Blogialan tila vuonna 2020

Ogi Djuraskovic
Päivitetty: 4
21 min luettu
FirstSiteGuidea tukevat lukijamme. Kun ostat sivustollamme olevien linkkien kautta, voimme ansaita palkkion. Lue lisää
Blogialan tila vuonna 2020

Viime aikoina on puhuttu paljon bloggaamisesta. Mielestämme on tärkeää, että ihmiset saavat selkeän näkökulman blogimaailmaan vuonna 2020.

Ne teistä, jotka ovat olleet blogialalla tarpeeksi kauan, tietävät todennäköisesti blogosfääritutkimukset, jotka Technorati teki aikoinaan vuosina 2010-2013 (ne eivät ole enää saatavilla). Mutta sen jälkeen emme ole nähneet mitään sellaista verkossa.

Luemme mielellämme kyselyitä, tapaustutkimuksia ja tutkimuksia liittyen bloggaamiseen ja online-liiketoiminnan yleensä ottaen. Olemme huomanneet, että myös muut markkinoijat tekevät niin. Siksi päätimme tehdä tutkimusta itse. Tämä on ensimmäinen kyselymme, ja olemme tyytyväisiä ensimmäisiin tuloksiin. Pystyimme keräämään yli 1030 vastausta bloggaajilta eri tasoilla.

Ottaen huomioon viimeaikaisen maailmanlaajuisen koronaviruspandemian halusimme nähdä, kuinka se vaikuttaa blogialaan. Niin sisällytimme COVID-19-tilanteeseen liittyviä kysymyksiä ja keräsi mielenkiintoisia löytöjä.

Kaikki kyselyn kysymykset liittyvät blogimaailmaan ja toivottavasti parantavat ymmärrystäsi alasta. Pyrimme tekemään kyselystä mahdollisimman yksinkertaisen ja tiiviin, jotta saisimme selkeän kuvan blogosfääristä. Alla on kyselymme kolme tärkeintä tulosta.

Näytteet tärkeimmistä löydöistä:

  • Yli 40% bloggaajista käytä WordPressiä CMS-ohjelmisto.
  • 72% bloggaajista julkaisee tai päivittää blogejaan mobiililaitteiden avulla.
  • 35% bloggaajista näki a tulojen kasvu johtuen COVID-19 -pandemiasta.

Siirry "10 mielenkiintoisinta blogialan löytöä"

Voit myös ladata kyselymme täydelliset tulokset PDF-muodossa alle.

Tässä on mitä opit tästä raportista

Tässä kyselyssä kysyimme bloggaajilta yli 40 erilaista kysymystä saadakseen lisätietoja bloggaamistottumuksistaan, -tekniikoistaan ​​ja haasteistaan ​​vuonna 2020. Alla on joitain mielenkiintoisimmista kysymyksistä, joita löydät tästä kyselystä:

  • Kuinka paljon aikaa bloggaajat käyttävät bloggaamiseen viikossa?
  • Miten bloggaajat mittaavat menestymistään?
  • Mitä kanavia bloggaajat käyttävät mainostaakseen sisältöään?
  • Miten COVID-19-pandemia on vaikuttanut bloggaamiseen?
  • Mikä on blogien ensisijainen liikenteen lähde?
  • Mitkä ovat heidän tulolähteensä?
  • Mitä haasteita bloggaajat kohtaavat?

Oli mielenkiintoista nähdä vastauksia suoraan bloggaajilta ja kerätä käytännön tietoa heidän työstään.

Vastaajaryhmät: Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?
Kysyimme ensin kyselyyn osallistuneiltamme, kuinka he näkivät blogityönsä. Annoimme heille neljä vastausvaihtoehtoa:

Lähes 50 % osallistujista sanoi tekevänsä bloggaamista kokopäivätyönä. Tarkemmin sanottuna tämän vaihtoehdon valitsi 508 osallistujaa, mikä osoittaa, että bloggaus on edelleen erittäin suosittu uravalinta. Monet ihmiset tekevät sen vakavasti ja omistavat siihen paljon aikaa.

mitä bloggaaminen sinulle on

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Bloggaaminen on edelleen tärkeä viestintäkanava. Blogista tulee merkityksetöntä vasta, kun lukeminen tulee merkityksettömäksi!"

- Mark Schaefer, kirjoittaja Markkinoinnin kapina

Bloggaajien väestötiedot

Kun blogit ovat yleistymässä ja yhä useammat käyttävät niitä ensisijaisena tietolähteenä, on tärkeää ymmärtää, kuka tämän sisällön luo. Tarkemmin sanottuna on mielenkiintoista tietää näiden ihmisten tausta: heidän ikänsä, sukupuolensa, sijaintinsa, ikänsä, tulonsa ja niin edelleen. Tässä on, mitä opimme yli 1000 kyselyn osallistujasta.

1. Mitkä ovat bloggaajien ikäryhmät?

Ei todellakaan ole yllätys, että useimmat bloggaajat ovat milleniaaleja tai 25–34-vuotiaita ihmisiä, ja 455 osallistujaa kuuluu tähän kategoriaan. Toiseksi suurin bloggaajien ryhmä (357) on 35–44-vuotiaat, joihin kuuluu myös milleniaalit.

Nämä ihmiset kasvoivat, kun blogi räjähti räjähdysmäisesti ja siitä tuli erittäin suosittu. Samaan aikaan he olivat ensimmäinen sukupolvi, joka alkoi käyttää Internetiä aktiivisesti teini-iässä.

Mitkä ovat bloggaajien ikäryhmät

2. Saako sukupuoli sinut todennäköisemmin bloggaamaan?

Bloggaajien sukupuolten välisessä tasapainossa ei ole suurta eroa – 542 on miehiä ja 488 naisia. Joten miesbloggaajia on vain 5.05 % enemmän. Tämä tarkoittaa myös sitä, että internet näyttää tämän tutkimuksen perusteella olevan täysin sukupuolineutraali tila. Muista vain, että kyselyssämme oli vain 1030 bloggaajaa ja että suuremmalla osallistujamäärällä saattaa olla pieniä eroja.

Saako sukupuoli sinut todennäköisemmin bloggaamaan?

3. Mitkä ovat bloggaajien kotitalouden tulot?

Vain 28.41 % osallistujista sanoi, että heidän vuositulonsa ovat alle 50,000 49.32 dollaria vuodessa. Koska XNUMX % osallistujista pitää bloggaamista kokopäivätyönä, tämä on hyvä luku.

Jotkut asiantuntijat ajattelevat, että vain kourallinen ihmisiä ansaitsee rahaa bloggaamalla.

Kyselymme kertoo kuitenkin aivan toisenlaisen tarinan, varsinkin kun ottaa huomioon, että on lähes yhtä paljon osa-aikaisia ​​bloggaajia ja ihmisiä, jotka tekevät tätä harrastuksena ilman kiinnostusta ansaita rahaa blogillaan.

