkertaisia, ja sen Nimbus tekee täydellisesti. Se on käyttäjäystävällinen teema, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisia CV:itä ja portfolioita muutamalla napsautuksella. Teema tarjoaa kokoelman valmiita sivuja ja blogiasetteluja. Tietysti saat valita kaikki rakennuspalikat joka askeleelta. Nimbus on täysin reagoiva, WooCommerce-yhteensopiva, ja se on yhteensopiva premium-laajennusten, kuten Revolution Sliderin ja Elementorin, kanssa. Se on yksi parhaista portfolioiden WordPress-teemoista, joissa on vaikuttava SEO-optimointi ja nopea latausnopeus.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

Parhaat WordPress-valokuvateemat

Jokainen valokuvaaja tarvitsee oikean alustan esitelläkseen valokuvansa oikealla tavalla. WordPress on ihanteellinen alusta valokuvaussivuston luomiseen, mutta sinun on silti löydettävä oikea teema, joka sopii tyyliisi. Tässä on joitain WordPressin tällä hetkellä suosituimmista valokuvateemoista.

5 parasta WordPress-valokuvausteemaa

1. Rantaviiva – CSSIgniterin kehittämä

Coastline tekee upeaa työtä valokuvauksen ja verkkosivustojen suunnittelun yhdistämisessä. Se on tyylikäs tapa luoda ainutlaatuisia verkkosivustoja, jotka saavat ihmiset palaamaan. Se on yksi tämän luokan parhaista WordPress-teemoista, koska se voi auttaa sinua tehostamaan peliäsi. Suunnitteluprosessi on yksinkertainen, ja jokainen asettelu on luotu keskittymään työhösi. Koko kotisivu on yksi iso portfolio, jotta voit heti näyttää parhaat työsi. Muita ominaisuuksia ovat mukautetut widgetit, SEO-optimointi, premium-tuki, päivitykset ja se on yhteensopiva suosituimpien laajennusten kanssa.

Hinnoittelu
  • Hanki se vain 34.30 dollarilla

Katso live-demo

2. Photocrati – Imagelyn kehittämä

Jos olet joskus nähnyt portfolion, joka sai sinut vauhtiin, on mahdollista, että Photocrati oli sen takana. Nykyään valokuvaajat käyttävät tätä teemaa kaikkialla maailmassa. Se on teema, joka tarjoaa yli 60 mallia, sisäänrakennetut galleria-asettelut ja äärettömän määrän muokattavissa olevia ominaisuuksia, jotka on pakattu yhteen. Tarpeetonta sanoa, että Photocrati on täysin reagoiva ja toimii yhtä hyvin kaikilla laitteilla. Sisäänrakennetut verkkokaupan galleriat tarjoavat täydellisen mahdollisuuden myydä valokuvia suoraan. Valmista siis paras työsi ja näytä se mukautettavissa diaesityksissä ja filminauhagallerioissa.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 99 dollaria

Katso live-demo

3. Valokuvaaja – Pixelwarsin kehittämä

Pixelwarsin Photographer on yli 22,000 600 käyttäjän mielestä paras WordPress-teema valokuvaukseen. Se tarjoaa yhdistelmän hyödyllisiä ominaisuuksia, helppokäyttöisyyttä ja sulavaa muotoilua parhaan katselukokemuksen tarjoamiseksi kaikilla laitteilla. Minimalistinen muotoilu pitää katsojan keskittymisen työhösi ilman häiriötekijöitä. Koko asennusprosessi on vaivaton, ja voit luoda mukautettuja gallerioita muutamassa minuutissa. Muita ominaisuuksia ovat yli XNUMX Google-fonttia, SEO- ja Google Analytics -valmius, käännösvalmius, mukautetut asetuspaneelit jne.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 75 dollaria

Katso live-demo

4. Fluxus – Kehittänyt Intheme

Fluxus on toinen WordPress-teema, joka pitää mielessä valokuvauksen. Yli 6,000 XNUMX asiakasta käyttää sitä tällä hetkellä, koska se tarjoaa sujuvan, kauniin muotoilun ja erittäin helpon asennusprosessin. Teema sisältää vaakasuuntaisen portfolion, jossa keskitytään suuriin kuviin ja upeisiin valokuvauksiin. Minimaalisuunnittelu asettaa työsi keskipisteeseen, jolloin voit esittää sen parhaalla mahdollisella tavalla. Fluxus sisältää muutamia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten koko sivun liukusäädin, vaakasuuntainen portfolio, ruudukkoportfolio, valolaatikko, laiska lataus ja niin edelleen. Teema on käännösvalmis, tukee useita kieliä ja mukana tulee vaalea ja tumma pinta.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 49 dollaria

Katso live-demo

5. Valokuvaus – Kehittäjä ThemeGoods

ThemeGoodsin valokuvaus on toinen suosittu valinta ammattivalokuvaajien keskuudessa. Se on täydellinen teema, joka päivittyy jatkuvasti ja lisää jatkuvasti uusia luovia ominaisuuksia. Asennus on nopeaa ja helppoa, ja koska Photographyn mukana tulee WooCommerce-laajennus, voit myydä työsi suoraan asiakkaille. Asettelut ovat hämmästyttäviä, ja voit määrittää verkkosivustosi nopeasti sisällönrakennustyökalulla. Ääretön vieritysominaisuus mahdollistaa erittäin nopean sivun latauksen, ja kaksi saatavilla olevaa ensiluokkaista lightbox-vaihtoehtoa tekevät valokuvistasi erottuvia. Valokuvaus on upea teema, jossa on kaikki mitä tarvitset ainutlaatuisen valokuvaesittelysivuston luomiseen.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

Parhaat naiselliset WordPress-teemat

Naispuolisen sisällön verkkosivuston luominen vaatii erilaista lähestymistapaa. Se voi olla äitiblogi tai häävalokuvaportfolio, mutta oikean naisellisen brändin valitseminen ei ole helppoa. Siksi teimme ylimääräistä tutkimusta tavoitteena löytää parhaat WordPress-teemat, joissa on ominaisuuksia, joita tarvitset ainutlaatuisen naisellisen verkkosivuston luomiseen hetkessä.

