CMS-markkinaosuus 2023: Suosittujen teknologioiden käyttötilastot

Artem Minaev
Päivitetty: 4
12 min luettu
FirstSiteGuidea tukevat lukijamme. Kun ostat sivustollamme olevien linkkien kautta, voimme ansaita palkkion. Lue lisää
CMS-markkinaosuus 2023: Suosittujen teknologioiden käyttötilastot

CMS-markkinat alkoivat hyvin pienistä FileNetistä jo 1980-luvulla. Viimeisten neljän vuosikymmenen aikana markkinat ovat kasvaneet. Kahden viime vuosikymmenen aikana kasvu on ollut eksponentiaalista. CMS:ien käytön kasvu tekee tästä markkinasta erittäin mielenkiintoisen tilastollisesta näkökulmasta.

Ennen kuin sukeltaamme CMS-markkinaosuuksiin ja CMS-käyttötilastoihin, sinun tulee tietää, että maaliskuussa 2022 on enemmän kuin 73 miljoonaa live-sivustoa jotka käyttävät sisällönhallintajärjestelmiä Internetissä.

Mikä on suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS)? Mistä näen tarkat CMS-markkinaosuusluvut? Mihin sisällönhallintajärjestelmiä käytetään? Nämä ovat vain osa kysymyksistä, joita sinulla saattaa olla. Älä huoli – sinun ei tarvitse avata kymmeniä selaimen välilehtiä vastataksesi kaikkiin näihin kysymyksiin.

Tässä artikkelissa voit selvittää markkinoiden parhaiden CMS-alustojen CMS-markkinaosuuden.

Kyllä, niitä on yli 73 miljoonaa verkkosivustoa verkossa, jotka käyttävät sisällönhallintajärjestelmää. Kaikki eivät kuitenkaan käytä samaa sisällönhallintajärjestelmää. Sisällönhallintajärjestelmät kattavat erilaisia ​​ratkaisuja, mukaan lukien avoimen lähdekoodin ohjelmistot, bloggausalustat, isännöityjen verkkosivustojen ratkaisut ja verkkosivustojen rakentajat. Tämä tekee CMS-markkinoista monipuoliset ja erittäin kilpailukykyiset. 

Alla olevassa taulukossa on lueteltu suosituimmat CMS-alustat sekä tiedot siitä, kuinka monta verkkosivustoa niitä käyttää.

CMS-tekniikkaLive-verkkosivustot Markkinaosuus 
WordPress30,462,10541.28%
Wix4,565,4237.03%
Squarespace2,750,2704.24%
Joomla!1,580,8322.44%
GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja1,624,1542.50%
Weebly1,019,5091.57%
Duda705,1201.10%
Blogger672,5601.05%
Drupal562,6551.03%
Jimdo486,8430.76%
Lähde: Rakennettu alkaen 17.01.2021

Seuraavaksi annamme sinulle yksityiskohtaiset ajantasaiset tiedot kunkin CMS:n markkinaosuusluvuista ja käyttötilastoista.


WordPress — (markkinaosuus 41.28 %)

WordPress.org kotisivu

WordPress on markkinoiden suosituin CMS-alusta. Se aloitti toimintansa vuonna 2003 b2/cafelogin tytäryhtiönä. Vuosien varrella WordPress on käynyt läpi satoja muutoksia ja päivityksiä. Nykyään se on moderni MySQL- ja PHP-pohjainen alusta. 

WordPress on edelleen avoimen lähdekoodin projekti. Sillä on CMS-maailman suurin yhteisö, joka koostuu verkkosuunnittelijoista, kehittäjistä ja bloggaajista. 

WordPressin käyttötilastot

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 30,462,105
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 41.28% 
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 9,145,507
WordPressin käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/WordPress)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

WordPress on paras ehdottomille aloittelijoille, bloggaajille, aikakauslehdille, koulutussivustoille sekä yritys- ja voittoa tavoittelemattomille portfolioille. Se on rakennettu kuin yksi niistä valmiista ratkaisuista. Tarvitset vain muutaman minuutin sen määrittämiseen ja käynnistää blogi tai verkkosivuilla.