Mitkä ovat bloggaajan kotitalouden tulot

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Tutkimus on kattava. Koska lähes 50 % vastaajista on kokopäiväisiä bloggaajia ja 68 % kaikista bloggaajista ansaitsee yli 50,000 XNUMX dollaria, on selvää, että blogit ovat nyt vilpittömiä verkkoyrityksiä. Näille blogeille on markkinat kaikki muut pienet yritykset. Toimiala kasvaa, keskimääräinen vuositulo kasvaa ja he vaativat arvoa, kun on aika myydä. Tämä on hienoa dataa, ja se on jännittävää meille täällä Flippa.com"

- Blake Hutchison, toimitusjohtaja Flippa

4. Missä päin maailmaa bloggaajat asuvat?

Ei todellakaan ole yllätys huomata, että useimmat bloggaajat ovat Yhdysvalloista. Tietenkin 90.39 % on todella valtava luku ja saattaa olla hieman suhteeton, sillä suurin osa seuraajistamme on Yhdysvalloista, ja he edustavat suurinta osaa kyselystämme.

Mutta silti yhdysvaltalaiset bloggaajat ovat aina olleet hallitseva voima. Loppujen lopuksi bloggaaminen alkoi Yhdysvalloista, ja siellä on vahva kulttuuri. Tämä kulttuuri ei ole vain muiden ihmisten blogien lukemista. Se on myös tapaamista ja puhumista muiden bloggaajien kanssa.

Missä päin maailmaa bloggaajat asuvat

5. Kuinka koulutettuja bloggaajat ovat?

Valtavat 387 henkilöä eli 37.57 % kyselyymme osallistuneista sanoi, että heillä on kandidaatin tutkinto. On paljon myyttejä siitä, että bloggaajat ovat ilman koulutusta ihmisiä, jotka haluavat piiloutua tietokoneidensa taakse ja vaatia asiantuntemusta tietyltä alueelta.

Tämä tilasto kertoo kuitenkin täysin toisenlaisen tarinan. Samaan aikaan osallistujistamme 8.64 prosentilla on vain ylioppilastutkinto, kun taas 1.75 prosentilla ei ole tutkintoa ollenkaan.

Kuinka koulutettuja bloggaajat ovat

Miksi ja miten ihmiset bloggaavat

Tietäminen, mikä motivoi ihmisiä kirjoittamaan blogeja ja miten he suhtautuvat työhönsä, voi kertoa meille paljon. Kaikki bloggaajat eivät ala kirjoittaa, koska he näkevät uransa bloggaamisessa ja haluavat ansaita rahaa tällä tavalla. Itse asiassa useimmilla niistä on muita syitä. Katsotaanpa heidän motiivinsa.

6. Miksi bloggaajat perustavat blogin?

Yleisin syy siihen, miksi ihmiset perustavat blogin, on ilmaista itseään luovasti. Loppujen lopuksi, vaikka kuinka paljon haluat blogata ja ansaita rahaa, et voi tehdä sitä, jos et ole luova ja sinulla ei ole sitä "kirjoittajan geeniä".

Muita bloggaajia motivoi itsenäisyys, opettaminen ja mahdollisuus luoda oma yleisö. Vain 12.23 % osallistujista sanoi, että he aloittivat blogin, koska he halusivat kasvattaa tulojaan.

Miksi bloggaajat perustavat blogin

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Keitä ovat nämä ihmiset, jotka aloittivat bloggaamisen, koska se on kutsumus? Haluan tavata sinut! 14 vuoden jatkuvan bloggaamisen jälkeen siitä on tullut kutsumus, mutta en tiedä olisinko sanonut niin aloittaakseni. Mielenkiintoista on, että suurin osa aloitti blogin luovana kanavana ja ryhtyi itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi toisena sijana. Bloggaaminen on loistava tapa päästää luovuutesi virrata, mutta varo ansaitsemalla sillä rahaa. Kuten alempana näet, suurin osa bloggaajista ei kerry tuloja blogeistaan ​​eivätkä palkkaa työntekijöitä. Ole rehellinen itsellesi siitä, miksi aloitat blogin, äläkä odota, että se rikastuttaisi sinua.”

- Gini Dietrich, perustaja ja kirjailija, Spin Sucks

7. Kuinka monta tuntia viikossa bloggaaja viettää blogissaan?

Vaikka lähes 50 % kyselyymme osallistuneista sanoi näkevänsä blogityönsä kokopäivätyönä, vain 6.02 % heistä käyttää työhönsä 40 tuntia tai enemmän viikossa. Tarkoittaako tämä sitä, että bloggaajat ovat laiskoja ja että he eivät sijoita tarpeeksi aikaa uraansa?

Ehkä, mutta se voi myös tarkoittaa, että blogin pitäminen ei yksinkertaisesti vaadi paljon aikaa ja työtä. Itse asiassa suurin osa osallistujistamme (22.52 %) sanoi käyttävänsä 3–5 tuntia viikossa blogejaan työstämään.

Samaan aikaan bloggaaminen on myös tutkimuksen tekemistä, luovien ratkaisujen etsimistä ja ideoiden pohtimista. Ihmiset tekevät tätä usein koko päivän edes huomaamatta.

Kuinka monta tuntia viikossa bloggaaja viettää blogissaan

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Yritän edelleen kietoa päätäni tämän ympärille… Yli 70 % kyselyyn vastanneista bloggaajista käyttää bloggaamiseen 1–10 tuntia viikossa? Vaikka useimmat heistä pitävät bloggaamista kokopäiväisenä ammattina? 🤯🤪 Ei ihme, että epäonnistumisprosentti bloggaajien keskuudessa on niin korkea ja tuskin kukaan pärjää, saati menestyä bloggaamisestaan! Bloggaaminen EI ole Julkaise-painikkeen painamista. Tarkoituksena on tarjota lukijoillesi jotain, jota he eivät voi löytää mistään muualta – tietoa, jota he etsivät käärittynä SINUN, sen salaisen kastikkeen, joka tekee sisällöstäsi ainutlaatuisen ja ehdottomasti etsimisen arvoisen.

Jopa Google sanoo: "Vaikka kaikki sivukokemuksen osatekijät ovat tärkeitä [puhutaan tulevasta Sivukokemuksen päivitys], asetamme etusijalle sivut, joilla on parhaat tiedot, vaikka jotkin sivukokemuksen osa-alueet olisivat heikkoja."

Voitko luoda tällaista sisältöä 1-10 tunnissa viikossa? En minä. Tutkimuksen, luonnostelun, kirjoittamisen, editoinnin, kuvien, lainausten, tilastojen ja sitten jonkun muun välissä, keskimääräisen blogikirjoituksen julkaiseminen kestää reilun viikon ja monissa tapauksissa paljon kauemminkin."

- Ana Hoffman, Perustaja Traffic Generation Café

8. Kuinka usein bloggaajat julkaisevat viestejä?

22.04 % kyselyyn osallistuneista bloggaajista ilmoitti julkaisevansa 2–3 blogitekstiä viikoittain. Lähetystiheys riippuu kohdeyleisöstä ja blogin tyypistä. Jos puhumme lyhyistä ja nopeatempoisista artikkeleista, on mahdollista julkaista useita kertoja päivässä, mitä 16.02% osallistujistamme tekee.

Silti jotkut bloggaajat eivät ole panostaneet tähän työhön, ja he tekevät sitä silloin tällöin sivukeikkana. He julkaisevat harvemmin, koska he eivät todellakaan ole taloudellisesti riippuvaisia ​​bloggaamisesta.