5 parasta naisellista WordPress-teemaa

1. Glam Pro, jonka on kehittänyt Restored316Designs

Glam Pro on yksi parhaista naisellisista teemoista, joita voit saada juuri nyt. Se on lumoava teema, jossa on kolme asetteluvaihtoehtoa, mukautetut otsikot ja kymmeniä muokattavissa olevia ominaisuuksia. Se on ihanteellinen teema blogeille, muotisuuntautuneille verkkosivustoille ja naisten kauneusaiheisille sivustoille. Paketti sisältää kaiken mitä tarvitset ainutlaatuisen alustan luomiseen verkkosivustollesi. Jotkut mukana olevista ominaisuuksista ovat mukautettuja sivumalleja useille sivuille, teemamuokkaus, jonka avulla voit valita värit manuaalisesti, widget-alueet ja niin edelleen. Glam Pro on juuri se, mitä tarvitset luodaksesi nykyaikaisen verkkosivuston, jossa naiset tuntevat olonsa kotoisaksi.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 129.95 dollaria

Katso live-demo

2. Rosmariini, jonka on kehittänyt Solopine

Rosemary on täydellinen WordPress-teema tyylikkäisiin blogeihin. Se on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla voit luoda tunnistettavan brändin verkkosivustollesi hetkessä. Voit valita Instagram-alatunnistealueen leveyden, valita mallin muutamasta eri asetteluvaihtoehdosta ja lisätä kaikenlaisia ​​muotoja suoraan sivustollesi. Teema sisältää mukautettuja widgetejä, ja se tarjoaa satoja muokattavissa olevia värivaihtoehtoja. Tahmea navigointiominaisuus tarjoaa reagoivan kokemuksen, ja yleisilme on erittäin puhdas. Se on juuri sitä mitä tarvitset tullaksesi oikeaksi bloggaajaksi!

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 39 dollaria

Katso live-demo

3. Kloe, jonka on kehittänyt Select-Themes

Kloe on naisellinen teema, jossa on ominaisuuksia, joiden avulla voit muuttaa sen mihin tahansa. Siinä on paljon valmiiksi suunniteltuja kotisivuvaihtoehtoja, ja voit käyttää sitä täydellisen blogin, portfolion tai verkkokaupan verkkosivuston luomiseen. Voit kokeilla 14 upeaa kotisivuvaihtoehtoa ja kaikenlaisia ​​asetteluja, ominaisuuksia ja elementtejä. Lisäksi Kloessa on yhdellä napsautuksella tuotava demosisältöominaisuus, ja se on myös WooCommerce-yhteensopiva, joten voit myydä työsi suoraan. Kloe auttaa sinua näyttämään, kuinka muodikas ja tyylikäs olet luodessasi toimivaa liiketoiminta-alustaa.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 69 dollaria

Katso live-demo

4. kehäkukka, jonka on kehittänyt Dany Duchaine

Marigold on luova WordPress-teema naisille, jotka haluavat esitellä bloginsa ja verkkokauppansa parhaalla mahdollisella tavalla. Se on suunniteltu ensisijaisesti mobiililaitteille, mutta se toimii hyvin myös suurilla näytöillä. Liukas ulkonäön ja sujuvan toiminnan lisäksi Marigold on myös yhteensopiva WooCommerce-laajennuksen kanssa. Mukautettavia ominaisuuksia on kymmeniä, kuten liukusäätimiä, asetteluja, widgetejä, sivupalkin vaihtoehtoja ja niin edelleen. Se on ihanteellinen teema tyylikkäille naisille, jotka haluavat jakaa tuotteitaan ja ajatuksiaan muun maailman kanssa.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 39 dollaria

Katso live-demo

5. Aileen, jonka on kehittänyt Giathemes

Aileen on erinomainen valinta, jos etsit teemaa, joka auttaa sinua luomaan yksinkertaisen ja tyylikkään blogisivuston tai verkkokaupan. Se on ihanteellinen teema muoti-, matkailu-, ruoka- ja valokuvausblogeille, ja se tarjoaa muutamia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan tunnistettavan brändin. Asennusprosessi on nopea ja suoraviivainen. Voit luoda ainutlaatuisia malleja yhdistämällä värejä ja asetteluja haluamallasi tavalla. Tietenkin Aileen on täysin reagoiva ja mobiilioptimoitu. Muita ominaisuuksia ovat mukautetut widgetit, yhden napsautuksen demo-asennus, WooCommerce tuki ja niin edelleen.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 29 dollaria

Katso live-demo

Parhaat WordPress-kiinteistöteemat

Monet kiinteistöyhtiöt käyttävät WordPress-teemoja luodakseen täydellisen alustan listaustensa esittelyyn. WordPress-sivustot on kuitenkin yleensä suunniteltu yrityksille ja blogeille, joten ihanteellisen teeman löytäminen kiinteistötarpeisiisi ei ole kävelyä puistossa. Jatka lukemista ja opi lisää parhaista kiinteistöalan WordPress-teemoista.

5 suosituinta WordPress-kiinteistöteemaa

1. Houzez, jonka on kehittänyt Favethemes

Erityisesti kiinteistöyhtiöille suunniteltu Houzez on täydellinen teema yrityksellesi. Sitä käyttää yli 17,000 XNUMX edustajaa ympäri maailmaa, koska se tekee kiinteistöjen myymisestä paljon helpompaa kuin koskaan ennen. Houzezin asentaminen on vaivatonta. Voit käyttää Vedä ja pudota -työkalua rakentaaksesi verkkosivustokokemuksesi tyhjästä. Teema tarjoaa uusimman hakujärjestelmän, jonka avulla vierailijat voivat helposti etsiä kiinteistöjä sijainnin, koon, makuuhuoneiden lukumäärän ja muiden tietojen perusteella. Piirrä vapaalla kädellä olevia ruudukoita ja käytä kaikkien aikojen edistyneintä CRM-järjestelmää WordPress-teemalla.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

2. WPresidentti, jonka on kehittänyt WPEstate

Mitä tulee kiinteistöjen WordPress-teemoihin, WPresidence on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Se on luotu tarjoamaan sinulle kaikki työkalut ja ominaisuudet, joita tarvitset nykyaikaisen ja toimivan verkkosivuston suunnitteluun. Voit kokeilla yli 400 ominaisuutta ja työkalua, ja asiakastuki auttaa sinua mielellään, jos jäät jumiin. Voit rakentaa sivustosi 12 demon varaan. Tietenkin jokainen niistä on täysin muokattavissa, mikä antaa sinulle loputtomasti mahdollisuuksia. Olitpa kiinteistönvälittäjä tai toimisto, WPresidence ei tuota pettymystä.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 49 dollaria

Katso live-demo

3. Reaalitila, jonka on kehittänyt Codefactory47

Seuraavaksi valitsemme parhaiden kiinteistöjen WordPress-teemojen mukaan Realtyspace. Tämä on erittäin suosittu teema kiinteistönvälittäjien ja kiinteistönvälittäjien keskuudessa, koska se tarjoaa edistyneitä ominaisuuksia, joita et löydä mistään muualta. Ominaisuudet, kuten mukautettu valuutta, täysin käännettävä teksti ja mukautetut aluehaut, tekevät tästä teemasta sopivan yrityksesi sijainnista riippumatta. Realtyspacen avulla voit hallita yritystietojasi, etsiä asiakkaita, hyväksyä tilauksia, luoda ainutlaatuisia aloitussivuja ja paljon muuta. Tämän helppokäyttöisen WP-teeman avulla voit luoda modernin kiinteistöalustan, jossa ei ole koodaustaitoja.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