Suosituimpia ja upeimpia WordPressiä käyttäviä verkkosivustoja ovat mm muoti, Obaman säätiö, Vihaiset linnutja Canada.com

Pääpiirteet 

  • Teemat – Valitse mikä tahansa kolmesta oletusteemasta tai käytä teemahakemistoa ja selaa tuhansia teemoja löytääksesi haluamasi.
  • plugins – Paranna verkkosivustosi toimivuutta ja tarjoa käyttäjillesi ominaisuuksia, joista he pitävät WordPress-laajennusten avulla.
  • Julkaisutyökalut – kaikki mitä tarvitset blogitekstien saamiseen sivustollesi.
  • Sisäänrakennetut kommentit – anna yleisösi olla yhteydessä sisältöösi kätevällä tavalla. Kommentit tulevat sisäänrakennettuna, ja myös foorumimaisia ​​verkkosivustoja tuetaan.
  • Hakukoneoptimoitu – WordPress on optimoitu suosituille hakukoneille ja tarjoaa pääsyn SEO-laajennuksiin vie hakukoneoptimointityösi uudelle tasolle.

Hinnoittelu

WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto.
  • Ilmainen.

Voit ladata sen ja käyttää sitä täysin ilmaiseksi. Jos kuitenkin haluat ylläpitää verkkosivustoa, sinun on hankittava verkkotunnus ja hosting-suunnitelma. Tämä on osa verkkosivustosi projektia, jossa on hintalappu, mutta se on täysin eri aihe. Jos haluat tarkistaa hinnat, ota yhteyttä parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät ja parhaat hosting-palveluntarjoajat virkaa.

Noutoateria

On syy, miksi WordPressillä on niin suuri CMS-markkinaosuus. Se on yksi parhaista sisällönhallintajärjestelmistä helppokäyttöisyyden, vapauden ja mukauttamisen suhteen. Vaikka rakentaisit verkkosivustoa ensimmäistä kertaa, WordPressin avulla voit tehdä sen vaivattomasti. Tässä on hieno opas kuka tahansa voi käyttää asennuksen suorittamiseen.

Wix — (markkinaosuus 7.03 %)

wix kotisivu

Wixin luojat olivat turhautuneita siitä, kuinka vaikeaa ja kallista verkkosivustojen rakentaminen ja käynnistäminen oli. He halusivat rakentaa alustan, joka oli edullinen ja helppokäyttöinen. Wix on perustettu vuonna 2006, ja siitä lähtien se on kehittynyt yhdeksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, jonka CMS-markkinaosuus on 7.03 %.

Wix on online-sivustojen rakentaja. Siinä on kaikki mitä tarvitset kauniin verkkosivuston luomiseen, olitpa sitten ehdoton aloittelija tai joku tekniikan taitava, joka etsii nopeaa ratkaisua. 

Wixin käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 4,565,423
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 7.03%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 15,757
Wixin käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Wix)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Wix on suunniteltu palvelemaan yksilöiden ja yritysten tarpeita, ja sitä suositellaan vähemmän kokeneille ihmisille sekä yrityksille, joilla ei ole budjettia täysimittaisiin verkkosivustojen kehitysprojekteihin. Sitä käytetään usein blogisivustojen, verkkokauppayritysten, yritysportfolioiden, aloitussivustot, freelanceja yrittäjien verkkosivustot.

Paras tapa arvioida sisällönhallintajärjestelmää on tarkastella sitä käyttäviä verkkosivustoja. Eniten suositut Wix-sivustot sisältää Eläinmusiikki, Wendy Ju, Poke Bowlzja Rafael Varona.

Pääpiirteet 

  • Wix-editori – Käytä vedä ja pudota -editoria luodaksesi upeita verkkosivuja tai käytä suunnittelijoiden tekemiä malleja saadaksesi sivustosi valmiiksi muutamassa minuutissa.
  • Sovellusmarkkinat – laajentaa verkkosivustosi toimivuutta sovellusmarkkinoiden sovelluksilla.
  • Automatisoitu verkkosivustojen rakentaja – käytä Wix ADI:ta verkkosivuston rakentamiseen pelkästään vastaamalla kysymyksiin.
  • Mukautettu verkkotunnus – personoi verkkosivustoasi valitsemallasi ainutlaatuisella verkkotunnuksella.
  • Wix-myymälät ja varaus – käyttää liiketoimintaominaisuuksia rakentaa verkkokauppasivusto tai käynnistä verkkosivusto kahvilallesi, ravintolallesi, noutoruokapalvelullesi tai hotellillesi.

Hinnoittelu 

Wix tarjoaa ilmaisia, verkkosivusto- ja yritys- ja verkkokauppasuunnitelmia. 

