Οι καλύτερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress το 2023

Άρτεμ Μιναγιέφ
Ενημερώθηκε: 4 Οκτωβρίου 2023
Αναγν. 7 min
Το FirstSiteGuide υποστηρίζεται από τους αναγνώστες μας. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Δείτε Περισσότερα
Οι καλύτερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress το 2023

Το WordPress πρέπει να είναι απλό. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το αγαπημένο μας CMS είναι εξαρχής τόσο δημοφιλές. Είναι όμως τόσο απλό όσο φαίνεται;

Όταν μιλάμε για εγκατάσταση WordPress, δημοσίευση πρώτων αναρτήσεων και διαχείριση φωτογραφιών, τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ απλά. Ακόμη και εντελώς αρχάριοι θα συμφωνήσουν ότι η πρόσβαση στο WordPress δεν απαιτεί μεγάλη δεξιότητα. Ακριβώς μετά από λίγες ώρες ή ίσως μέρες συνεχούς εργασίας με την πλατφόρμα, ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εργαστεί ποτέ σε ένα blog στο παρελθόν θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους με το WordPress. Αλλά αν είστε ο ιδιοκτήτης του αυτο-φιλοξενούμενος ιστότοπος και θέλετε να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας, τα πράγματα μπορούν γρήγορα να μετατοπιστούν σε άλλη διάσταση.

Τώρα, αντί να απολαμβάνετε το απλό CMS όπως σκοπεύατε, πρέπει να φροντίζετε για ενημερώσεις, αντίγραφα ασφαλείας, ασφάλεια, θέματα και προσθήκες και πολλά άλλα πράγματα για τα οποία ίσως δεν γνωρίζετε τίποτα. Θα ακούσετε πράγματα όπως η προσωρινή αποθήκευση και η βελτιστοποίηση βάσεων δεδομένων, και αυτό είναι κάτι που δεν έχετε επιλέξει, σωστά; Και για να πούμε την αλήθεια, αυτή είναι μόνο η αρχή της διαχείρισης ιστότοπου WordPress.

Αν βρεθείτε χαμένοι στη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress ή αν έχετε πονοκέφαλο σκέφτεστε μόνο την επιπλέον δουλειά που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας υγιή, διαβάστε παρακάτω.

Τι διαχειρίζεται το WordPress Hosting;

Από τότε που εμφανίστηκε το WordPress στο Διαδίκτυο, διάφορα web hosting εταιρείες έχουν αρχίσει να φιλοξενούν ιστότοπους WordPress. Αυτό δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα για τις εταιρείες, καθώς οι ιστότοποι του WordPress δεν ήταν παρά άλλα έγγραφα ιστού που ήταν αποθηκευμένα στους ισχυρούς υπολογιστές τους. Αλλά στη συνέχεια, χρόνο με το χρόνο, το WordPress κέρδισε γρήγορα δημοτικότητα. Όλοι όσοι ήθελαν ξεκινήστε ένα προσωπικό ιστολόγιο ή μια επαγγελματική πύλη ιστού ήθελε να τροφοδοτείται από το πιο δημοφιλές CMS.

Διαχείριση Φιλοξενίας WordPress

Με περισσότερα από Το 42% των ιστοσελίδων στον Ιστό που μπορεί να ευχαριστήσει την ύπαρξή τους στο WordPress, οι εταιρείες φιλοξενίας γνώριζαν ότι ήταν καιρός να ενισχύσουν το παιχνίδι τους. Η κοινή φιλοξενία δεν ήταν κάτι που ήθελαν πια όλα αυτά τα εκατομμύρια χρήστες. Έπρεπε να επικεντρωθούν στους χρήστες του WordPress και να προσφέρουν κάτι μοναδικό.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress είναι το αποτέλεσμα της δημοτικότητας του WordPress πλατφόρμα. Ολόκληρο το σύστημα διακομιστών, μαζί με επαγγελματίες που τρέχουν τα πάντα, είναι πλέον αφιερωμένο μόνο στους χρήστες του WordPress και τους ιστότοπούς τους. Αυτοί θα επιταχύνετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, φροντίστε για την ασφάλειά του, βελτιστοποιήστε τις βάσεις δεδομένων και πολλά άλλα για να κάνετε τον ιστότοπό σας να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Και δεν θα χρειαστεί να κουνήσετε ούτε ένα δάχτυλο.