4. Kotini, jonka on kehittänyt TangibleDesign

Kiinteistöalalla menestyminen vaatii oikeat työkalut, ja Myhome on tutustumisen arvoinen. Se on suosittu WordPress-teema, jonka avulla voit luoda täydellisen verkkosivuston yritystietoihisi. Teemalla on korkeimmat arvosanat, joten voit luoda yrityksellesi korkean konversion kiinteistösivun. Myhome tarjoaa kuusi erilaista demoa, joiden varaan voit rakentaa sivustosi. Muita ominaisuuksia ovat tarkennetut hakuominaisuudet, joustavat omaisuuskortit ja 120 muuta rakennuspalikoita, jotka auttavat sinua luomaan ainutlaatuisen käyttökokemuksen jokaiselle kävijälle.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

5. Kiinteistöt 7, jonka on kehittänyt Contempo Themes

RE7 on paljon enemmän kuin pelkkä WordPressin teema. Se on täydellinen sarja kiinteistöliiketoimintaasi varten, ja sen ovat luoneet kiinteistönvälittäjät, joilla on vuosikymmenten kokemus. Kaikki tässä teemassa on suunnattu käyttäjien sitouttamiseen, liidien tavoittamiseen ja yritystietojesi myynnin varmistamiseen. Real Estate 7 käyttää Elementor-sivunrakennustyökalua, joka tarjoaa sinulle rajattoman määrän suunnittelumahdollisuuksia. Voit valita 36 kielestä, joten voit listata kiinteistöjä kaikkialta maailmasta. Mukana on myös ilmaisia ​​päivityksiä, upea asiakastuki ja useita laajennuksia.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

Parhaat WordPress-teemat yrityksille

Yrityksen pyörittäminen asettaa sinut jatkuvan paineen alla. Koska useimmat tarjoukset tehdään verkossa, sinun on käytettävä paljon aikaa ja vaivaa tunnistettavan verkkosivuston luomiseen. online-liiketoiminnan. Jos et tiedä, mistä löytää parhaat WordPress-teemat yrityksille, katso alla oleva luettelo. Valitsimme viisi suosituinta WP-bisnesteemaa tällä hetkellä. Kumpikin näistä antaa sinulle paljon mahdollisuuksia ja paljon hyödyllisiä ominaisuuksia.

5 parasta WordPress-teemaa yrityksille

1. Konsultointi, jonka on kehittänyt Stylemix Themes

Konsultointi on kaikkien aikojen myydyin konsultointiteema. Se on myös parhaiten arvioitu yrityslähtöinen WP-teema, koska se tarjoaa kaikenlaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia. Ensinnäkin on tärkeää sanoa, että Consulting toimii WPBakery- ja Elementor-sivujen rakentajien kanssa. Sinun tarvitsee vain valita yksi yli 80 valmiista mallista ja muokata sitä mieleiseksesi. Stylemix-teemat tarjoavat fantastista asiakastukea, jos olet hämmentynyt monista muokattavissa olevista ominaisuuksista. Tietenkin teema sisältää usean sijainnin Google-kartalla, yhdellä napsautuksella demon tuonnin, kustannuslaskurin rakennustyökalun ja niin edelleen. Kokeile ja luo ainutlaatuinen verkkosivusto jo tänään.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

2. blo, jonka on kehittänyt Xpeed Studio

Jos olet startup-, digitaalitoimisto-, teknologia- tai yritysyrityksen omistaja, Blo on enemmän kuin sopiva verkkosivustollesi. Se on monikonseptinen WordPress-yritysteema, joka käyttää Elementor Drag & Drop -sivunrakennustyökalua ja muutamia kehittyneitä lisäosia. Yhdessä näiden ominaisuuksien avulla voit luoda verkkosivuston muutamassa minuutissa. Blo sisältää Revolution-liukusäätimen uusimman version Unyson-teemavaihtoehdoilla. Muita ominaisuuksia ovat kuvaosio, väriosio, pääsy kaikkiin Google-kirjasimiin, videoosio ja paljon muuta. Joten hyppää mukaan, valitse suunnittelu ja asettelu ja mukauta käyttökokemus viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 25 dollaria

Katso live-demo

3. Consultio, jonka on kehittänyt Case-Themes

Consultiosta löytyy kaikki mitä tarvitset nykyaikaisen yritys- ja talouskonsultointisivuston luomiseen. Se on täynnä muokattavia ominaisuuksia ja vaikuttavia demoja, jotka auttavat sinua luomaan tunnistettavan jalanjäljen markkinoille. Se käyttää myös Elementor-sivunrakennusohjelmaa, jonka avulla voit rakentaa sivuston tyhjästä. Consultio on täysin reagoiva teema, jossa on täysin SEO-optimoidut ominaisuudet, upea asiakastuki ja WooCommerce-valmius. Siinä on kaikki mitä tarvitset verkkosivustosi sijoittumiseen ja tarjouksesi esittämiseen potentiaalisille asiakkaille parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 39 dollaria

Katso live-demo

4. Dynamix, jonka on kehittänyt Acoda Themes

Kuten nimikin jo viittaa, Dynamix on dynaaminen WordPress-teema, joka on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille. Se on ihanteellinen verkkokauppoihin, ammattiesityksiin, portfoliosivustoihin, blogeihin jne. Teema on täysin reagoiva, joten se toimii täydellisesti kaikilla laitteilla. Sivun asennus on erittäin dynaaminen, joten voit rakentaa verkkosivustosi lohko lohkolta. Saat pääsyn valmiiksi rakennettujen verkkosivustojen tietokantaan ja kymmeniin muokattavissa oleviin ominaisuuksiin. Kun olet tyytyväinen suunnitteluasi, saat sivuston, jolla on erittäin nopea sivujen latausnopeus, ja sulava, ainutlaatuinen ulkoasu, joka vastaa uusimpia markkinatrendejä.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 49 dollaria

Katso live-demo

5. TowerCodelessin kehittämä

Mitä tarvitset, jotta yrityksesi verkkosivusto erottuu muista? Torni tietää vastauksen tähän kysymykseen. Se on yksi suosituimmista yritysteemoista, joka tarjoaa täysin reagoivan suunnittelun, helppokäyttöisen Drag & Drop -sivunrakennustyökalun, rajattomat, muokattavissa olevat vaihtoehdot, yli 20 esivalmistettua demoa ja korkean suorituskyvyn. Tower tarjoaa kaiken, mitä tarvitset konversioiden lisäämiseen ja näkyvän jalanjäljen luomiseen markkinoille. Se on täydellinen kaikille yrityksille, ja voit muokata jokaista ominaisuutta täysin, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin. Tee yrityksesi verkkosivustosta mahdollisimman hyvä tällä upealla WP-teemalla.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

Parhaat WordPress-verkkokaupan teemat

Online-yrityksistä tuli normi, kun kyse on tuotesijoittelusta nykypäivän markkinoilla. Viimeaikaiset tapahtumat ympäri maailmaa ovat saaneet yritykset siirtämään myymälänsä verkkoon, ja sinun on tehtävä samoin, jos haluat ansaita rahaa. Tässä on luettelo parhaista WordPress-teemoista eCommerce. Valitse suosikkisi ja lisää myyntiäsi yhdessä yössä.