Ilmainen
  • Ilmainen.

Ilmainen tili tarjoaa sinulle pääsyn Wix-verkkosivustojen rakentajaan, ilmaiseen isännöintiin, rajoittamattomiin sivuihin ja isännöintiin. Verkkosivustollasi on kuitenkin Wix-mainoksia.

Verkkosivu
  • Alkaen 4.50 dollaria kuukaudessa.

Verkkosivustosuunnitelman sisällä sinulla on pääsy 4 ainutlaatuiseen tarjoukseen.

Liiketoiminta ja verkkokauppa
  • Alkaen 17.00 dollaria kuukaudessa.

Business & eCommerce -sopimuksiin kuuluvat Business Basic, Business Unlimited ja Business VIP.

Noutoateria  

Wix on täydellinen verkkosivustojen rakentaja, jonka mukana tulee erilaisia ​​työkaluja ja tuki verkkosovelluksille. Se tarjoaa monia hinnoittelusuunnitelmia, jotka vastaavat yksilöiden ja yritysten tarpeita. Sitä on helppo käyttää, mutta sen avulla voit myös rakentaa monimutkaisia ​​verkkosivustoja laajennetuilla toiminnoilla. Tässä on vaihe vaiheelta opas kuinka käyttää Wixiä verkkosivustosi tekemiseen.

Squarespace — (markkinaosuus 4.24 %)

Squarespacen kotisivu

CMS-markkinaosuudella 4.24 % Squarespace on listallamme kolmannella sijalla. Squarespace alkoi asuntolaprojektina. Nykyään se on yksi johtavista verkkosivustojen rakentajista. Vaikka sen mukana tulee kaikki tavalliset verkkosivustojen rakennustyökalut, tämä alusta keskittyy enemmän ulkonäköön. 

Squarespace-mallit ovat korkealaatuisia. Kaikki ne ovat ammattimaisesti suunniteltuja ja pikselin täydellisiä. Katsotaanpa nyt tarkemmin näitä CMS-käyttötilastoja.

Squarespacen käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 2,750,270
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 4.24% 
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 2,000,984
Squarespacen käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Squarespace)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Squarespace loistaa käytettävyysosastolla. Sitä suositellaan aloittelijoille. Koska Squarespace tarjoaa upean näköisiä malleja, sitä arvostavat erityisesti aloittelijat, jotka arvostavat verkkosivuston visuaalista puolta. Se tukee verkkokauppasivustoja, joten alan yritykset voivat käyttää sitä myös verkkokauppojen avaamiseen.

Vieraile näissä suositut Squarespace-sivustot Katso Squarespacen tarjoamat visuaalit ja toiminnot: Slow Travel Magazine, Uusi Inc, A+Ija Munakauppa.

Pääpiirteet 

  • Muokattavat sivut – Luo täysin räätälöity verkkosivusto helposti. Rakenna sivuja tyhjästä, käytä malleja ja mukauta niitä liikkeellä ollessasi.
  • Mukautetut uudelleenohjaukset – kartoita verkkosivustosi uudelleen milloin tahansa 301- ja 302-uudelleenohjauksilla.
  • Mobiilivalmius – Kaikki Squarespace-mallit on optimoitu optimaalista mobiilikokemusta varten.
  • Blogityökalut - Käytä mukautettuja asetteluja, työnkulkua, ajoitettuja julkaisuja ja RSS-syndikaatiota blogisi käynnistämiseen hetkessä.
  • eCommerce – Aloita digitaalisen sisällön, tuotteiden, palvelujen tai tilausten myynti helposti käyttämällä Squarespacen verkkokauppaominaisuuksia.

Hinnoittelu 

Maksetut suunnitelmat
  • Alkaen 12.00 dollaria kuukaudessa.

Squarespace tarjoaa neljä suunnitelmaa: Personal, Business, Basic Commerce ja Advanced Commerce.

Noutoateria  

Squarespace on loistava verkkosivustojen rakentaja. Sen mukana tulee joitain kauneimmista malleista, joita voit löytää verkosta. Syvien räätälöintimahdollisuuksien ja yrityksille suunnatun tuen ansiosta se on houkutellut suuren osan maailman CMS-markkinoista. Tutustu yksityiskohtaiseen oppaaseemme osoitteessa kuinka tehdä verkkosivusto Squarespacen avulla.

Joomla! — (markkinaosuus 2.44 %)

joomlan kotisivut.