Αντί να ανησυχείτε για όλες αυτές τις τεχνικές λεπτομέρειες κατά τη διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress, με το Managed WordPress Hosting, μπορείτε να ξεχάσετε εντελώς τις τεχνικές λεπτομέρειες και να αναθέσετε εργασία σε επαγγελματίες του WordPress που πληρώνονται για να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορο, καλύτερο και ασφαλές.

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν σήμερα Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια και οφέλη ρητά για τους χρήστες του WordPress.

8 πιο δημοφιλείς πάροχοι διαχείρισης φιλοξενίας WordPress

Τώρα που ξέρετε τι είναι η διαχειριζόμενη φιλοξενία και πώς μπορεί να σας βοηθήσει με έναν ιστότοπο WordPress, ήρθε η ώρα να δείτε τις πιο δημοφιλείς επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτού του είδους τη φιλοξενία. Ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, οι τιμές είναι πολύ διαφορετικές. Επομένως, αφιερώστε χρόνο πριν πάρετε μια απόφαση και βρείτε το σχέδιο που είναι κατάλληλο για το ιστολόγιό σας.

Αποκάλυψη: Το FirstSiteGuide υποστηρίζεται από τους αναγνώστες μας. Όταν αγοράζετε μέσω συνδέσμων στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να κερδίσουμε προμήθεια. Δοκιμάζουμε και δοκιμάζουμε όλα τα προϊόντα που προτείνουμε. 

Κινητήρας WP - Ξεκινώντας από $ 22.50 ανά μήνα

Κινητήρας WP

Το WP Engine είναι ένας τεράστιος παίκτης στο παιχνίδι. Η εταιρεία προσφέρει Managed WordPress Hosting από την αρχή της και μπορείτε να πείτε ότι είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στο χώρο. Με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα πίσω από τους διακομιστές γνωρίζει τι κάνει. Παρέχουν περιβάλλοντα ανάπτυξης, παραγωγής και εγκατάστασης για κάθε ιστότοπο.

Χαρακτηριστικά προσωπικού σχεδίου:

  • Αποθήκευση 10GB
  • Έως 25,000 επισκέπτες το μήνα
  • Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
  • Δωρεάν αυτοματοποιημένη μετανάστευση
  • Συμπεριλαμβάνεται CDN
  • Η απόδοση της σελίδας περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια
  • 35+ premium θέματα αξίας άνω των 1700 $ περιλαμβάνονται δωρεάν σε όλα τα προγράμματα
  • Βραβευμένη υποστήριξη 24/7

Χρησιμοποιήστε το αποκλειστικό μας τοκομερίδιο με την 2μηνη δωρεάν προσφορά μας σε ετήσια σχέδια για να εξασφαλίσουμε 4 μήνες δωρεάν σε 12 μήνες φιλοξενίας!

Διαβάστε περισσότερα:

Επισκεφτείτε το WP Engine για πρόσθετες πληροφορίες

Bluehost - Ξεκινώντας από $ 19.95 ανά μήνα

Bluehost

Το Bluehost είναι μια δημοφιλής επιλογή επειδή έρχεται με έναν απίστευτο αριθμό χαρακτηριστικών σε λογική τιμή. Με το βασικό τους σχέδιο, θα έχετε έως και 100 εκατομμύρια χρήστες ανά μήνα, κάτι που είναι κάτι πέρα ​​από τους ανταγωνιστές. Επίσης, η Bluehost διατηρεί τον ιστότοπό σας εξαιρετικά ασφαλή προσφέροντας SiteLock CDN και SiteLock Pro. Και αυτά είναι, φυσικά, μόνο μερικά ωραία χαρακτηριστικά μεταξύ πολλών που περιμένουν τους πελάτες της Bluehost.

Το πρόγραμμα WP Standard περιλαμβάνει:

  • 100 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα
  • Αποθήκευση 30GB
  • Αντίγραφο ασφαλείας 30 GB
  • SiteLock Pro και CDN
  • δωρεάν SSL
  • Ενισχυμένο cPanel
Διαβάστε περισσότερα:

Επισκεφτείτε το Bluehost για πρόσθετες πληροφορίες

SiteGround - Ξεκινώντας από $ 6.99 ανά μήνα

SiteGround

Το SiteGround είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις φιλοξενίας. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αφού η εταιρεία εργάζεται από το 2004 και πλέον αριθμεί περισσότερους από 400 υπαλλήλους. Επίσης, το SiteGround προσφέρει ένα από τα πιο προσιτά προγράμματα Managed WordPress Hosting που είναι μια τέλεια επιλογή για τους αρχάριους και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τη δύναμη της διαχειριζόμενης φιλοξενίας.