Kuinka usein bloggaajat julkaisevat

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

"Useimmat bloggaajat julkaisevat useita kertoja viikossa. Pitäisikö sinun? Se riippuu. Sinun on otettava huomioon tavoitteesi, tulomallisi ja saatavuus. Kannattaa myös miettiä, saatko parempia tuloksia julkaisemalla pidempää sisältöä harvemmin. Se, mikä toimii yhdelle bloggaajalle, ei välttämättä toimi toiselle, joten on tärkeää kokeilla, mikä toimii sinulle.”

- Adam Connell, perustaja Blogging Wizard

9. Kuinka pitkä on keskimääräinen blogikirjoitus?

Blogin "täydellisestä pituudesta" on usein keskusteltu blogimaailmassa. Todellisuudessa ei ole olemassa sellaista asiaa kuin täydellinen pituus. On blogeja, jotka julkaisevat keskimäärin 500 sanan viestejä, jotka ovat menestyviä, ja niitä, jotka julkaisevat säännöllisesti yli 2000 sanaa.

Kaikki riippuu blogin aiheesta ja yleisöstä. Jos esimerkiksi puhumme erittäin teknisistä asioista, joissa on paljon tietoa, on yleensä hyvä ajatus pidempään. Silti useimmat bloggaajat kirjoittavat viestejä, jotka ovat 500–1000 sanaa pitkiä (49.22 %).

Kuinka pitkä on keskimääräinen blogikirjoitus

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Vaikka eri tutkimusten mukaan Google-haun ensimmäisellä sivulla on noin 1,800 500 sanaa viestiä kohden (keskimäärin), on mielenkiintoista huomata, että puolet vastaajista tuottaa 1000-XNUMX sanan artikkelia. Myönnetyt, ei-kilpailevat markkinaraot voivat silti selvitä lyhyemmillä tarinoilla, mutta toivon, että artikkeleiden keskimääräinen pituus ja kattavuus kasvavat seuraavan vuoden aikana verkon yleisen laadun vuoksi."

- Mario Peshev, toimitusjohtaja DevriX

10. Mitkä blogging markkinaraot ovat suosittuja blogeja?

- suosituin bloggaamisala on elämäntapa, sillä 11.36 % bloggaajista on sitä mieltä, että tämä on tehokkain markkinarako. Seuraavaksi jonossa on henkilökohtainen kehitys 9.61 prosentilla ja yrittäjyys 7.86 prosentilla. Kaiken kaikkiaan on 20 suosituinta bloggaamisen markkinarakoja.

Tämä osoittaa, että bloggaamisessa on paljon vaihtelua aiheiden ja kirjoitustyylien suhteen. Ihmiset lukevat mielellään erilaisia ​​blogeja. Elämäntapa on kuitenkin luonnostaan ​​erittäin suosittu, ja monet erilaisia ​​niche-blogeja haluan maustaa asioita aika ajoin asiaankuuluvalla elämäntapaaiheella.

Mitkä blogialan markkinaraot ovat suosittuja blogeissa

11. Millainen mediasisältö on suosittu blogiteksteissä?

Blogit eivät ole pelkkää tekstiä. Hyvän postauksen kirjoittaminen on erittäin tärkeää, ja siinä on vankka tarinankerronta ja hyvä kielioppi. Mutta samalla on tärkeää maustaa asioita muun tyyppisellä sisällöllä. Suosituin blogin media tekstin lisäksi ovat valokuvat.

56.21 % bloggaajista sanoo käyttävänsä yleensä valokuvia blogikirjoituksessaan. Toisaalta 25.34 % heistä käyttää videoita antaakseen blogeilleen käänteen. Tärkeää on huomata, että jokainen bloggaaja lisää muunlaista mediaa tehdäkseen julkaisuistaan ​​kiinnostavampia, kiinnostavampia ja vähemmän silmiä rasittavia.

Millainen mediasisältö on suosittu blogiteksteissä

12. Miten bloggaajat luovat mediasisältöä blogeihinsa?

Vielä rohkaisevampaa on, että 59.51 % bloggaajista luo itse median, jonka he lisäävät blogeihinsa. He tietävät, kuinka tärkeää on lisätä muita mediatyyppejä, ja ovat valmiita tekemään tämän työn itse.

Tämä ei ainoastaan ​​​​auta parantamaan heidän blogiensa suorituskykyä, vaan antaa heille myös mahdollisuuden kehittää taitojaan ja oppia uusia asioita. Toisaalta 30.97 % bloggaajista sanoo löytävänsä blogeihinsa lisäämänsä median verkosta.

Useimmissa tapauksissa nämä ovat todennäköisesti rojaltivapaita kuvia ja videoita, jotka he lataavat ja lisäävät viesteihin.

Kuinka bloggaajat luovat mediasisältöä blogeihinsa

13. Mitä menestys tarkoittaa bloggaajalle?

Mitä blogin menestyminen tarkoittaa? Jos kysyt bloggaajilta tämän kysymyksen, huomaat nopeasti, että ihmisillä on erilaisia ​​​​filosofioita ja lähestymistapoja. Siksi päätimme kaventaa sitä hieman ja kysyimme bloggaajilta, mikä on heidän menestyksensä avainmitta.

Suurin osa vastaajista (38.64 %) sanoi mittaavansa bloginsa menestystä sivukäyntien perusteella. He uskovat, että jokaisen blogikirjoituksen menestys kasvaa lukijoiden määrän kasvaessa. Toinen menestymisen tärkein mittari on sosiaaliset osuudet. 18.93 % bloggaajista haluaa nähdä enemmän jakoja menestyäkseen.

Mikä tarkoittaa menestystä bloggaajalle

14. Mikä blogikirjoituksessa inspiroi?

Sisällön luominen ja uusien aiheiden keksiminen on yksi bloggaajien suurimmista haasteista. Bloggaajat tarvitsevat ideoita kirjoittaakseen, ja heidän on varmistettava, että he keksivät aina asiaankuuluvia, tuoreita aiheita. 33.40 % bloggaajista saa ideoita uusiin postausaiheisiin sosiaalisessa mediassa. Se saattaa kuulostaa yllättävältä, mutta se on itse asiassa järkevää. Sosiaalisessa mediassa on mahdollista tunnistaa trendejä ja kuumia aiheita. Toiseksi suosituin blogiideoiden lähde on keskustelut ystävien kanssa, 24.17 %.

Mikä blogikirjoituksessa inspiroi

15. Julkaisevatko bloggaajat viestejä muissa verkkokaupoissa?

Kuten muutkaan, bloggaajat eivät voi odottaa olevansa suljettuja omassa maailmassaan, jos he haluavat tavoittaa ihmisiä. Jos haluat päästä verkkoon, sinun on keskitettävä ponnistelujasi useisiin kanaviin ja pyrittävä mainostamaan toimintaasi mahdollisimman hyvin.

Siksi kysyimme bloggaajilta, mitä muita tiedotusvälineitä he käyttävät jakaakseen ajatuksiaan. Yhteensä 268 osallistujaa eli 26.02 % käyttää YouTube alustana, jossa he voivat ilmaista itseään. Toiseksi suosituin vaihtoehto on Facebook (22.82 %).

Muista, että useimmat bloggaajat käyttävät useita alustoja työnsä jakamiseen ja siitä puhumiseen. Yksinkertaisesti sanottuna se, että joku käyttää Facebookia useammin, ei tarkoita, etteikö hän koskaan käyttäisi Instagramia.