Ensimmäinen versio Joomla! julkaistiin vuonna 2005. Viimeisten 15 vuoden aikana tämä sisällönhallintajärjestelmä on kasvanut yhdeksi markkinoiden monipuolisimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Joomla! On onnistunut pysymään avoimena lähdekoodina ja täysin ilmaisena. Käytä kuitenkin Joomla! vaatii jonkin verran tietoa, eikä sitä suositella ehdottomille aloittelijoille.

Se on erittäin suosittu sisällönhallintajärjestelmä web-kehitysalueella, koska se on rakennettu mallinäkymä-ohjaimen verkkosovelluskehykseen. Kehys on itsenäinen, ja sitä voidaan käyttää tehokkaiden verkkosovellusten rakentamiseen.

Joomla! käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 1,580,832
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 2.44%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 466,141
Joomlan käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Joomla!)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Joomla! on kaikkialla. Se on vankka sisällönhallintajärjestelmä, joka tukee verkkosivustoja missä tahansa markkinarakossa. Sitä voidaan käyttää pienten ja yritysten yritysten verkkosivustoille, sanomalehdille, sähköiselle kaupankäynnille, yhteisöpohjaisille portaaleille ja muille. Se sopii kuitenkin paremmin ihmisille, joilla on CMS-tausta, koska sen oppimiskäyrä on jyrkempi kuin muilla sisällönhallintajärjestelmillä. Toisaalta saatavilla on runsaasti säännöllisesti päivitettyjä, helposti seurattavia opetusohjelmia. 

Joomla! ylläpitää joitain suosituimmista verkkosivustoista. Valmistaudu yllättymään! Lista sisältää Peugeot, nintendo, NPO 3FM, Michael Phelps, Roger Federer, Ja enemmän.

Pääpiirteet 

  • laajennettavissa – Saatavilla on yli 8,000 XNUMX laajennusta verkkosivustosi toimivuuden parantamiseksi.
  • kaavoista – renderöi HTML:ää objekteista tai tietoryhmistä, mikä sopii erinomaisesti dynaamisten sivujen luomiseen.
  • Täysin reagoiva – Joomla! Käyttää Bootstrapia tarjotakseen parhaan mahdollisen mobiilikokemuksen.
  • Syvä mukauttaminen – luo haluamasi verkkosivusto. Joomla! Voit jopa käyttää erilaisia ​​malleja sivustosi jokaisella verkkosivulla.
  • Sisällön muokkaus – Yli 9 sisällön muokkaustyökalua ja WYSIWYG-editori auttavat sinua virtaviivaistamaan sisällön luomista ja julkaisemista.

Hinnoittelu 

Joomla! on avoimen lähdekoodin ohjelmisto.
  • Ilmainen.

Joomla! alla on täysin ilmainen käytettäväksi GPL. Voit ladata sen ja asentaa sen palvelimellesi. Kuitenkin Joomla! tarjoaa myös verkkosivustojen isännöintipalveluita osoitteessa launch.joomla.org. Voit rakentaa ja käynnistää verkkosivuston launch.joomla.org ilmaiseksi, mutta vain 500 Mt tallennustilaa ja samaa aliverkkotunnusta. 

Voit päivittää Premium-versioon poistaaksesi nämä rajoitukset yhteisön sponsorointiohjelman kautta alkaen 5.00 dollarista kuukaudessa.

Noutoateria   

Joomla! on loistava CMS ja sen CMS-markkinaosuus todistaa siitä. Siinä on jyrkempi oppimiskäyrä kuin tähän mennessä käsitellyillä sisällönhallintajärjestelmillä, mutta siinä on paljon enemmän mukautuksia. Tämä tekee siitä riskialtis vaihtoehdon henkilölle, jolla ei ole kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta, mutta loistava vaihtoehto kokeneille käyttäjille. 

GoDaddy-verkkosivustojen rakentaja — (markkinaosuus 2.50 %)

godaddyn kotisivu

GoDaddy aloitti toimintansa vuonna 1997 nimellä Jomax Technologies. Lopulta siitä tuli GoDaddy Group Inc., ja se on nyt yksi suosituimmista palvelualustoista kaikenlaisille verkkosivustoille. Yksi heidän palveluistaan ​​on heidän Website Builder.

GoDaddy Website Builder on täydellinen ratkaisu ihmisille, jotka haluavat yhden luukun ratkaisun. Se on helppokäyttöinen rakennustyökalu, jossa on runsaasti vaihtoehtoja sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. 