5 suosituinta WordPress-verkkokaupan teemaa

1. Myymälä, jonka on kehittänyt WooCommerce

WooCommerce on suosituin verkkokauppalaajennus, jota tuhannet WP-sivustot käyttävät, ja Storefront on heidän ilmainen WordPress-teema. Se tarjoaa joustavan ja intuitiivisen alustan, jossa voit esitellä ja myydä tuotteitasi suoraan verkkosivustosi kautta. Luonnollisesti sen mukana tulee edistynyt SEO-suorituskyky ja yksinkertainen muotoilu, jossa on kymmeniä mukautettavia ominaisuuksia. Myymälä on helppo asentaa. Kun olet luonut myymäläsi yleisilmeen, voit lisätä tuoteluokkia ja varmistaa, että vierailijasi saavat kaikki tiedot yhdestä paikasta. Se on täydellinen teema sähköisen kaupankäynnin tarpeisiisi.

Hinnoittelu
  • Ilmainen kaikille

Katso live-demo

2. metro, jonka on kehittänyt Radius Theme

Mitä tulee WordPressin verkkokaupan teemoihin, Metro on turvallinen valinta. Se on minimalistinen teema WooCommerce-tuella, jonka avulla voit myydä tuotteitasi suoraan potentiaalisille asiakkaille. Se on yksi verkkokauppojen parhaista teemoista. Se on erittäin helppo asentaa, ja tulokset antavat myymälällesi tyylikkään ja yksinkertaisen ilmeen, jolloin kävijät voivat keskittyä tuotteisiisi. Se on puhdas, suoraviivainen, ja se tarjoaa kymmeniä valmiita sivumalleja. Jos tämä ei riitä, Metro käyttää Elementor-sivunrakennusohjelmaa, joka tunnetaan käytännön sovelluksistaan. Kokeile, et tule pettymään.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 24 dollaria

Katso live-demo

3. Jälleenmyyjä, jonka on kehittänyt Getbowtied

Ei ole epäilystäkään siitä, että Getbowtiedin The Retailer on mainittava, kun puhumme parhaista WP-teemoista sähköistä kaupankäyntiä ajatellen. Yli 15,000 XNUMX verkkokauppaa käyttää sitä tällä hetkellä, koska se on erittäin luotettava ja helppo asentaa. Rajoittamattomien sivusuunnittelumahdollisuuksien, kymmenien muokattavien ominaisuuksien ja yhteensopivuuden WPBakeryn, Elementorin ja Visual Composerin kanssa ei ole ihme, miksi niin monet valitsivat sen. Jälleenmyyjä tarjoaa sinulle sen klassisen myymäläsuunnittelun, joka keskittyy myyntiin, joten se on erinomainen valinta tilaustoimituksiin, kumppanituotteisiin jne.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 59 dollaria

Katso live-demo

4. Kerays, jonka on kehittänyt Hogash

Kallyas tunnetaan edistyneimpana WordPress-teemana, joka on suunniteltu verkkokauppaan. Se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä teemoista joidenkin ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi, jotka tekevät elämästäsi paljon helpompaa. Vakioominaisuuksien, kuten nopean latausnopeuden, reagoivan suunnittelun ja SEO-optimoinnin, lisäksi tällä teemalla on paljon muutakin tarjottavaa. Voit rakentaa sivustosi käyttämällä yhtä yli 70 valmiista mallista. Integroitu sivunrakennustyökalu nimeltä Zion Builder tekee verkkosivuston luomisesta helppoa ja hauskaa. Muita ominaisuuksia ovat premium-laajennukset, fonttien integrointi, automaattiset päivitykset, helppokäyttöinen Drag & Drop -työkalu ja paljon muuta.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 69 dollaria

Katso live-demo

5. varikko, jonka on kehittänyt Mikado-Themes

Depot on yksi parhaista WordPress-teemoista verkkokauppaan vuonna 2020. Se on tehokas alusta, joka tarjoaa 12 valmiiksi suunniteltua kotisivuideaa, pääsyn WPBakery-sivujen rakentajaan ja Slider Revolutioniin, täyden WooCommerce-tuen, edistyneen SEO-optimoinnin ja reagoivan asiakastuen. Depot on suunniteltu huonekalujen verkkokauppoja varten, mutta se tarjoaa myös salkkuja ja blogien ulkoasuja. Itse asiassa siinä on eniten ominaisuuksia kaikista luettelossamme olevista teemoista, joten voit luoda ainutlaatuisen verkkosivuston, joka houkuttelee uusia asiakkaita ja auttaa sinua lisäämään tuloksia.

Hinnoittelu
  • Saatavilla hintaan 75 dollaria

Katso live-demo

Kuinka valita oikea WordPress-teema

Tällä hetkellä WordPress-teemoja on yli 10,000 XNUMX saatavilla internetissä. Se on valtava määrä, kun tulee löytää oikea WordPress-teema verkkosivustollesi. Kaikkia teemoja ei kuitenkaan ole suunniteltu samantyyppisille verkkosivustoille. Sinun on selvitettävä, mitä tarvitset, ennen kuin käytät rahaa ja aikaa jompaankumpaan niistä. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen WP-teeman yrityksellesi.

Tee luettelo tarvitsemistasi ominaisuuksista

Ennen kuin ostat teeman, luo luettelo verkkosivustosi tarvitsemista ominaisuuksista. Haluatko verkkosivustosi käännöksen valmiiksi? Etsitkö yhden tai useamman sarakkeen suunnittelua? Etsitkö valmiita verkkosivustoja vai haluatko luoda sivustosi tyhjästä? Rajaa hakua vastaamalla näihin kysymyksiin.

Liian monet ominaisuudet ovat haitallisia yrityksille

WP-teeman hankkiminen sadoilla ominaisuuksilla voi olla haitallista pitkällä aikavälillä. Ei vain, vaan liian monet ominaisuudet voivat myös vaikuttaa sivuston suorituskykyyn. Pysy ominaisuuksissa, joita todella tarvitset, äläkä välitä niistä, joita voit ilman. Pysy uskollisena alkuperäiselle ajatukselle ja unohda hienot musiikkisoittimet ja muut edistyneet ominaisuudet.

Harkitse vain reagoivia teemoja

Kun verkkosivusto on responsiivinen, se toimii hyvin kaikilla laitteilla. Kaikkien ominaisuuksien, kuten valikoiden ja widgetien, on oltava käytettävissä kaikilla laitteilla. Tällaisilla teemoilla on yleensä ominaisuuksia, kuten useita sivuston ruudukkomalleja, joustavia kuvia jne.

Värit ovat kaikki kaikessa

Visuaalinen ulkonäkö on kaikki kaikessa verkkomarkkinoinnissa. Värit auttavat ihmisiä muistamaan verkkosivustosi, joten sinun on viritettävä kaikki yrityksesi kanssa logo ja yleinen markkinarako. WordPress on fantastinen alusta, jonka avulla voit tehdä juuri sen ilman hikoilua. Tee lisäponnistusta luovaan prosessiin ja luo verkkosivustollesi näkyvä visuaalinen ilme.