Χαρακτηριστικά του αρχικού σχεδίου:

  • Έως 10,000 επισκέπτες το μήνα
  • Αποθηκευτικός χώρος 10 GB SSD
  • Δωρεάν CDN
  • καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Anti-hack συστήματα και βοήθεια
  • Υποστήριξη 24 / 7
Διαβάστε περισσότερα:

Επισκεφτείτε το SiteGround για πρόσθετες πληροφορίες

DreamHost - Ξεκινώντας από $ 16.95 ανά μήνα

Dreamhost

Με 20 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 1,5 εκατομμύριο ιστοσελίδες υπό την προστασία της, είναι προφανές γιατί η DreamHost βρίσκεται στη λίστα με τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας. Προσφέρει επίσης εγγραφή τομέα, φιλοξενία ιστοσελίδων και υπηρεσίες cloud. Δεδομένου ότι οι μισοί από τους ιστότοπους που φιλοξενούνται από το DreamHost τροφοδοτούνται από WordPress, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία ειδικεύεται στη διαχειριζόμενη φιλοξενία.

Το πρόγραμμα DreamPress προσφέρει:

  • Κλίμακες για τη διαχείριση των αιχμών κυκλοφορίας χωρίς όρια εύρους ζώνης
  • Jetpack Premium για προηγμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και προστασία ασφαλείας
  • Πέντε φορές πιο γρήγορα από την κοινή φιλοξενία
  • Χρησιμοποιεί και ένα VPS για τον διακομιστή ιστού και έναν ιδιωτικό διακομιστή βάσης δεδομένων
  • Υποστήριξη 24 / 7
Διαβάστε περισσότερα:

Επισκεφτείτε το DreamHost για πρόσθετες πληροφορίες

Συννεφιά - Ξεκινώντας από $ 10.00 ανά μήνα

Συννεφιά

Το Cloudways είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους διαχείρισης φιλοξενίας cloud στον κλάδο. Υπάρχουν από το 2012 και έχουν συγκεντρώσει πολύτιμη εμπειρία στο δρόμο τους προς την επίτευξη μιας τεράστιας πελατειακής βάσης. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η ελευθερία που αποκτάτε όταν εγγραφείτε για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία cloud. Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τον διακομιστή σας από πέντε διαφορετικούς παρόχους cloud και όχι μόνο αυτό, αλλά έχετε επίσης την ελευθερία να επιλέξετε μέγεθος RAM, εύρος ζώνης και κέντρο δεδομένων.

Χαρακτηριστικά:

  • Πέντε πάροχοι cloud
  • 65+ παγκόσμια κέντρα δεδομένων
  • Κλωνοποίηση εφαρμογών & διακομιστή
  • Απεριόριστα ιστοσελίδες
  • Pay-As-You-Go τιμολόγηση
  • 24/7/365 ζωντανή συνομιλία
Διαβάστε περισσότερα:

Επισκεφτείτε το Cloudways για πρόσθετες πληροφορίες

Kinsta - Ξεκινώντας από $ 30.00 ανά μήνα

Kinsta

Αν και η Kinsta δεν ήταν παρούσα στην αγορά για όσο διάστημα ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας που αναφέρθηκαν προηγουμένως, έχει σίγουρα άξιζε τη θέση της ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς εταιρείες όσον αφορά τη Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Η εστίασή τους είναι σε ιστοσελίδες υψηλής ζήτησης με μεγάλη επισκεψιμότητα. Είναι επίσης από τους πρώτους που άρχισαν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά Πλατφόρμα Google Cloud για τους ιστότοπους των πελατών τους.

Χαρακτηριστικά:

  • Ασφάλεια Top-Notch
  • καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
  • Δωρεάν μετεγκαταστάσεις
  • 21 Παγκόσμια κέντρα δεδομένων GCP
Επισκεφθείτε το Kinsta για πρόσθετες πληροφορίες

GoDaddy - Ξεκινώντας από $ 5.00 ανά μήνα

GoDaddy

Η GoDaddy επεκτείνει αργά τις υπηρεσίες της για να προσελκύσει περισσότερους χρήστες του WordPress. Με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία τους, μπορείτε να περιμένετε καλή απόδοση διακομιστή και αυξημένες τεχνολογίες ασφάλειας. Τα διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας του GoDaddy απευθύνονται σε αρχάριους του WordPress με προϋπολογισμό.

Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει:

  • 10GB αποθήκευση SSD
  • 25,000 μηνιαίους επισκέπτες
  • Εργαλείο διαχείρισης πολλών τοποθεσιών Pro Sites
  • SFTP
  • Υποστήριξη 24 / 7
Διαβάστε περισσότερα:

Επισκεφτείτε το GoDaddy για πρόσθετες πληροφορίες

βολάν - Ξεκινώντας από $ 11.25 ανά μήνα

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα

Η Flywheel προσπαθεί να ξεχωρίσει από τις άλλες εταιρείες παρέχοντας μια κάπως μοναδική υπηρεσία. Απευθύνεται σε σχεδιαστές, προγραμματιστές και άλλες δημιουργικές εταιρείες. Μαζί με όλα όσα συνοδεύουν τη διαχειριζόμενη φιλοξενία, το Flywheel προσφέρει επίσης κομψά εργαλεία ροής εργασίας που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση.

Χαρακτηριστικά μικροσκοπικού σχεδίου:

  • Δωρεάν μετανάστευση ιστότοπου
  • 5,000 μηνιαίες επισκέψεις
  • Αποθήκευση 5GB
  • Εύρος ζώνης 250 GB χωρίς επιπλέον χρεώσεις
  • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
  • CDN αξίας 10 $/μήνα
Επισκεφτείτε το Flywheel για πρόσθετες πληροφορίες

Διαχειριζόμενη σύγκριση φιλοξενίας WordPress

 ΤιμήSitesαποθηκευτικός χώροςΕπισκέψειςCDN Υποστήριξη
Bluehost $19.95 1 30GB 100 εκατομμύρια n / a 24/7
SiteGround $6.99 1 10GB 10,000 Δωρεάν 24/7
WPEngine $22.50 1 10GB 25,000 Δωρεάν 24/7
DreamHost $16.95 n / a ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ n / a 24/7
Συννεφιά$10.00n / a25GBn / aΔωρεάν4/7
Kinsta $30.00 1 10GB 20,000 Δωρεάν 24/7
βολάν $11.25 1 5GB 5,000 Δωρεάν 24/7
GoDaddy $5.00 1 10GB 25,000 Οχι 24/7

Ποιος χρειάζεται μια διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress;

Προφανώς, όλη η πρόσθετη φροντίδα και προσοχή που συνοδεύει το Managed WordPress Hosting υπαγορεύει υψηλότερη τιμή. Έτσι, αντί για 3-10 $ το μήνα για κοινόχρηστη φιλοξενία όπου θα πρέπει να κάνετε σχεδόν τα πάντα μόνοι σας, το διαχειριζόμενο πακέτο μπορεί εύκολα να σας κοστίσει έως και εκατό δολάρια (και μερικές φορές ακόμη περισσότερα) το μήνα. Όλα εξαρτώνται από το σχέδιο και τις υπηρεσίες που συνοδεύουν, φυσικά. Εάν ανησυχείτε για την τιμή, τότε θα πρέπει να ανατρέξετε στον οδηγό μας για το καλύτερα από μήνα σε μήνα Διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress.

Λοιπόν, το ερώτημα είναι ποιος θα προτιμούσε να πληρώσει το δεκαπλάσιο του ποσού μιας κανονικής υπηρεσίας φιλοξενίας; Ενώ κάποιος που τρέχει ένα ιστολόγιο WordPress μόνο για διασκέδαση σαφώς δεν θα χρειάζεται διαχειριζόμενη φιλοξενία, πολλοί χρήστες θα επωφεληθούν πολύ από την υπηρεσία του:

  • Μεγάλοι ιστότοποι που έχουν υψηλή επισκεψιμότητα
  • Άτομα χωρίς τεχνικές γνώσεις που θέλουν γρήγορο και σταθερό site
  • Εταιρείες που δεν έχουν την πολυτέλεια να βγουν εκτός σύνδεσης ούτε για ένα δευτερόλεπτο
  • Όλοι όσοι χρειάζονται γρήγορη και επαγγελματική υποστήριξη WordPress 24/7

Αυτά ήταν μόνο μερικά παραδείγματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιος εκτελεί έναν ιστότοπο WordPress θα επωφεληθεί από μια Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η μόνη ομάδα ιδιοκτητών ιστοτόπων που δεν θα επωφεληθούν από μια τέτοια φιλοξενία είναι άλλοι ειδικοί του WordPress που θέλουν να λειτουργούν τον ιστότοπο μόνοι τους και με τους δικούς τους όρους.