GoDaddyn käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 1,624,154
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 2.50%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 1,376,582
GoDaddy Website Builderin käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/GoDaddy-Website-Builder)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

GoDaddylla on laaja käyttäjäkunta. Se rakennettiin työn suorittamiseksi. Helppokäyttöisyyttä ajatellen suunniteltu GoDaddy Website Builder on yhtä hyödyllinen käyttäjille, joilla on erilaisia ​​kokemuksia. Sen avulla voit rakentaa käytännössä mitä tahansa yksinkertaisesta yritysportfoliosta monimutkaiseen verkkokauppaan.

GoDaddy on kuuluisa omistajistaan hyvännäköiset nettisivut rakennettu heidän alustalleen. Voit tarkistaa GoDaddy Website Builderin tehon siirtymällä johonkin seuraavista verkkosivustoista: Naiset työskentelevät tekniikan parissa, San Gabriel Valleyn inhimillinen seuraja Pyhän Paavalin piispan kirkko.

Pääpiirteet 

  • Vedä ja pudota -editori – Siirrä verkkosivuston elementtejä, kunnes teet täydellisen asettelun, huuhtele ja toista jokaiselle verkkosivulle ja sivustosi on valmis julkaistavaksi.
  • Valikkotyökalut – Luo kauniita avattavia valikoita tehdäksesi sivustostasi käyttäjäystävällisemmän.
  • Teemakirjasto – Valitse teema, jotta sivustosi näyttäisi ammattimaisemmalta.
  • Marketing – Tuo verkkosivustosi esiin hakukoneoptimoinnin, sähköpostimarkkinoinnin, sosiaalisen median synkronoinnin ja arvosteluwidgetin avulla.
  • Seuraa ja paranna – tarkkaile sijoitustasi, kampanjoitasi ja Facebook Näet sivustosi ja sisältösi tehokkuuden, jotta voit tehdä parannuksia liikkeellä ollessasi.

Hinnoittelu 

GoDaddy Website Builder tarjoaa 5 suunnitelmaa: ilmainen, perus, vakio, premium ja verkkokauppa.

Ilmainen kokeilu
  • Ilmainen 30 päivän kokeilujakso.

Ilmainen kokeilu tarjoaa perustyökalut, joita tarvitset verkkosivuston luomiseen ja julkaisemiseen.

Premium-suunnitelmat
  • Alkaen 9.99 dollaria kuukaudessa.

Kaikkiin GoDaddyn maksullisiin suunnitelmiin sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso.

Noutoateria  

GoDaddy Website Builder on lupaava sisällönhallintajärjestelmä. Yritys työskentelee sen parissa jatkuvasti, ja niiden parannukset ovat ilmeisiä. Se on verkkosivustojen rakentaja, jota tukee hosting-alan suurin toimija. Sen työkalupakki on monipuolinen, samoin kuin sen toiminnallisuus. Tarjolla on ilmainen suunnitelma, jotta voit kokeilla sitä ennen sitoutumista. Tutustu oppaaseemme osoitteessa kuinka tehdä verkkosivusto GoDaddy-verkkosivuston rakentajalla.

Weebly — (markkinaosuus 1.63 %)

weebly kotisivu

Weebly aloitti toimintansa pienenä yrityksenä toimistot San Franciscossa vuonna 2007. Nykyään se on verkkosivustojen rakennusohjelma, joka toimii satoja tuhansia verkkosivustoja. Vaikka voit käyttää sitä erityyppisten verkkosivustojen luomiseen, Weebly kohdistaa tiettyyn markkinarakoon - verkkokauppasivustoihin. Sen tarjoamat ominaisuudet ja palvelut auttavat sinua käynnistämään, hallitsemaan ja parantamaan verkkokauppa minimaalisella teknisellä tietämyksellä.

1.63 prosentin CMS-markkinaosuudella Weebly on listallamme kuudentena. Se on kuitenkin suosituin erityisesti verkkokauppoihin suunniteltu rakentaja.

Weeblyn käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 1,040,819
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 1.63%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 837,024
Weeblyn käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Weebly)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Weebly on täydellinen käyttäjille, jotka haluavat avata verkkokaupan kuluttamatta omaisuuksia verkkokauppasivustolle. Alusta on monipuolinen ja tarjoaa tarpeeksi resursseja verkkokaupan luomiseen riippumatta siitä, kuinka monimutkaisia ​​tarpeesi ovat. Skaalaus ylös ja alas on myös vaihtoehto. Yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta Weebly on täydellinen vähemmän kokeneille käyttäjille, jotka haluavat käynnistää ammattimaisen portfolio- tai yrityssivuston.