Valitse premium-teemat

Parhailla WordPress-teemoilla on tietysti hinta, mutta niissä on myös kaikenlaisia ​​edistyneitä ominaisuuksia. Saat esimerkiksi täyden asiakastuen, joten voit pyytää apua milloin tahansa. Tiedät myös, että verkkosivustollasi on vahva koodaus, ja parhaat WordPress-teemat antavat sinulle pääsyn Genesis Frameworkiin, mikä auttaa sinua sijoittamaan verkkosivustosi paljon korkeammalle.

20 parasta WordPress-teemasivustoa/hakemistoa

1. WordPress.org

WordPress.org kotisivu

WordPress on takana 35% kaikista verkkosivustoista, ja se tarjoaa yhden suurimmista ilmaisten WP-teemojen kirjastoista. Se on yksinkertainen mutta joustava alusta, jonka avulla voit luoda asiakirjoja, sivuja ja kokonaisia ​​verkkosivustoja ilman aikaisempaa kokemusta. Yritys muutti pelin täysin verkkosivustojen kehittämiseen, jolloin se on kaikkien saatavilla. Yhdistettynä lisäosien kanssa WP voi auttaa sinua luomaan täydellisen blogin, verkkosivuston mille tahansa yritykselle tai verkkokauppa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Joustava – voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja
  • Julkaise helposti – luo viestejä, sivuja ja lisää mediaa muutamalla napsautuksella
  • Helppo teemajärjestelmä – pääset käsiksi tuhansiin ilmaisiin WP-teemoihin
  • Sisäänrakennetut kommentit – sitouta lukijat kommenttiosiossa
  • Yli 70 kieltä – käytä WP:tä omalla kielelläsi
Vieraile osoitteessa WordPress.org saadaksesi lisätietoja

2. StudioPress

StudioPressin kotisivut

StudioPress on tunnettu verkkosivujen suunnitteluyritys, joka on ollut vahvana vuosia. Se tunnetaan WP-teemojen luomisesta korkeimpien SEO-, suorituskyky-, suunnittelu- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Kaikki heidän teemansa toimivat Genesis Frameworkin avulla, ja he ovat vastuussa monista suosituista premium-WordPress-teemoista. StudioPress on ehdottomasti yksi suosituimmista WordPress-sivustojen isännöistä, ja se on vastuussa monista yritysten käyttämistä malleista ympäri maailmaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Premium-teemat – löydä täydellinen maksullinen teema verkkosivustollesi
  • Genesis-kehys – parannettu sivuston sijoitus ja tietoturva
  • Ilmaiset teemat – pääset käsiksi valtavaan valikoimaan ilmaisia ​​WP-teemoja
  • Ihanteellinen verkkotoimistoille – liity jäseneksi ja kasvata tulojasi
Katso lisätietoja StudioPressistä

3. Elegant Teemat

Elegant Themes -kotisivu

Voit jo arvata, että Elegant Themes käsittelee kaikenlaisia ​​moderneja, tyylikkäitä ja tyylikkäitä WP-teemoja. Se vastaa teemoista, kuten DIVI, jota käyttävät tuhannet yritykset ympäri maailmaa. He keksivät Divi Builder -työkalun, joka tarjoaa uskomattoman joustavuuden ja mahdollistaa ainutlaatuisen verkkosivuston luomisen ilman aikaisempaa kokemusta. Muita tuotteita ovat Monarch, joka tunnetaan parhaana sosiaalisen jakamisen laajennuksena, ja Bloom, paras opt-in-laajennus.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Divi-teema – yksi suosituimmista WP-teemoista
  • Bloom – paras sähköpostilaajennus
  • Monarch – hämmästyttävä sosiaalisen median laajennus
  • Divi builder – ainutlaatuinen sivustonrakennustyökalu
  • Massiivinen asettelukirjasto – pääsy lähes tuhanteen asetteluun ja malliin
Vieraile Elegant Themes -sivustolla saadaksesi lisätietoja

4. TemplateMonster

TemplateMonsterin kotisivu

TemplateMonsterilla on malli verkkosivustollesi riippumatta siitä, minkä tyyppistä sivustoa tarvitset. Heidän vaikuttava tarjouksensa sisältää kymmeniä ratkaisuja mille tahansa verkkosivustolle, mukaan lukien WordPress, HTML, verkkokauppa ja CMS. Yli 16,500 XNUMX digitaalisen tuotteen kotelossaan TemplateMonster on jokaisen pennin arvoinen riippumatta siitä, haluatko luoda verkkosivuston itsellesi tai muille. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset ainutlaatuisen verkkosivuston luomiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Premium WordPress-mallit – lähes 1,500 25,000 WP-mallia ja XNUMX XNUMX mallia muille alustoille
  • Useita luokkia – erilaisia ​​malleja kaikentyyppisille verkkosivustoille
  • WordPress-laajennukset – löydä muutamia todella hyödyllisiä WP-laajennuksia
  • Kohtuulliset hinnat – useimmat teemat ovat noin 75 dollaria
  • Verkkohotellivaihtoehdot – anna ammattilaisten huolehtia verkkosivustosi tarpeista
Vieraile TemplateMonsterissa saadaksesi lisätietoja

5. päivä div

TagDiv kotisivu

TagDiv on paras vaihtoehto, jos haluat luoda uutis- tai aikakauslehtisivuston. Yritys tarjoaa WP-malleja, jotka tunnetaan intuitiivisesta suunnittelustaan, huippuluokan koodauksesta ja vertaansa vailla olevista toiminnoista. TagDiv sai uutissivustojen rakentamisen tuntumaan helpolta käyttämällä Drag & Drop -työkalujen yhdistelmää. Kymmenien eri mallien ja fantastisen asiakastuen ansiosta TagDiv tekee ylimääräisen mailin varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen palvelun.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Uutisteemat – löydä ihanteellinen uutisteema verkkosivustollesi
  • Helppo muokata – valitse jokainen elementti verkkosivustoltasi
  • Fantastinen tuki – saat päivityksiä ja opetusohjelmia sekä kattavaa dokumentaatiota
  • Ainutlaatuiset mallit – tee verkkosivustostasi erottuva
  • Suorituskyvyn optimointi – saavuta verkkosivuston paras suorituskyky
Saat lisätietoja käymällä TagDivissä

6. Teema

Themeislen kotisivut

Kaikkien bloggaajien ja vloggaajien pitäisi tietää Themislestä. He ovat kehittäjiä suosittujen WP-teemojen, kuten Neve, Hestia ja Zelle, takana, jotka kaikki ovat erittäin suosittuja matkailun harrastajien keskuudessa kaikkialla. Web-sivustot käyttävät laajasti heidän ainutlaatuisia laajennuksiaan, kuten Visualizer, Feedzy ja Otter Blocks, ja saatavilla olevasta dokumentaatiosta löytyy vastauksia kaikkiin kysymyksiin, joita voit kuvitella. Luota Themeisleen, niin sinusta on hyvä tulla kuuluisa bloggaaja.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Paras verkkosivustojen rakentaja – ainutlaatuiset sivustonrakennustyökalut
  • Laaja dokumentaatio – hanki opetusohjelmia melkein mistä tahansa
  • Ilmaiset mallit – selaa ilmaisten WP-mallien kirjastoa
  • Neve-malli – yksi mukautetuimmista teemoista
Vieraile Themeislessä saadaksesi lisätietoja