Γιατί να επιλέξετε Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress;

Ποιοι χρειάζονται Managed WordPress Hosting

Μέχρι τώρα, καταλαβαίνετε ότι κατάφερε Φιλοξενία ιστότοπου WordPress προσφέρει ένα πλεονέκτημα για όλους τους χρήστες του WordPress. Ας δούμε τι μπορείτε να περιμένετε από μια εταιρεία φιλοξενίας αν επιλέξετε ένα τέτοιο πρόγραμμα:

  • Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για εκδόσεις WordPress και ζητήματα συμβατότητας
  • Καθημερινά ή εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας
  • Βελτιστοποίηση ταχύτητας και βάσης δεδομένων
  • Βελτιωμένη ασφάλεια
  • Διακομιστές βελτιστοποιημένοι ειδικά για ιστότοπους WordPress
  • Επαγγελματική υποστήριξη 24/7
  • … και πολλά, πολλά άλλα

Οι λεπτομέρειες θα εξαρτηθούν τόσο από την εταιρεία που θα επιλέξετε όσο και από το πρόγραμμα για το οποίο πληρώνετε.

Υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες σε αυτό;

Δυστυχώς, παρόλο που το Managed WordPress Hosting ακούγεται σαν μια τέλεια επιλογή για οποιονδήποτε, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα σε αυτό που πρέπει να γνωρίζετε:

  • Είναι συνήθως πιο ακριβό από την κανονική φιλοξενία (μερικές φορές ακόμη και δέκα φορές πιο ακριβό)
  • Έχετε λιγότερο έλεγχο στις ρυθμίσεις διακομιστή
  • Ορισμένα δημοφιλή πρόσθετα είναι απαγορευμένα

Ακόμα κι αν ξεπεράσετε το φράγμα τιμών, η διαχειριζόμενη φιλοξενία μπορεί να είναι πολύ περιοριστική για τους επαγγελματίες του WordPress που τους αρέσει να ρυθμίζουν πράγματα μόνοι τους. Αν δεν είστε ισχυρός χρήστης του WordPress που ξέρει ακριβώς τι θέλει και έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό – η διαχειριζόμενη φιλοξενία θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Συμπέρασμα

Το Managed WordPress Hosting είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω από την καθημερινή σας κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας. Αντί να σας δίνουν απλώς έναν χώρο για να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας, οι επαγγελματίες που γνωρίζουν το WordPress από μέσα θα σας βοηθήσουν να διευθύνετε το ιστολόγιό σας και την επιχείρησή σας σε καθημερινή βάση. Ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί πιο γρήγορα, καλύτερα και θα είναι πιο ασφαλής. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον υπηρεσίες για τις οποίες δεν πρέπει να γνωρίζετε τίποτα και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας. Χωρίς να ανησυχεί γι' αυτό.

Φυσικά, μια τέτοια θεραπεία έχει υψηλότερη τιμή. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά οποιοδήποτε από τα σχέδια και δεν σας ενδιαφέρουν μερικές αρνητικές πτυχές της διαχειριζόμενης φιλοξενίας που αναφέραμε, απλώς επιλέξτε την εταιρεία από τη λίστα που σας άρεσε περισσότερο. Επίσης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με κάποια από τις εταιρείες για να ζητήσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό σχέδιο για την επιχείρησή σας. Εγγυόμαστε ότι θα λατρέψετε το Managed WordPress Hosting από τη στιγμή που θα ανοίξετε έναν λογαριασμό.

6 σχόλια για “Καλύτερες διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress το 2023”

  1. Ρόνι Ρικς

    Αυτή είναι μια καλή ανάρτηση γιατί θέλω μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον ιστότοπό μου και εδώ μπορώ να βρω όλες τις λεπτομέρειες για τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σας ευχαριστούμε για αυτήν την ανάρτηση.

  2. Tomlinson

    Είχα μια καλή εμπειρία διαβάζοντας το περιεχόμενό σας. Βρήκα επίσης την κατάλληλη φιλοξενία για μένα… Θα πάω για το SiteGround. Έχω ακούσει για τον κινητήρα WP, αλλά νομίζω ότι ο κινητήρας WP είναι πολύ πιο δαπανηρός από άλλους με την ίδια υπηρεσία. Τέλος πάντων, σας ευχαριστούμε που δώσατε κορυφαίο περιεχόμενο σε αυτό το άρθρο. Ήταν πραγματικά μια καλή ανάγνωση!

  3. Τζέρι Πέρες

    Πραγματικά καταπληκτική ανάρτηση με πολλές χρήσιμες πληροφορίες. Σας ευχαριστούμε πολύ που γράψατε υπέροχα πράγματα σχετικά με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για εμάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται *

Στείλτε το σε ένα φίλο