Tässä on joitain suosituimmista Weeblyllä luoduista verkkosivustoista, jotta voit nähdä, mitä se voi tehdä: Laatikkoveljekset, Japhlet Bire Attias, Brightonin lukion musiikkija Viskipallo

Pääpiirteet 

  • Tehokas verkkosivustojen rakentaja – Käytä vedä ja pudota -editoria luodaksesi yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​verkkosivuja.
  • eCommerce – pääset käyttämään verkkokauppatyökaluja toimivan verkkokaupan rakentamiseksi.
  • Sovelluskeskus – hyödy kolmannen osapuolen integroinneista verkkokaupassasi.
  • Muokattu verkkotunnus – brändätä verkkokauppasi juuri niin kuin parhaaksi näet.
  • tilastotiedot – seurata verkkosivuston käyttötilastoja ja ymmärtää sivuston suorituskykyä.

Hinnoittelu 

Weebly tarjoaa suunnitelmia verkkosivustoille ja verkkokaupoille.

Ilmainen
  • Ilmainen.

Ilmainen paketti on peruskäyttöön. Se sisältää verkkotunnuksen Weebly-brändäyksellä, ilmaisen SSL-varmenteen ja 500 Mt tallennustilaa.

Premium-suunnitelmat
  • Alkaen 5.00 dollaria kuukaudessa.

Maksulliset suunnitelmat tarjoavat sinulle kaiken henkilökohtaisesta peruskäytöstä pienyrityssivustoihin.

Noutoateria   

Weebly on täydellinen verkkosivustojen rakentamisratkaisu. Vaikka se on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten verkkosivustojen tekemiseen, näyttää siltä, ​​​​että sen kohdemarkkinat ovat ihmiset, jotka tarvitsevat tavan rakentaa helposti verkkokauppasivusto.

Duda — (markkinaosuus 1.10 %)

dudan kotisivu

Duda on web-suunnittelualusta, joka palvelee tarjoavien yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeita Web Design palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille. Dudalla on ainutlaatuinen lähestymistapa verkkosivustojen rakentamiseen. Sen lisäksi, että se tarjoaa sivustonrakennustyökaluja, siinä on myös yhteistyö- ja asiakashallintatyökaluja, jotka on rakennettu kojelautaan. 

Koska sillä on hyvin kapea markkinarako, Duda pärjää erinomaisesti: CMS-markkinaosuus on 1.07 %.

Dudan käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 705,120
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 1.10%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 307,337
Dudan käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Duda)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Duda on web-suunnittelijoiden luoma verkkosivustojen rakentaja web-suunnittelijoille. Se on täydellinen web-suunnittelutoimistosi skaalaamiseen freelancerina toimiva yritys uudelle tasolle tai integroimalla SaaS-alustasi. Aloittelijan ei pitäisi olla kiinnostunut siitä. Duda vaatii jonkin verran teknistä tietämystä.

Jotkut Dudan verkkosivustot sisältävät LWG valokuvaus, Tygerpoortin peruskoulu, kokki Adoni, ja monet muut.

Pääpiirteet 

  • Vedä ja pudota -editori laitteen mukaan – Luo verkkosivustollesi ainutlaatuinen ulkoasu ja tuntuma jokaiselle näyttökoolle.
  • Navigointityylit – Valitse eri navigointityyleistä parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi.
  • Sivuston widgetit – lisää ponnahdusikkunoita, yhteydenottolomakkeita, soita/sähköpostia napsauttamalla ja muita widgetejä ilman vaivaa ja koodia.
  • Tiimiyhteistyö – tuo tiimisi yhteen paikkaan virtaviivaistaaksesi web-suunnitteluprosessejasi.
  • Tehokkaat integraatiot – integroi yritys- tai markkinointisovelluksia, sosiaalisia verkostoja, kokoelmia tai videoita ja ääniä.

Hinnoittelu 

Duda tarjoaa neljä suunnitelmaa: Basic, Team, Agency ja Enterprise.

Premium-suunnitelmat
  • Alkaen 19.00 dollaria kuukaudessa.