Julkaisevatko bloggaajat muissa verkkokaupoissa

16. Kirjoitavatko bloggaajat tuotteista ja brändeistä?

Tuotteet ja brändit liittyvät syvästi blogimaailmaan. Kyselymme on osoittanut tämän jälleen. 1030 kyselyyn osallistuneesta vain 10.39 % bloggaajista ei koskaan puhu brändeistä tai tuotteistaan ​​blogikirjoituksissaan, mikä tarkoittaa, että 89.61 % bloggaajista puhuu.

Kaikki eivät kuitenkaan lähesty tätä samalla tavalla. Esimerkiksi 33.11 % heistä kirjoittaa tuotteista, joista he pitävät tai eivät pidä. 29.22 % bloggaajista arvostelee tuotteita ja brändejä erityisesti.

27.28 % bloggaajista kirjoittaa omista kokemuksistaan ​​ja siitä, mitä heille tapahtui asioidessaan tuotemerkkien kanssa tai ostaessaan heidän tuotteitaan.

Kirjoitavatko bloggaajat tuotteista ja brändeistä

17. Ovatko brändit lähestyneet bloggaajia jakamaan tuotteitaan?

Yksi yleisimmistä tavoista, joilla bloggaajat ansaitsevat rahaa, on mainostaa eri merkkien tuotteita. Se on suora tapa ansaita rahaa blogin kautta. Siksi kysyimme bloggaajiltamme, onko joku brändi koskaan lähestynyt heitä suoraan tällaisen yhteistyön vuoksi.

61.17 % osallistujista sanoi, että jokin tuotemerkki on lähestynyt heitä ainakin kerran. Luku on erittäin rohkaiseva, kun otetaan huomioon se tosiasia, että 49.32 % bloggaajista tekee tätä työtä kokopäiväisesti. Jos brändi lähestyy bloggaajaa yksin, se tarkoittaa, että he pitävät yleisöään ja voivat tarjota todellisia tuloksia kampanjoillaan.

Ovatko brändit lähestyneet bloggaajia jakamaan tuotteitaan?

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Tämä osoittaa, että brändit ja yritykset tiedostavat edelleen, että yhteistyöllä bloggaajien kanssa, kuten Instagrammareilla ja YouTuberilla, on edelleen liiketoimintaetuja. Bloggaajien tulisi digitaalisesti vaikuttavina sisällöntuottajina ymmärtää paremmin tuomansa arvo ja saada siitä oikeudenmukainen korvaus. Brändien tulisi etsiä lisää tapoja tehdä yhteistyötä bloggaajien kanssa vaikuttajina sponsoroitujen blogiviestien lisäksi."

- Neal Schaffer, kirjoittaja Vaikuttavuuden aikakausi

18. Sallivatko bloggaajat kommentoida blogejaan?

Kommentit ovat erittäin tärkeä osoitus siitä, kuinka hyvä blogikirjoitus on. Ne eivät ehkä vaikuta kovin merkittäviltä, ​​mutta kun ihmiset kommentoivat blogia, se tarkoittaa, että he ovat lukeneet sen. Vielä tärkeämpää on, että blogikirjoitus teki heihin vaikutuksen tavalla tai toisella.

Kysyimme bloggaajiltamme, sallivatko he kommentit blogeihinsa, ja 87.77 % heistä vastasi "kyllä", mikä on 904/1040. On tärkeää antaa lukijoillesi mahdollisuus kritisoida työtäsi ja antaa arvokasta palautetta.

Sallivatko bloggaajat kommentoida blogejaan?

19. Isännöivätkö bloggaajat vierailevia viestejä blogeissaan?

73.30 % bloggaajista hyväksyy vierasviestejä blogeissaan, mikä osoittaa, että blogimaailma on edelleen ystävällinen paikka, jossa kirjoittajat tekevät yhteistyötä ja työskentelevät yhdessä. Yksinkertaisesti sanottuna bloggaajien on avattava mahdollisuuksia jakamalla yleisöä ja auttamalla mainostamaan toisiaan.

Useimmissa tapauksissa vierasviestien salliminen tarkoittaa, että saat oman vierasviestin jonkun toisen blogiin. Bloggaajat voivat hyötyä tästä rakentamalla käänteisiä linkkejä, saamalla lisää näkyvyyttä ja vakiinnuttamalla itsensä auktoriteettina tietyllä toimialalla.

Isännöivätkö bloggaajat vierailevia viestejä blogeissaan

Bloggaustavat ja -tekniikat

Koska bloggaaminen on juuri alkanut olla olemassaolon kolmas vuosikymmen, on olemassa monia vakiintuneita käytäntöjä ja neuvoja, joita pyrkivät bloggaajat voivat seurata kokeneemmilta kollegoiltaan. Uudet bloggaajat voivat oppia paljon menestyneiltä ihmisiltä. Siksi on tärkeää tarkastella heidän tapojaan ja heidän käyttämiään tekniikoita.

20. Mistä bloggaajat työskentelevät?

Kun luet verkossa bloggaajien töistä ja elämästään, heidät esitetään yleensä digitaalisina nomadeina, jotka matkustavat jatkuvasti ja työskentelevät tien päällä. Rehellisesti sanottuna tämä kaikki on markkinointipuhetta, ja todellisuus on aivan erilainen. Tässä on mitä bloggaajamme sanoivat.

Suurin osa (50.49 %) työskentelee omassa kotitoimistossaan. 31.46 % bloggaajista työskentelee myös kotoa käsin, mutta heillä ei ole toimistoa. Vain 0.78 % bloggaajista sanoi työskentelevänsä satunnaisesti eri paikoista.

Mistä bloggaajat työskentelevät

21. Palkkaako bloggaajat työntekijöitä?

Työskentelevätkö bloggaajat yksin vai onko heillä joku, joka auttaa heitä? Se on kysymys, jota monet meistä ihmettelevät, varsinkin kun näemme aktiiviset blogit, jotka julkaisevat päivittäistä sisältöä. Kun kysyttiin, onko heillä joku auttamassa heitä, 52.94 % osallistujistamme vastasi: "Ei".

Muilla heistä on ihmisiä, jotka auttavat heitä bloggaamisessa. Kaikki eivät kuitenkaan luota jonkun muun apuun samalla tavalla. Katso erot alla olevasta kaaviostamme.

Palkkaako bloggaajat työntekijöitä

22. Mitä blogialustoja bloggaajat käyttävät?

On olemassa monia eri blogialustoille siellä. Luonnollisesti kaikilla on hyvät ja huonot puolensa, eivätkä ne kaikki sovellu samantyyppisiin blogeihin tai bloggaamiseen.

On mielenkiintoista nähdä, mitä alustoja todella käytetään eniten, koska ne kaikki vaativat valtavia määriä. Mitä tulee bloggaamiseen, WordPress hallitsee edelleen. 22.35% bloggaajista käyttää WordPress.com, kun taas 17.97 % käyttää WordPress.orgia.

Blogspot on järjestyksessä seuraava 19.14 prosentin käyttäjillä. Olimme erityisen yllättyneitä siitä, että 2.67 % bloggaajista ei todellakaan tiedä, mitä blogialustaa he käyttävät.

Mitä blogialustoja bloggaajat käyttävät

23. Mitkä verkkotunnuksen laajennukset ovat suosittuja blogeissa?

Kuten missä tahansa muussakin Internetissä, verkkotunnuksia ja niiden laajennukset ovat tärkeitä bloggaamisessa. Laajennus helpottaa blogin löytämistä.