7. Pixelgrade

Pixelgraden kotisivu

Pixelgrade tarjoaa lähtötason WordPress-teemoja, jotka ovat ihanteellisia pienille ja keskisuurille yrityksille. Yhtiö on mennyt vahvasti viimeiset kahdeksan vuotta, ja sen teemoja käyttää ainakin 60,000 XNUMX verkkosivustoa. Pixelgrade tunnetaan yksinkertaisten ja tehokkaiden suunnitteluratkaisujen luomisesta verkkosivustoille. Valitse ne, ja verkkosivustosi saa ammattimaisen ja modernin ilmeen hetkessä. Asiakastuki auttaa sinua mielellään muuntamaan ideasi toimiviksi verkkosivustoiksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Yksinkertainen suunnittelu – rakenna vaikuttava verkkosivusto ilman aikaisempaa tietoa
  • Mukauta kaikkea – lisää mukautettu kosketus verkkosivustosi jokaiseen osaan
  • Erinomainen asiakastuki – saat päivitykset ammattitaitoiselta tiimiltä
Lisätietoja on Pixelgradessa

8. Proteus -teemat

ProteusThemesin kotisivu

ProteusThemes on digitaalisen markkinoinnin toimisto, jolla on vaikuttava WP-teematarjous. Heillä on ratkaisuja kaikentyyppisille verkkosivustoille, mutta heidän asiantuntemuksensa ovat blogisivustot ja verkkokauppa-alustat. Tämän yrityksen tulevat teemat on suunniteltu alan viimeisimpien trendien mukaan. Voit valita teeman ja luoda toimivan verkkosivuston muutamassa minuutissa. Yritys tarjoaa nopeita nopeuksia, korkeita SEO-sijoituksia, reagoivia teemoja, jotka on suunniteltu antamaan sinulle puhdas ulkoasu.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopeat latausnopeudet – varmista, että sivustosi latautuu nopeimmin
  • Optimoitu SEO – upea paikallinen SEO-optimointi
  • Responsiivinen muotoilu – sivusto näyttää hyvältä kaikilla laitteilla
  • Laadukas koodaus – kaikki teemat on rakennettu HTML 5:lle ja CSS3:lle
Vieraile ProteusThemes-sivustolla saadaksesi lisätietoja

9. Themify

Themify kotisivu

Themify on toinen DM-yritys, joka käsittelee korkealaatuisia WP-teemoja ja laajennuksia. Themify Builder on yksi markkinoiden parhaista Drag & Drop -työkaluista, jonka avulla voit rakentaa verkkosivustosi ilman aiempaa tietoa. Yhdistettynä laajennuksiin, kuten Mosaic, Image Pro, Slider Pro ja WooCommerce, Themify pystyy luomaan täydellisen alustan mille tahansa verkkosivustolle. Selaa heidän teematarjouksensa, niin löydät varmasti muutamia, jotka saavat sinut olemaan wow.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Builder Pro – helppokäyttöinen WordPress-teeman rakentaja
  • WooCommerce-mallit – löydä täydellinen malli verkkokauppaasi
  • Dynaaminen sisältö – muuta staattiset moduulit dynaamiksi elementiksi
  • 100 % reagoiva – kaikki mallit reagoivat 100 %
  • Sticky header – luo tarttuva otsikko hetkessä
Vieraile Themifyssa saadaksesi lisätietoja

10. Anariel Design

Anariel Designin kotisivu

Jos etsit parasta premium-WordPress-teemaa ravintolaasi tai blogiisi, Anariel Design auttaa sinua. Yritys tarjoaa kaiken mitä tarvitset luodaksesi nykyaikaisen, henkeäsalpaavan verkkosivuston, joka auttaa sinua luomaan digitaalisen jalanjäljen. Anariel Design tarjoaa poikkeuksellisia ratkaisuja, jotka on rakennettu parhaiden saatavilla olevien ominaisuuksien varaan. He luovat demon toiveidesi perusteella ja auttavat sinua räätälöimään käyttökokemusta hämmästyttävän asiakastuen kautta milloin tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 18 Premium-teemaa – pääsy joihinkin suosituimpiin premium-teemiin
  • Laaja dokumentaatio – saat tietoa jokaisesta teemasta ja rakennustyökaluista
  • Ammattimainen tuki – 6 tai 12 kuukauden ammattimainen verkkosivustotuki
  • Liukas muotoilu – katso, miksi 20,000 XNUMX ihmistä valitsi Anariel Designin
Käy Anariel Designissa saadaksesi lisätietoja >>

11. TeemaFuse

ThemeFusen kotisivu

ThemeFuse on Brizy-tiimi, joka on yksi tähän mennessä parhaista verkkosivustojen rakentajista. Ne tarjoavat myös kymmeniä bloggaajille suunniteltuja teemoja, aikakauslehtityyppisiä verkkosivustoja ja tapahtumien edistämistä. ThemeFuse on siellä alan parhaiden kehittäjien kanssa. Heidän teemansa ovat erittäin värikkäitä ja reagoivia, ja heidän parhaiden premium-WordPress-teemiensa mukana tulee moitteeton asiakastuki. Luota ThemeFuseen, ja he tekevät kaikkensa auttaakseen sinua luomaan ainutlaatuisen verkkosivuston tarpeisiisi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Eyecandy-muotoilu – joukko upeita ensiluokkaisia ​​WP-teemoja
  • Brizy site builder – helppokäyttöinen sivuston rakentamistyökalu
  • Ensiluokkainen asiakaspalvelu – pääset käsiksi asiakirjoihin ja ota yhteyttä suoraan tiimiin
  • Web hosting – anna sivustosi turvallisiin käsiin
Vieraile ThemeFuse-sivustolla saadaksesi lisätietoja

12. Teslan teemat

TeslaThemesin kotisivu

TeslaThemes tarjoaa laajan valikoiman blogi-, portfolio- ja verkkokaupan WordPress-teemoja. Tietenkin kaikki saatavilla olevat teemat sisältävät valmiiksi suunnitellut asettelut ja kymmeniä muokattavia ominaisuuksia, joita voit pelata. Saat erinomaisen asiakastuen, jos jäät jumiin, ja jokainen teema päivitetään uusilla ominaisuuksilla säännöllisesti. Jokainen teema on täysin responsiivinen, ja täysin toimivan verkkosivuston luomiseen ei tarvita muutamaa minuuttia kauempaa. TeslaThemesiin kannattaa tutustua.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 68 premium-teemaa – pääset käsiksi vaikuttavaan valikoimaan premium-WP-teemoja
  • Premium-tuki – pyydä kehittäjiltä apua verkkosivustosi rakentamisessa
  • Pysyvät päivitykset – kaikki teemat päivitetään uusilla ominaisuuksilla säännöllisesti
  • Täysin reagoiva – jokainen teema näyttää henkeäsalpaavalta kaikilla laitteilla
  • Yksinkertainen asennus – asenna verkkosivustosi muutamassa minuutissa
Vieraile TeslaThemes-sivustolla saadaksesi lisätietoja