Voit kokeilla kaikkia Dudan maksullisia suunnitelmia ilmaiseksi 14 päivän ajan. Luottokorttia ei vaadita.

Noutoateria  

Duda-verkkosivustojen rakennustyökalu on tehokas työkalu, joka on suunniteltu virastoille ja freelancereille, jotka pyrkivät parantamaan prosessejaan ja hankkimaan pääsyn ensiluokkaisiin työkaluihin kohtuuhintaan.

Blogger — (markkinaosuus 1.05 %)

bloggerin kotisivu

Blogger sai alkunsa paikasta, jossa bloggaajat ympäri maailmaa voivat julkaista artikkeleita omilla blogisivustoillaan. Google osti Bloggerin jokin aika sitten, mutta se on pysynyt blogikeskeisenä alustana. Se on erittäin helppokäyttöinen verkkosivustojen rakennustyökalu, mutta siinä ei ole niin paljon ominaisuuksia kuin joillain muilla tämän luettelon rakentajilla.

Bloggerin käyttötilastot

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 672,560
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 1.05%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 437,905
Bloggerin käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Blogger)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Blogger on täydellinen ihmisille, jotka haluavat aloittaa bloginsa täysin vaivattomasti. Bloggerissa oppimiskäyrää ei ole olemassa. Voit luoda blogisi muutamassa minuutissa ja keskittyä seuraavan kappaleesi kirjoittamiseen. Kuten nimestä voi päätellä, se sopii parhaiten blogeihin. Googlen Bloggerille antamien toimintojen avulla voit kuitenkin myös luoda upeita verkkosivustoja.

Jotkut Bloggerilla luoduista uskomattomista verkkosivustoista sisältävät Pinch Gallery, Luma puistossa, Pradoja Trail Rail

Pääpiirteet

  • Valikoima helppokäyttöisiä malleja – Julkaise näyttäviä verkkosivustoja Bloggerin valmiiden mallien kirjaston ansiosta.
  • Ilmainen verkkotunnus – hanki blogispot.com-verkkotunnus ilmaiseksi tai osta mukautettu verkkotunnus.
  • Kaupallista sivustosi – tuottaa passiivisesti tuloja Google AdSensen ansiosta.
  • Sisäänrakennettu analytiikka – Opi paljon yleisöstäsi ja sivustosi tehokkuudesta.
  • Säästä arvokkaita muistoja - tallenna viestisi ja valokuvasi Googleen ilmaiseksi.

Hinnoittelu 

Ilmainen
  • Ilmainen.

Blogger on täysin ilmainen alusta. Jos kuitenkin haluat saada verkkosivustosi mukautettuun verkkotunnukseen, sinun on ostettava se miltä tahansa verkkotunnusten rekisteröintiyritykseltä. 

Noutoateria   

Bloggerin pääpaino on helppokäyttöisyydessä. Se on ylivoimaisesti helpoin käyttöympäristö, jos haluat aloittaa blogin, mutta sinulla ei ole kokemusta verkkosivustojen rakentamisesta. Se kuitenkin puuttuu hieman toiminnallisuusosastolta – kannattaa ottaa huomioon, jos päätät viedä blogisi uudelle tasolle.

Drupal — (markkinaosuus 1.03 %)

drupalin kotisivu

Drupal on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä ja yksi veteraaneista sisällönhallintajärjestelmistä. Siinä on kaikki vakioominaisuudet, joita voit odottaa CMS:ssä. Drupalia voidaan käyttää helppoon sisällön luomiseen, ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn sekä alan tason suojauksen. Se on modulaarinen sisällönhallintajärjestelmä, joka tarjoaa luovan vapauden. 

Drupalin käyttötilastot 

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 562,655
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 1.03%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 249,778
Drupalin käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Drupal)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras 

Drupal on monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä minkä tahansa verkkosivuston rakentamiseen. Sillä on kuitenkin jyrkkä oppimiskäyrä, ja vakavien projektien rakentaminen vaatii teknistä tietämystä. Se ei ole aloittelijoille tarkoitettu CMS. 

Monet suositut sivustot käyttävät Drupalia. Esimerkiksi, Valkoinen talo, Lontoo, BBC, NBC, MTV UK, ja Oxfordin yliopisto kaikki käyttävät Drupal-alustana.