Monet ihmiset sanovat, että "yleiset" laajennukset ovat huonoja eikä niitä pitäisi käyttää blogeissa, mutta tutkimuksemme kertoo toisenlaisen tarinan. 63.74 % bloggaajista käyttää .com-laajennusta, joka on yleisin. Vaikka mukautetut laajennukset voivat tehdä URL-osoitteestasi ja blogistasi ainutlaatuisen, ihmiset luottavat edelleen .com-verkkotunnukseen eniten, ja se on heidän päälaajennusnsa, kun he etsivät sivustoa, myös blogeja.

Mitkä verkkotunnuksen laajennukset ovat suosittuja blogeissa

24. Mitkä webhotellipalvelut ovat suosittuja blogeissa?

Uutta blogia perustaessaan useimmat ihmiset kysyvät itseltään: "Mikä hosting-palvelu minun pitäisi valita?" Luonnollisesti bloggaajat antavat erilaisia ​​vastauksia, eikä yksiselitteistä vastausta ole. Silti on joitain suosittuja alustoja, joita voit harkita.

Kun kysyimme mitä web-hosting-palvelu he käyttävät, 28.83 % sanoi GoDaddy. Se on epäilemättä bloggaajien suosituin web-hosting-palveluntarjoaja. Seuraava jonossa on Bluehost vain 9.90 %, jota seuraa SiteGround, Dreamhostja HostGator.

Mitkä webhotellipalvelut ovat suosittuja blogeissa

25. Käyttävätkö bloggaajat mobiililaitteita kirjoittaakseen blogeihin?

Mobiili on kaikkialla. Yhä useammat ihmiset selailevat verkkoa mobiililaitteilla kuin pöytätietokoneella. Mutta miten tämä käännetään bloggaamiseen? Yllättäen paljon – 72.23 % kyselyyn osallistuneista sanoo julkaisevansa tai päivittävänsä blogejaan mobiililaitteilla.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että nämä bloggaajat kirjoittaisivat blogikirjoituksiaan mobiililaitteilla. Useimmat bloggaajat vain ajoittavat julkaisuja ja julkaisevat ne mobiililaitteen kautta. Monet bloggaajat käyttävät edelleen kannettavia tietokoneita työssään.

Käyttävätkö bloggaajat mobiililaitteita blogeihin kirjoittamiseen?

Blogin edistäminen ja liikenne

Blogien kirjoittaminen on yksi asia, mutta kaikki menestyneet bloggaajat ymmärtävät, kuinka tärkeää on oppia mainostamaan työtään. Voit kirjoittaa hämmästyttävän postauksen, mutta kukaan ei huomaa sitä, jos et tavoita ihmisiä. Siksi esitimme joitain kysymyksiä siitä, kuinka meidän bloggaajat mainostavat blogeja.

26. Mainostavatko bloggaajat sisältöään verkossa?

Ensimmäinen kysymämme kysymys on: "Mainostatko julkaisemaasi sisältöä?" On tärkeää selvittää, kuinka moni todella mainostaa sisältöä, ennen kuin menemme yksityiskohtiin. 80.29 % kysymämme bloggaajista sanoi: "Kyllä."

Tämä on todiste siitä, että on välttämätöntä mainostaa sisältöäsi nykyaikaisessa bloggaamisessa menestyäksesi. Bloggaajia on enemmän kuin koskaan, ja heidän on käytettävä mainontaa tavoittaakseen yleisönsä ja erottuakseen joukosta.

Samaan aikaan blogit kilpailevat monien muiden erityyppisten sisältöjen kanssa.

Mainostavatko bloggaajat sisältöään verkossa?

27. Keräävätkö bloggaajat luettelon sähköpostin tilaajista?

An email on aina ollut tärkeä osa bloggaamista. Mitä suurempi sähköpostilista on, sitä enemmän valtaa bloggaajalla on. Sähköpostilistojen rakentaminen on ollut yksi tärkeimmistä menestysstrategioista bloggaamisen alusta lähtien, ja se on edelleen erittäin tärkeää.

Numerot eivät valehtele. 71.02 % bloggaajista keräävät sähköpostit tilaajilta tavalla tai toisella. Syy tähän on varsin yksinkertainen. Sähköpostit ovat henkilökohtaisia ​​mainoskanavia, joiden kautta bloggaajat voivat sitouttaa tilaajiaan ja ilmoittaa heille tärkeistä tapahtumista, kuten uusista blogikirjoituksista.

Keräävätkö bloggaajat luettelon sähköpostin tilaajista

28. Miten bloggaajat mainostavat sisältöä verkossa?

Kyllä, sisällön edistämiseen on monia erilaisia ​​kanavia, mutta mitkä kanavat ovat suosituimpia? Olimme uteliaita tästä, joten kysyimme kollegoiltamme, mitä alustaa he yleensä käyttävät sisällön mainostamiseen.

65.73 %:lle bloggaajista ensimmäinen mainosvaihtoehto on sosiaalinen media. Se on järkevää, koska kaikki ovat sosiaalisessa mediassa, ja jokainen bloggaaja voi helposti mainostaa sisältöä näillä alustoilla ilmaiseksi. Samaan aikaan on olemassa erilaisia ​​sosiaalisen median alustoja.

Miksi tämä on tärkeää? Yksinkertaisesti siksi, että erilaisilla sosiaalisen median kanavilla on eri yleisö. Riippumatta siitä, minkälaisesta blogista puhumme, siellä on sosiaalinen verkosto, jonka yleisö saattaa olla kiinnostunut sen sisällöstä.

Kuinka bloggaajat mainostavat sisältöä verkossa

29. Mitä sosiaalisen median kanavia bloggaajat käyttävät eniten?

Kaikki sosiaaliset verkostot eivät ole samoja, eikä kohdeyleisön kannalta ole yhtä kattavaa sosiaalisen median sivustoa. Vai onko siellä? Facebook on bloggaajien suosituin sosiaalinen verkosto (42.91 % bloggaajista käyttää sitä promootioon), koska sillä on eniten käyttäjiä.

Yksinkertaisesti sanottuna siinä on kaikenlaisia ​​ihmisiä, ja oikealla kohdistamisella kuka tahansa bloggaaja voi löytää riittävän yleisön Facebookista. Toiseksi suosituin sosiaalinen verkosto blogien promootiossa on Instagram (21.07 %).

Mitä sosiaalisen median kanavia bloggaajat käyttävät eniten

30. Kuinka monta kertaa bloggaajat jakavat sisältöä?

Yksi yleisimmistä bloggaamista koskevista kysymyksistä on: "Kuinka usein minun pitäisi jakaa yksittäinen viesti?" Onko ärsyttävää jakaa sama viesti useita kertoja vai ei? 24.37 % bloggaajista jakaa yhden postauksen kerran, kun taas 24.08 % sanoo jakavansa saman postauksen kahdesti ja 21.94 % kolme kertaa.

Lyhyesti sanottuna ei ole määriteltyjä sääntöjä. Kyse on siitä, kuinka ihmiset reagoivat jakamiseen ja kuinka osuvia viestit ovat. Bloggaajien on löydettävä oikea tasapaino mainostamisen ja yksinkertaisesti ärsyttämisen välillä.