13. Graph Paper Press

Graph Paper Pressin kotisivu

Graph Paper Press on toinen luotettava WP-kehitystiimi. Heillä on tarjolla kymmeniä ilmaisia ​​ja premium-teemoja. Suurin osa niistä on suunniteltu valokuvaus-, portfolio- ja uutislehtityyppisille verkkosivustoille, mutta ne tekevät myös hienoa työtä liiketoiminnan ja verkkokaupan alalla. Graph Paper Press voi olla mitä etsit erinomaisella asiakastuella ja yli kymmenen vuoden kokemuksella. Löydät ratkaisun verkkokauppaasi hetkessä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 46 ainutlaatuista teemaa – pääsy kaikkiin Graph Paper Pressin teemoihin
  • Myy medialaajennus – luo verkkokauppa muutamassa minuutissa
  • Premium-tuki – pyydä tiimiltä apua
  • Mobiilikäyttöön sopivat mallit – kaikki teemat ovat täysin reagoivia
  • Integroitu verkkokauppa - online-yrityksen perustaminen heti
Katso lisätietoja Graph Paper Pressistä

14. CSSIingniter

CSSIingniterin kotisivu

Tarjouksessaan yli 80 Premium WordPress -teemaa, CSSIgniter on erikoistunut moderneihin teemoihin, jotka ovat ihanteellinen matkablogeihin, ravintoloihin ja WooCommerceen. Yritys tarjoaa parhaan mobiilioptimoinnin, premium-asiakastuen, sivunrakennustyökalut, kuten Elementor, Beaver Builder ja Divi, sekä säännölliset automaattiset päivitykset verkkosivustollesi. Yritys julkaisee joka kuukausi uuden teeman, joten voit aina luoda jotain ainutlaatuista ja katseenvangitsijaa. Niiden teemojen määrittäminen on vaivatonta, ja niillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Premium-tuki – 24/7 sisäinen tukitiimi
  • Rajoittamaton sivuston käyttö – kun ostat teeman, voit pitää sen ikuisesti
  • Uusi teema joka kuukausi – uusi teema julkaistaan ​​kuukausittain
  • Sivunrakennustyökalun tuki – tukee suosittuja sivunrakennustyökaluja
  • Helppo asennusprosessi – lataa ja aktivoi verkkosivustosi muutamassa minuutissa
Lisätietoja saat CSSIingniteristä

15. WooCommerce

WooCommercen kotisivu

WooCommerce on WP-verkkokauppojen pyörittämiseen tarkoitettu alusta. Monet teemakehittäjät käyttävät laajennustaan ​​laajalti, koska se on erittäin luotettava ja helppo asentaa. WooCommerce on ihanteellinen kaikenlaiselle verkkoliiketoiminnalle, koska se on täysin muokattavissa ja tarjoaa parhaat SEO-optimoinnit. Voit suunnitella verkkokauppasi tyhjästä lisäämällä tuotteita ja käynnistämällä sen muutamassa minuutissa. Pääset myös WooCommerce-yhteisöön, jossa voit tavata muita yritysten omistajia.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erinomainen verkkokauppaan – perusta minkä tahansa tyyppinen verkkokauppa
  • WooCommerce-yhteisö – jaa kokemuksesi muiden yritysten omistajien kanssa
  • Laajennuskauppa – löydä kymmeniä hyödyllisiä laajennuksia verkkosivustollesi
  • Helppo asennusprosessi – aloita muutamassa minuutissa
Käy WooCommercessa saadaksesi lisätietoja

16. WPzoom

WPzoom kotisivu

Jos etsit laadukkaita toiminnallisia WP-teemoja verkkosivustollesi, WPzoomilla on mitä tarvitset. Ne tarjoavat 44 ensiluokkaista teemaa, jotka ovat ihanteellisia yrityksille, aikakauslehtiin, blogeihin, ruokaan, portfolioon, valokuvaukseen, WooCommerceen ja muihin verkkosivustoihin. Jos päätät ostaa WPzoom-teemapaketin, saat kattavan dokumentaation, pääsyn tukipalveluun ja yhteisöfoorumin, jossa voit jakaa ideoita muiden käyttäjien kanssa. Tietenkin kaikki teemat ovat responsiivisia ja WooCommerce-valmiita.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 44 Premium-teemaa – pääset käsiksi 44 premium-teemaan
  • SEO-optimointi – jokainen tiimi on kirjoitettu SEO-ystävällisellä koodilla
  • Yksinkertainen asennus – aloita verkkosivustosi muutamassa minuutissa
  • Käännös valmis – käännä verkkosivustosi mille tahansa kielelle
  • Responsiiviset teemat – kaikki teemat näyttävät upeilta kaikilla laitteilla
Käy WPzoomissa saadaksesi lisätietoja

17. Teema Junkie

Teema Junkien kotisivu

Theme Junkiella on yli kymmenen vuoden kokemus ainutlaatuisten WordPress-teemojen luomisesta. Ne tarjoavat yli 60 teemaa kohtuulliseen hintaan. Premium-mallit sopivat ihanteellisesti ravintoloihin, blogeihin, kiinteistösivustoihin jne. Voit muokata jokaista teemaa täysin, ja ne kaikki on kirjoitettu suojatulla koodilla. Edullisen hinnan, säännöllisten päivitysten ja henkilökohtaisen tuen ansiosta tämä yritys on jokaisen sentin arvoinen. Jotkut heidän teemoistaan ​​ovat saatavilla ilmaiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Yli 60 teemaa – selaa heidän huippuluokan WP-teemoja
  • Helppo mukauttaa – muokkaa suunnittelua ja asettelua käsin
  • Kiinteä koodi – kaikki teemat on rakennettu luotettaviksi ja turvallisiksi
  • Erinomainen hinta-laatusuhde – pääset käsiksi kaikkiin teemoihin alle 50 dollarilla
  • Säännölliset päivitykset – hanki uusia ominaisuuksia sivustollesi säännöllisesti
Vieraile Theme Junkie -sivustolla saadaksesi lisätietoja

18. MyThemeShop

MyThemeShopin kotisivu

MyThemeShop tarjoaa markkinoiden parhaita premium-WordPress-teemoja. Yritys tarjoaa yli 120 ainutlaatuista teemaa, joiden avulla voit luoda tunnistettavan digitaalisen jalanjäljen. Hyvin suunniteltujen premium-teemojen lisäksi yritys tarjoaa myös joukon upeita laajennuksia, kuten Rank Math, WP Review Pro, WP Subscribe Pro jne. Jos siis etsit yritys-, aikakauslehti-, WooCommerce- tai blogiteemoja, joissa on täysin reagoiva suunnittelu ja nopea latausnopeus, MyThemeShop on erinomainen valinta.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 124 ainutlaatuista ulkoasua – pääset käsiksi 124 sivuston ulkoasuun ja ulkoasuun
  • SEO-valmiit tuotteet – hanki paras SEO-optimointi verkkosivustollesi
  • Responsiivinen ja nopea – jokainen malli on täysin herkkä ja latausnopeus on nopea
  • Premium-tuki – saat tukea mihin aikaan päivästä tahansa
Vieraile MyThemeShopissa saadaksesi lisätietoja