Pääpiirteet 

  • Edistyneet tilastot ja kirjaus – pysy ajan tasalla kaikesta, mitä verkkosivustollasi tapahtuu.
  • Tarkennettu Haku – antaa vierailijoille mahdollisuuden löytää etsimänsä sekunneissa.
  • Moduulit – Laajenna verkkosivustosi toimivuutta millä tahansa Drupalin tarjoamilla moduuleilla.
  • Monitasoinen valikkojärjestelmä – rakentaa monimutkainen navigointi parantaaksesi verkkosivustosi käytettävyyttä.
  • Työnkulun työkalut – aseta laukaisimia ja toimia kehityskäytäntöjesi parantamiseksi.

Hinnoittelu

Drupal
  • Drupal on avoimen lähdekoodin ohjelmisto.

Drupal on avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, ja sen käyttö on edelleen ilmaista GPL:n alla.

Noutoateria  

Drupal on erittäin tehokas sisällönhallintajärjestelmä. Sen käyttö on kuitenkin todella haastavaa, varsinkin jos haluat rakentaa monimutkaisia ​​verkkosivustoja. 

Jimdo — (markkinaosuus 0.76 %)

jimdon kotisivu

Jimdo on verkkosivustojen rakentaja, jolla on erinomaiset ominaisuudet. Voit käyttää sitä verkkosivuston luomiseen tai verkkokaupan avaamiseen. Se on suunniteltu loppukäyttäjiä ajatellen, ja sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys ja monipuolisuus.

Jimdon käyttötilastot

  • Verkkosivustojen kokonaismäärä - 486,843
  • Maailmanlaajuinen markkinaosuus - 0.76%
  • Verkkosivustojen määrä Yhdysvalloissa - 170,170
Jimdon käyttötilastot

(Lähde: https://trends.builtwith.com/cms/Jimdo)

Kenelle sitä tulisi käyttää/paras

Voit käyttää Jimdoa missä tahansa projektissa, vaikka se olisi ensimmäinen verkkosivustosi. Jimdon verkkosivustot auttavat yrityksiä eri toimialoilla laajentamaan verkkokattavuuttaan ja houkuttelemaan lisää asiakkaita. 

Joitakin huomionarvoisia esimerkkejä Jimdo-sivustoista ovat mm Christian Heuser, Les Ateliers de Laurèneja Käsityöläisten tatuointi.

Pääpiirteet 

  • Salasanalla suojattu alues – Hyödynnä käyttäjien oikeuksia hallitaksesi, kuka voi muokata ja käyttää verkkosivustosi sisältöä.
  • tilastotiedot – mittaa verkkosivustosi tehokkuutta ja vierailijoiden toimintaa.
  • Muokattu alatunniste – luo mukautettu alatunniste verkkosivustollesi.
  • Reagoiva suunnittelu – kaikki Jimdo-sivustot ovat mobiili-ystävällinen.
  • Verkkokaupan ominaisuudet – käytä Jimdoa verkkokauppaliiketoimintasi käynnistämiseen.

Hinnoittelu 

Jimdo tarjoaa kolme hinnoittelusuunnitelmaa: JimdoFree, JimdoPro ja JimdoBusiness.

Ilmainen
  • Ilmainen.

JimdoFreen mukana tulee 500 Mt tallennustilaa, 2 Gt kaistanleveyttä ja perus SEO.

Premium-suunnitelmat
  • Alkaen 9.00 dollaria kuukaudessa.

Kaikki maksulliset suunnitelmat antavat sinulle vapauden mukauttaa verkkosivustoja erityistarpeisiin.

Noutoateria  

Jos katsot CMS-käyttötilastoja, on selvää, että Jimdo on varmistanut paikan CMS-markkinoilla. Helppokäyttöisyyden ja kauniiden mallien ansiosta monet kokemattomat käyttäjät valitsevat tämän sivuston rakentajan.

CMS-markkinaosuuksien korrelaatiokaavio

Alla olevasta korrelaatiokaaviosta näet suosituimmat CMS-alustat markkinaosuuksineen ja useilla sivustoilla.

cms markkinaosuus

Yhteenveto 

Tämä päättää CMS-markkinaosuus- ja CMS-käyttötilastoraporttimme. Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua näkemään kokonaiskuvan. Olemme luetteloineet ja tutkineet kaikki saatavilla olevat sisällönhallintajärjestelmät ja verkkosivustojen rakentajat, joilla on osa markkinaosuudesta. Jos jokin muuttuu, ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa, joten pysy kuulolla!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähetä tämä ystävälle