Kuinka monta kertaa bloggaajat jakavat sisältöä

31. Kuinka monta käyntiä keskimäärin blogi saa?

Kuukausittaisten kävijöiden määrä on erittäin tärkeä mittari mille tahansa blogille. Se osoittaa, kuinka johdonmukainen blogi on ja kuinka onnistunut se houkuttelee lukijoita – 28.06 %:lla blogeista on 1000 tai vähemmän kävijää kuukaudessa.

Samaan aikaan vain 3.40 prosentilla blogeista on yli 500,000 6 kuukausittaista kävijää. Menestyneimpien ja vähiten vierailtujen blogien välillä on valtava kuilu. Koska monet bloggaajat tienaavat kohtuullisen määrän rahaa, mutta heillä ei ole mitään kirjoitettavaa, on selvää, että vain pieni osa blogeista voi odottaa kuusinumeroisia tuloja.

Kuinka monta käyntiä keskimäärin blogi saa

32. Mitkä ovat blogien parhaat liikenteen lähteet?

Jokaisen vakavan bloggaajan täytyy sukeltaa mittareihin. Vielä tärkeämpää on, että heidän on tiedettävä, mitkä mittarit ovat tärkeitä. Kyse on keskeisten liikenteen lähteiden ymmärtämisestä ja ponnistelujen keskittämisestä edelleen parantamiseen.

Tietäen, mistä liikenne tulee, voi kertoa paljon asioita. Yhteensä 49.73 % kyselyymme osallistuneista bloggaajista sanoo saavansa eniten liikennettä sosiaalisesta mediasta. Se on järkevää, koska sosiaalinen media on suosituin mainoskanava.

Mutta samaan aikaan 22.32 % bloggaajista saa eniten liikennettä maksuttomista hauista, mikä osoittaa, että SEO on edelleen erittäin tärkeä bloggaamisessa, varsinkin kun otetaan huomioon, että orgaanisella liikenteellä on eniten arvoa.

Mitkä ovat blogien parhaat liikenteen lähteet

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Jos 48.25 % blogeja luovista ihmisistä saa alle 5,000 80 kävijää kuukaudessa, tämä on selvä osoitus siitä, että 20/80-sääntö toimii tosielämässä. Tarkoitan tällä sitä, että 20 % sisällöstä on keskinkertaista eikä kosketa heidän lukijoitaan, kun taas XNUMX % verkossa olevasta sisällöstä todella liikuttaa sitä lukevaa yleisöä. Tämä tarkoittaa, että sisällön laadulla on tärkeä rooli ei vain vierailijoiden saamisessa, vaan myös vierailijoiden ylläpitämisessä."

- Leonard Kim, perustaja Vaikutuspuu

33. Mitä mainoskanavia bloggaajat käyttävät?

Edistäminen on yksi asia, mutta saadaksesi vakavia tuloksia, sinun on investoitava mainontaan. Yksinkertaisesti sanottuna bloggaajien on laitettava rahansa sinne, missä heidän suunsa on. Samanlainen kuin myynninedistämiskanavat, eniten suosittu mainoskanava on Facebook, ja 33.59 % käyttää tätä sosiaalista verkostoa.

Tämä johtuu alustan monipuolisuudesta yleisön suhteen. Jokainen bloggaaja voi kohdistaa ihmisiin yksityiskohtaisesti Facebookissa. Instagram tarjoaa samanlaisia ​​mainontavaihtoehtoja, ja siksi 27.67% bloggaajista suosii mainontaa tämän kanavan kautta.

Mitä mainoskanavia bloggaajat käyttävät

Blogin kaupallistaminen

Blogin rakentaminen on yksi asia, mutta sinun on tiedettävä, kuinka ansaita rahaa työlläsi. Tämä osa tutkimuksemme keskittyy siihen, kuinka bloggaajat ansaitsevat rahaa, tienaavatko he rahaa ja kuinka paljon he tienaavat. Esitimme heille nämä 6 kysymystä, ja tässä on se, mitä he kertoivat meille.

34. Ansaitsevatko bloggaajat rahaa blogeistaan?

Ratkaiseva kysymys, johon on vastattava. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita bloggaajan uran aloittamisesta, mutta eivät tiedä, voivatko he ansaita rahaa tällä tavalla. No, olet iloinen kuullessani, että 59.81 % bloggaajista ansaitsee rahaa bloggaamalla.

Se ei ehkä vaikuta paljolta, mutta vain 49.32 % bloggaajista tekee tätä kokopäivätyönä, mikä tarkoittaa, että jopa ne, jotka eivät bloggaa vakavasti, voivat ansaita rahaa. Pienellä vaivalla jokainen voi alkaa ansaita rahaa bloggaamalla.

Tienaavatko bloggaajat blogeistaan ​​rahaa

35. Hyväksyvätkö bloggaajat sponsoroidut/mainosviestit?

Sponsoroidut viestit on kirjoitettu nimenomaan mainostamaan brändiä tai erilaisia ​​palveluita ja tuotteita. Ne ovat yksi tavoista, joilla bloggaajat voivat ansaita rahaa. 72.62 % kyselyyn vastanneista bloggaajista sanoo hyväksyvänsä tarjoukset sponsoroiduista viesteistä, jos heidän ehdot täyttyvät.

Se osoittaa, että tällaiset viestit ovat edelleen erittäin houkuttelevia bloggaajille. He voivat ansaita ylimääräistä rahaa ja lisätä samalla lisää sisältöä blogeihinsa. Useimmissa tapauksissa sponsoroidut viestit eivät kuitenkaan ole blogin tärkein tulonlähde.

Hyväksyvätkö bloggaajat sponsoroidut mainokset?

36. Miten bloggaajat tienaavat?

Kaikista kyselyyn vastanneista bloggaajista 22.52 % sanoi, että he eivät tuota tuloja, ja 18.74 % sanoi, että affiliate-markkinointi on heidän suurin tulonlähde. 16.80 % ansaitsee eniten rahaa myydä erilaisia ​​palveluita tai tuotteita lukijoilleen.

Molemmat ovat tuotesijoittelun muotoja, mutta niissä on pieni ero. Kumppaniyritysten kanssa blogit mainostavat vain linkkejä tuotteisiin ja niiden liikkeisiin. Suoramyynnillä kävijät kuitenkin antavat kävijöiden ostaa blogissa ilman, että heidän tarvitsee mennä kolmannen osapuolen sivustolle.

Kuinka bloggaajat tienaavat rahaa

37. Kuinka paljon bloggaajat tienaavat?

Jokainen haluaa tietää, millaista rahaa he voivat ansaita bloggaajina. Siksi kysyimme kyselyyn osallistuneilta, kuinka paljon rahaa he tuottavat kuukaudessa. 49.51 % bloggaajista sanoi tienaavansa 1000 dollaria kuukaudessa tai vähemmän.

Vain 16.80 % tienaa 1001–3000 dollaria kuukaudessa, kun taas 14.85 % ansaitsee 3001–5000 dollaria. Kaikki tämä ei ehkä vaikuta rohkaisevalta, mutta jälleen kerran, melkein puolet bloggaajista ei tee bloggaamisesta ensisijaista tulonlähdettä. Samaan aikaan monilla heistä on melko nuoria blogeja, jotka eivät ole täysin kehittyneet.