19. ThemeForest

Teemametsän kotisivut

ThemeForest tarjoaa pääsyn yli 11,000 XNUMX ensiluokkaiseen WordPress-teemaan kaikentyyppisiin verkkosivustojen suunnitteluun. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen verkkosivuston tarvitset, ThemeForestilla on todennäköisesti useita vaihtoehtoja. Niiden vaikuttavat yhteisön ominaisuudet tarjoavat tilastoja, käyttäjien arvosteluja ja arvioita; kaikkien tarkoituksena on auttaa sinua löytämään täydellisen teeman tarpeisiisi. Jotkut teemat ovat helppoja rakentaa, kun taas toiset ovat hieman monimutkaisempia, mutta kaikki riippuu siitä, mitä haluat saavuttaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Yli 11,000 XNUMX teemaa – pääset käsiksi yhteen suurimmista premium-WP-teemojen kokoelmista
  • Vaikuttavat yhteisön ominaisuudet – katso, mitä muut käyttäjät ajattelevat jokaisesta teemasta
  • Edulliset hinnat – useimmat hinnat ovat tavallista halvempia
Vieraile ThemeForestissa saadaksesi lisätietoja

20. a Teemat

aThemes-kotisivu

aThemes tarjoaa pääsyn ensiluokkaisiin WP-teemoihin, jotka ovat helppokäyttöisiä ja erittäin käytännöllisiä. Heidän tarjouksensa sisältää verkkosivustotyyppejä kaikille yrityksille, joten sinulla ei ole ongelmia löytää jotain, josta pidät. Mikä tekee tästä yrityksestä niin suositun, on sen erinomainen tukitiimi, joka on aina käytettävissä. Muita ominaisuuksia ovat helppo verkkosivuston käyttöönotto, säännölliset päivitykset, moderni muotoilu, käännösvalmius ja niin edelleen. Voit olla varma, että aThemes tarjoaa kaiken, mitä tarvitset ainutlaatuisen verkkosivuston luomiseen yrityksellesi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Nopea ja ystävällinen tuki – saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi
  • Helppo asennus – erittäin toimiva asennusprosessi
  • Säännölliset päivitykset – kaikki teemat päivitetään säännöllisesti
  • Moderni muotoilu – saat tuon puhtaan ja modernin ilmeen
Lisätietoja on osoitteessa aThemes

UKK

Mikä on WordPress-teema?

WordPress-teemat ovat valmiiksi suunniteltuja verkkosivustomalleja, joiden avulla voit luoda ainutlaatuisen WordPress-sivuston. Nämä teemat ovat täysin muokattavissa, joten voit muuttaa jokaista ominaisuutta haluamallasi tavalla. Käyttämällä verkkosivustojen rakennustyökaluja voit kokeilla malleja, ominaisuuksia ja asetteluja ja luoda jotain ainutlaatuista ja katseenvangitsijaa. Erilaisten laajennusten avulla voit ottaa käyttöön joitain edistyneempiä ominaisuuksia ja varmistaa, että verkkosivustosi vastaa alan viimeisimpiä trendejä.

Mitkä ovat esimerkkejä teemoista?

Näiden esimerkkien avulla voit ladata minkä tahansa WP-teeman ja nähdä, miltä se näyttää ja käyttäytyy käytännössä. Tämä ominaisuus on kätevä, koska saat hyvän tunteen minkä tahansa teeman käyttäytymisestä, jolloin sinun on helpompi löytää haluamasi teema. Joten sen sijaan, että ostaisit teeman vain saadaksesi selville, ettei se ole sitä, mitä odotit, voit antaa sille koeajon ja ostaa sen, jos pidät siitä. Se on WordPress-teemojen todellinen kauneus.

Pitäisikö minun käyttää ilmaista WordPress-teemaa?

Kyllä ja ei. Ilmaiset WordPress-teemat sopivat joihinkin projekteihin, mutta niistä puuttuu joitain tärkeitä ominaisuuksia, joita tarvitaan johonkin monimutkaisempaan. Esimerkiksi ilmaisilla teemoilla on kyseenalainen koodaus, mikä voi vaikuttaa verkkosivustosi turvallisuuteen. Niissä on myös harvoin tuki laajennuksille, ja voit unohtaa verkkokaupan perustamisen.

Lisäksi et voi luokitella verkkosivustoasi ilman hyvää SEO-optimointia, ja useimmat ilmaiset teemat eivät tarjoa minkäänlaista hakukoneoptimointia. Jos kuitenkin haluat luoda blogisivuston, ilmaiset teemat voivat riittää.

Kuinka paljon premium-teemat maksavat?

Parhaiden premium-WordPress-teemojen hinta vaihtelee niiden ominaisuuksien ja toimivuuden mukaan. Jos esimerkiksi sivustollasi ei ole enempää kuin esimerkiksi 20,000 60 kuukausittaista kävijää, teema maksaa noin XNUMX dollaria.

Jos kuitenkin haluat saada WP-teeman yritykselle tai henkilökohtaiselle verkkosivustolle, hinta on 1,500 5,000 - 6,000 10,000 dollaria. Jos haluat saada teeman, jossa on lisälaajennuksia ja lisäominaisuuksia, hinta voi olla 30,000 XNUMX–XNUMX XNUMX dollaria. Monimutkaisimmat yrityssuunnitelmat ovat usein yli XNUMX XNUMX dollaria. Joten, kuten näet, hinnat ovat erilaisia ​​riippuen siitä, minkä tyyppisen verkkosivuston haluat.

Yhteenveto

Verkkosivuston rakentaminen tyhjästä ei ole koskaan ollut helpompaa kuin nyt. WordPress on loistava alusta, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen, toimivan verkkosivuston ilman aikaisempaa kokemusta. On olemassa kaikenlaisia ​​erilaisia ​​​​laajennuksia ja sivustonrakennustyökaluja, joiden avulla voit muokata mitä tahansa WordPress-teemaa mielesi mukaan.

Kuten näet, saatavilla on tuhansia erilaisia ​​teemoja. Ilmaiset teemat tarjoavat vain perusominaisuuksia, kun taas WordPressin premium-teemat antavat sinun mukauttaa koko käyttökokemusta. Riippumatta siitä, minkä tyyppisen verkkosivuston haluat luoda, löydät parhaat WordPress-teemat, jotka auttavat sinua luomaan tunnistettavan digitaalisen jalanjäljen hetkessä. Valitse viisaasti, ja toivomme, että sivustosi saa ansaitsemansa yleisön. Onnea!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä tämä ystävälle