Kuinka paljon bloggaajat tienaavat

38. Kuinka paljon bloggaajat kuluttavat blogeihinsa?

Bloggaajien on investoitava niihin rahaa, jotta blogit olisivat tervetulleita ja tavoitettavissa kohdeyleisöilleen. Esimerkiksi blogi voi tarjota erinomaisen käyttökokemuksen vain ammattimaisella web-suunnittelulla, ja tämä vaatii rahaa.

57.57 % bloggaajista sijoittaa blogeihinsa vain 500 dollaria tai vähemmän kuukaudessa. 13.88 prosentilla heistä on kuukausikulut 501–1000 dollaria, kun taas 13.30 prosentilla sijoitetaan 1001–3000 dollaria kuukaudessa. Nämä luvut ovat melko samanlaisia ​​kuin kuinka paljon bloggaajat tienaavat blogeistaan.

Se vain osoittaa, että sinun on käytettävä rahaa ansaitaksesi rahaa. Jos haluat, että blogisi alkaa tuottaa enemmän rahaa, sinun on investoitava siihen strategisesti.

Kuinka paljon bloggaajat kuluttavat blogeihinsa

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Vaikeinta kenen tahansa on siirtyä pois tuloluokistaan ​​seuraavaan luokkaan. Tietojen mukaan yli puolet bloggaajista sijoittaa alle 6,000 50 dollaria vuodessa verkkosivustoonsa, mutta lähes 75,000 prosentilla bloggaajista kotitalouden tulot ovat yli XNUMX XNUMX dollaria. Tämä tarkoittaa, että bloggaamalla on kyky luoda taloudellista vapautta ja joustavuutta kenelle tahansa tuloluokista tahansa."

- Leonard Kim, perustaja Vaikutuspuu

39. Kuinka muuten bloggaaja voi ansaita rahaa verkossa?

Bloggaajat eivät rajoitu yhteen kanavaan ansaitakseen rahaa. Blogin kasvattaminen vie aikaa, ja bloggaajat voivat usein löytää vapaa-aikaa, kunnes he alkavat saada paljon vierailijoita. Monet heistä käyttävät tämän ylimääräisen ajan löytääkseen muita tulonlähteitä.

Suosituin lisätulojen kanava on YouTube, ja 44.56 % bloggaajista suosittelee kokeilemaan sitä. Seuraava jonossa on Instagram kanssa 19.42% ja podcastit 18.16 prosentilla. Harkitse bloggaamisen yhdistämistä näiden alustojen kanssa jollakin tavalla.

Kuinka muuten bloggaaja voi ansaita rahaa verkossa

Tiesulkuja ja neuvoja

Jokaisen nuoren bloggaajan on tärkeää oppia haasteista varhaisessa vaiheessa ja valmistautua niihin. Miksi käsitellä bloggaajien yleisiä ongelmia ja tehdä samoja virheitä kuin muutkin, jos siihen ei ole tarvetta. Kysyimme kyselyyn osallistuneilta, missä he kamppailivat matkallaan bloggaajiksi ja mitä neuvoja he voivat antaa nuoremmille ikätovereille.

40. Suosittelevatko bloggaajat blogin perustamista tänään?

Onko se sen arvoista aloittaa blogin? Tämä on kysymys, jota monet ihmiset ihmettelevät. Kysyimme bloggaajiltamme, suosittelevatko he blogin perustamista, ja 91.65 % heistä vastasi: "Kyllä!"

Jopa ne, jotka ansaitsevat vähän tai ei ollenkaan rahaa bloggaamalla, sanovat, että se on sen arvoista. Muista, että kyse ei ole vain rahasta – blogin pitäminen voi olla erittäin hauskaa ja mielenkiintoista, ja monet tekevät sitä harrastuksena.

Monille bloggaajille, jos he alkaa ansaita rahaa, he pitävät sitä vain lisäbonuksena.

Suosittelevatko bloggaajat blogin perustamista tänään

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Tästä perusteellisesta raportista voi ymmärtää, että bloggaaminen ei ole läheskään kuollut ja se on tullut jäädäkseen. Kolme merkittävää haastetta bloggaajana ovat aloittaminen (14.08 %), yleisön kasvattaminen (20.58 %) ja tulojen kasvattaminen (5.63 %). Blogin kirjoittaminen siitä, mistä tunnet todella intohimoa, on jokaisen blogin elintärkeä osa. Jos tahtoa ja intohimoa on, niin alkuun pääsee väistämättä myös yleisömäärän ja tulojen kasvua. Blogin perustaminen ilman intohimoa aiheen takana, vain lisätulojen hankkimisen vuoksi on bloggaajalle isompi haaste todella menestyä.”

- Erman Ergun, markkinointitoimintojen asiantuntija at JotForm

41. Kuinka bloggaaminen voi muuttaa elämääsi?

Blogi voi ohjata ihmisiä moneen eri suuntaan. Bloggaajan polku on täynnä erilaisia ​​mahdollisuuksia ja kiinnostuksen kohteita, joihin ihmiset voivat pyrkiä. Siitä tulee iso osa heidän elämäänsä ja se voi muuttaa tapaa, jolla he ajattelevat itse ammatista.

Tämä sisältää heidän henkilökohtaisen elämänsä. Vain 25.15 % bloggaajista sanoo, että he eivät tunne bloggaamisesta mitään vaikutusta henkilökohtaiseen elämäänsä. Toinen 20.87 % heistä sanoo alkaneensa ansaita rahaa bloggaajina, ja 14.56 % sanoi, että he ovat saaneet nimensä julki omilla toimialoillaan.

Kuinka bloggaaminen voi muuttaa elämäsi

42. Mikä on vaikeaa olla bloggaaja?

Bloggaajan ammatti ei ole kävelyä puistossa. Bloggaajien on kohdattava monia haasteita suoraan. Samanaikaisesti joidenkin näistä ongelmista korjaaminen voi kestää kauan, mikä vaatii paljon sinnikkyyttä.

Kysyimme kollegoiltamme, mikä heidän haasteensa oli ykkönen, ja 20.58 % sanoi, että heidän suurin ongelmansa oli yleisön kasvattaminen, kun taas 16.41 % sanoi, että heillä oli vaikeuksia löytää aikaa blogin kasvattamiseen.

Mielenkiintoisin vastaus on mielestämme se, että 14.08 % bloggaajista sanoo, että blogin perustaminen oli suurin haaste. Yksinkertaisesti sanottuna he kamppailivat tehdäkseen päätöksensä aloittaakseen sen sijaan, että vain tekisivät sen.

Mikä on vaikeaa olla bloggaaja

COVID-19:n vaikutus bloggaamiseen

COVID-19-pandemia on vaikuttanut kaikkiin toimialoihin ja ammatteihin. Tässä globaalissa taloudessa ei ole yhtäkään työpaikkaa, jota tämä kriisi ei olisi häirinnyt. Silti jotkut teollisuudenalat ovat kärsineet enemmän kuin muut. Katsotaan kuinka bloggaajat pystyivät sopeutumaan ja kuinka paljon pandemia on vaikeuttanut heidän työtään.

43. Onko COVID-19-pandemia vaikuttanut bloggaajiin?

Ensinnäkin halusimme selvittää, vaikuttiko pandemia bloggaajiin. Koska bloggaamisessa on kyse tietokonetyöstä ja sisätiloista, halusimme tietää kuinka moni bloggaaja on tuntenut globaalin kriisin vaikutuksen.

Vankka 63.88 % bloggaajista sanoo, että COVID-19-pandemia on vaikuttanut heihin, mikä osoittaa, kuinka sidoksissa maailmantalous on. Virus ei välttämättä vaikuttanut suoraan blogeihin, mutta niiden katsojat, sponsorit, kumppanit ja web-palveluntarjoajat vaikuttivat.

Kaikki tämä heijastuu myös blogeihin. Monien oli muutettava tottumuksiaan, maksettava korkeampia hintoja, peruttava erilaisia ​​palveluita ja löydettävä uusi lähestymistapa.

Onko COVID-19-pandemia vaikuttanut bloggaajiin?

44. Muuttivatko bloggaajat tottumuksiaan pandemian aikana?

46.50% bloggaajista sanoo kirjoittaneensa enemmän blogia pandemian alkamisen jälkeen, kun taas 27.18% sanoo kirjoittaneensa vähemmän, kun taas loput eivät muuttaneet blogitottumuksiaan. Näistä tiedoista on selvää, että pandemia on vaikuttanut jokaiseen eri tavalla.

Luonnollisesti, koska useimmat ihmiset eivät voineet poistua kotoaan niin usein, bloggaajat tekivät yksinkertaisesti sitä, mitä he osaavat parhaiten – bloggasivat. Jotkut bloggasivat kuitenkin vähemmän, koska he eivät olleet inspiroituneita ja motivoituneita tekemään niin.

Bloggaajat ovat myös ihmisiä, eikä kyse ole vain siitä, kuinka pandemia vaikutti alaan. He vaikuttivat myös ihmisinä, ja koska bloggaus on luovaa työtä, muutos vaati veronsa.

Muuttivatko bloggaajat tottumuksiaan pandemian aikana

45. Muuttuivatko blogiliikenteen määrät pandemian aikana?

Blogin suorituskyvyn avainindikaattorina liikenne on myös vaikuttanut pandemian aikana, ja 54.27 % blogeista sai lisää liikennettä kriisin aikana. Sen lisäksi, että yhä useammat ihmiset istuvat kotona ja lukevat artikkeleita verkossa, blogit ovat myös onnistuneet mukauttamaan aiheitaan tilanteen mukaan.

21.84 % blogeista on kuitenkin saanut vähemmän liikennettä pandemian aikana, koska he eivät yksinkertaisesti ole kyenneet sopeutumaan tai lopettivat toimintaansa kokonaan. Koko tilanne on osoitus siitä, että bloggaus on erittäin vastustuskykyinen ammatti ja että edes globaalit viruspandemiat eivät voi kaataa sitä niin helposti.

Muuttuivatko blogin liikennemäärät pandemian aikana?

Asiantuntijan mielipide aiheesta:

”Hieno uutinen on nähdä, että lähes 55 % bloggaajista sanoo blogiliikenteensä lisääntyneen. Bloggaajana kykysi nopeasti kääntyä ja silti tarjota arvokasta tietoa lukijoillesi – maailmanlaajuisesta pandemiasta huolimatta – on hyvin ainutlaatuinen. Monilla yrityksillä ei ole tätä mahdollisuutta."

- Kate Erickson, yksi perustajista Yrittäjät tulessa

46. ​​Tienasivatko bloggaajat enemmän rahaa pandemian aikana?

Koska blogitulot liittyvät suoraan verkkoliikenteen määrään, yhtäläisyydet näiden kahden välillä eivät ole yllättäviä. Tästä syystä 35.19 % bloggaajista sanoo, että heidän tulonsa kasvoivat COVID-19-pandemian aikana.

Toisaalta 25.13 prosentilla bloggaajista oli vähemmän tuloja. Loput eivät kokeneet muutoksia. Kaikki riippuu kuitenkin siitä, mikä on heidän ensisijainen tulonlähde ja miten se vaikuttaa heidän kumppaneihinsa. Jos blogi myisi juoksukenkiä, niiden myynti todennäköisesti laski, koska ihmiset eivät voineet mennä ulos.

Saivatko bloggaajat enemmän rahaa pandemian aikana

10 mielenkiintoisinta blogialan löytöä

Tässä on joitain kyselymme mielenkiintoisimpia tuloksia. Jotkut niistä olivat melko yksinkertaisia, kun taas toiset olivat vähemmän ilmeisiä, mutta tämä ei tee niistä yhtään vähemmän kiinnostavia.

  1. - suurin osa bloggaajista on milleniaaleja (25-34-vuotiaat).
  2. 14 %:lla ihmisistä, Suurin haaste oli itse asiassa blogin perustaminen.
  3. 92% bloggaajista suosittelen blogin perustamista jos sinulla ei vielä ole sitä.
  4. 29 % bloggaajista käyttää Godaddy-verkkopalvelua palvelut, jota seuraa Bluehost 9.90 prosentilla.
  5. 60% bloggaajista ansaita rahaa bloggaamalla.
  6. 19% sanoa, että affiliate-markkinointi on heidän suurin tulonlähde.
  7. 44 % suosittelee YouTubea toiseksi eniten suosittu tulokanava.
  8. 54% bloggaajista sanoo, että he saada eniten liikennettä sosiaalisessa mediassa.
  9. 33% bloggaajista saada ideoita uusiin postausaiheisiin sosiaalisessa mediassa.
  10. 64% blogeista COVID-19-pandemia vaikutti niihin ja 46 % bloggaajista sanoo kirjoittaneensa enemmän blogia pandemian alkamisen jälkeen.

Voit ladata tämän kyselytutkimuksen osoitteesta PDF-muodossa.

Piditkö nämä tosiasiat mielenkiintoisina? Mikä niistä pisti silmään ja miksi?

Yhteenveto

Bloggaaminen on edelleen ajankohtainen, jopa vuonna 2021 ja jopa COVID-19-pandemian aikana. Nämä tilastot osoittavat, että ala elää ja voi hyvin. Jos haluat pärjätä bloggaajana, sinun on oltava kärsivällinen ja investoitava siihen paljon aikaa ja vaivaa.

Tutkimuksemme kuitenkin osoittaa, että bloggaajana on mahdollista pärjätä, jos asiaan suhtautuu vakavasti. Kouluta itseäsi, työskentele ahkerasti ja pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä. Kun noudatat näitä kolmea kohtaa, voit rakentaa vahvan blogin.

2 kommenttia "Blogiteollisuuden tila vuonna 2020"

  1. Sanat Biswal

    Hei joukkue

    Tämä on niin informatiivinen ja arvokas oivallus kaikille, jotka haluavat bloggaamaan.

    Paljon kiitoksia, että yritit tarjota meille näin arvokasta tietoa.

    Haluaisin myös pyytää lupaasi, jos se on kunnossa, jaan nämä tiedot yleisölleni ja annan sinulle asianmukaisen tunnustuksen.

    Hyvää päivän jatkoa
    Tsemppiä 👍👍👍

    • Ogi Djuraskovic

      Hei Sanat,

      Voit vapaasti käyttää tietoja, mutta mainitse meille lähde. Toivottavasti lukijasi pitävät niistä hyödyllisinä. Kiitos ja nauti!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä tämä ystävälle